•   voor 23:00 besteld, morgen in huis

 •   betaal veilig, vooraf of achteraf

 •   kies zelf je leverdag

 •   14 dagen bedenktijd

Shopping Warranty

Baby box kopen: vóór 23.00 uur besteld = volgende dag in huis

De meeste ouders gaan op zoek naar een baby box voor de geboorte van het eerste kindje. Een babybox – of op zijn Vlaams: een park – is een kindermeubel dat intensief gebruikt zal worden en een prominente plaats inneemt in de woonkamer. Al onze baby boxen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN12227:2010. Bestel je een van onze baby boxen vóór 23.00 uur? Dan word je nieuwe box de volgende dag bezorgd.

 • Meegroeiledikant 140x70 van Petite Amélie

  Aanbieding

  Inklapbare Baby Box "zèbre" 102x76cm Wit

  Reguliere prijs: 149,00

  99,00

 • Meegroeiledikant 140x70 van Petite Amélie

  Aanbieding

  Inklapbare Baby Box "Tigre" 102x76cm Naturel

  Reguliere prijs: 149,00

  99,00

 • Speelkleed / Boxkleed « Petits Amis »

  Aanbieding

  Speelkleed / Boxkleed « Petits Amis »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Speelkleed / Boxkleed « Ferme »

  Aanbieding

  Speelkleed / Boxkleed « Ferme »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Boxkleed / Speelkleed « Candy »

  Aanbieding

  Boxkleed / Speelkleed « Candy »

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

 • Boxkleed / Speelkleed «Romantique»

  Aanbieding

  Boxkleed / Speelkleed «Romantique»

  Reguliere prijs: 49,90

  24,90

Acht tips voor aanschaf van een baby box

Hieronder vind je handige tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste box. Voor de lancering van onze babyboxen ‘Tigre’ en ‘Zèbre’ hebben we 12.000 jonge ouders via onze Facebook pagina uitgenodigd om te zeggen wat zij het meest handig of onhandig vonden aan hun babybox. We kregen heel veel reacties en goede tips. Alle adviezen van andere jonge vaders en moeders lees je hier.

Tip 1: Kijk uit naar baby box met een in hoogte verstelbare bodem

Veel jonge ouders geven aan een in hoogte verstelbare bodem super handig te vinden. Zeker wanneer je baby alleen nog maar kan liggen hoef je niet heel diep te bukken om het in en uit de box te halen.  Het makkelijkst is een model waarbij je de bodem snel met de hand kunt verstellen zonder dat je daarvoor speciaal gereedschap uit de kast hoeft te halen.

Tip 2: Een inklapbare box is handig

Nadat de oudste uit de box is gegroeid wil je hem misschien toch nog bewaren voor de tweede spruit die er wellicht nog eens aankomt? Of je wilt de box even uit de weg hebben voor een verjaardagsfeestje thuis? Denk dan ook eens na over een opklapbaar model dat je in een oogwenk kunt opbergen in je babykast. Ook voor opa’s en oma’s is dit natuurlijk ideaal!

Tip 3: Een baby box of park hoeft niet per se heel groot te zijn

Meestal geldt: hoe groter, hoe beter. In het geval van een baby box betekent een groter model ook minder ruimte in je woonkamer. Veel ouders geven echter aan dat een box niet per se heel groot hoeft te zijn. Een handzaam formaat is voor de kleine net zo goed, maar staat minder in de weg.

Tip 4: Overweeg een box op wieltjes

In verband met hygiëne is het fijn als je af en toe onder de box kunt stofzuigen in de babykamer. Een verrijdbaar model is dan wel zo handig!

Tip 5: Opbergruimte: baby box met lade

Veel jonge ouders gaven aan dat opbergruimte onder de box handig is. Een lade biedt natuurlijk veel ruimte voor speelgoed en knuffels en helpt om je woonkamer netjes te houden. Een lade maakt een box aan de andere kant weer zwaarder en minder mobiel. Het monteren en demonteren zal langer duren dan bij een opklapbaar model.

Tip 6: Ronde spijltjes kan je kindje beter vastpakken dan vierkante

Rechthoekige spijlen geven een box een robuust en strakker uiterlijk. Sommige ouders gaven echter aan dat het voor hun kindje niet zo makkelijk was om zich aan brede, rechthoekige spijlen vast te klampen. Bij nader inzien hadden ze de voorkeur hadden gegeven aan eenvoudige ronde spijlen.

Tip 7: Hoe herken je kwaliteit en veiligheid?

Kwaliteit en veiligheid komen altijd weer terug. Neem het liefst een babybox of baby park die voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN12227:2010, dan weet je zeker dat je goed zit. Kijk verder altijd of de constructie stevig is. Een robuuste, beklede bodemplaat die makkelijk te reinigen is geeft ook een goede indicatie van het kwaliteitsniveau.

Tip 8: witte baby box meest populaire kleur

De meest populaire kleur is de witte baby box. Baby boxen in het witte kleur zijn de grote favoriet onder de inzendingen. Naast witte baby boxen zijn baby boxen in een houtachtige kleur ook heel populair. De trend van de populaire witte kleur trekt is dus ook door te trekken bij baby boxen. 

Succes met het vinden van een passende babybox. Neem voor vragen of advies gerust contact op met onze support desk via de contactpagina of telefonisch op 085 00 20 510. Voor een babybed kun je bij ons terecht. Ook in onze concept store zijn we je graag van dienst of ben je welkom voor gewoon een kopje koffie!