Waarom worden verzendkosten in rekening gebracht?


Voor grotere baby- en kinderkamermeubels worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Voor producten die als pakket verzonden worden, worden wel verzendkosten in rekening gebracht.

 

Bestellingen van kindermeubels bestaan vaak uit meerdere, grote pakketten. Petite Amélie rekent alleen verzendkosten voor het eerste pakket. De verzendkosten voor de overige pakketten nemen wij dus voor onze rekening.

 

Daarbij zijn onze prijzen zijn over het algemeen altijd scherp. ..Zelfs wanneer je de verzendkosten van kinderkamermeubels en -accessoires bij de prijs optelt.  We hebben verder eigenlijk ook nooit verborgen kortingscodes zodat er stiekem toch nog extra korting te behalen is voor sommige klanten en voor andere klanten weer niet.
 
 
Petite Amélie producten zijn verder uitsluitend via onze eigen webshop en onze eigen concept store verkrijgbaar. Alle klanten betalen dus altijd dezelfde prijs.
 
 
Een overzicht van de verzendtarieven vind je hier
 
 
 
Terug naar faq overzicht

over petite amélie


tijdloos & eenvoud

kijk naar de kinderkamers van dit jonge merk en je ziet het meteen. hier is over nagedacht! het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie.

uniek & origineel

petite amelie ontwerpt en ontwikkelt haar eigen collectie de neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke ruimte voor je kind te creëren.

hoogwaardige kwaliteit

onze collectie wordt met veel zorg vervaardigd uit hoogwaardige materiaal en gaat uiteraard ook lang mee