Houten werkbank voor je kind: voor 23:00 uur besteld = morgen in huis

Je kleuter kan zich uren vermaken met een houten werkbank uit naturel hout van Petite Amélie! Een robuust ontwerp met zachte naturel houten tinten en stoer zwarte details zet je met plezier in je woonkamer! Bestel een speelgoed houten werkbank voor je kind op werkdagen voor 23:00 uur vanavond deze - mits in voorraad- de volgende werkdag al in huis. Of kies zelf een andere dag die je goed uitkomt.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Speelgoed werkbank uit massief hout in de kleuren naturel met stoere, zwarte accenten | Petite Amélie

Speelgoed werkbank | Naturel hout & zwart incl. 41 delige gereedschapset

79,95
Complete speelgoed gereedschapskist met 21 stuks gereedschap uit hout

Speelgoed Gereedschapskist met 23 stuks gereedschap | Naturel hout met zwart

24,95
Houten garage speelgoed van Petite Amélie

Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

44,95
Speelgoed houten circus theater van Petite Amélie

Houten Poppenkast Theater | «Théâtre du Soleil» | incl. 7 accessoires

Speciale prijs 22,48 Normale prijs 44,95
Knikkerbaan bamboo wit houten speelgoed Petite Amélie

XL Knikkerbaan van bamboe 162 onderdelen (incl. 24 knikkers)

99,95

Een houten speelgoed werkbank prikkelt de fantasie van een kind. ..En al helemaal als ze mama of papa ermee na kunnen doen! Imitatiespeelgoed wordt dat ook wel genoemd. Onze houten werkbank is hier het perfecte voorbeeld van. Urenlang speel- en klus plezier gegarandeerd!

Gereedschap bij de houten speelgoed werkbank

Goed gereedschap is de helft van iedere klus wordt wel eens beweerd. En terecht! ..zonder gereedschap zijn de klussen natuurlijk lastig te klaren. Daarom wordt onze speelgoed werkbank geleverd met maarliefst 41 houten accessoires. Van spijkers, een zaag, houten plankjes, schroefjes, een lineaal, een bankschroef tot en met een inbussleutel, alles zit er in! Je kindje kan dus sowieso direct aan de slag met deze werkbank en houten gereedschapset . Meer speelgoed gereedschap nodig? Of een klusser die vaak op pad gaat? Hiervoor hebben wij een speciale gereedschapskist ontworpen, waarmee je de werkbank uit kunt breiden.

Houten speelgoed vanaf 3 jaar

De houten werkbank is voor kindjes vanaf 3 jaar. De werkbank ziet er stevig en veilig uit maar vooral kleine accessoires bij de houten werkbank zijn alléén geschikt voor kinderen die niet meer alles in hun mond stoppen. Daarnaast hebben wij ook een houten speelgoed garage waarmee je kindje ook het autorijden kan naspelen.

Nog meer imitatiespeelgoed

Vindt je kindje het leuk om mama, papa of wie dan ook na te doen? Dan is imitatie speelgoed een goede keuze! Om de fantasie van je kindje te prikkelen, hebben wij naast deze kinderwerkbank ook een houten speelgoedkeuken. Perfect voor de kleine chefkoks onder ons!

Bezoek ook onze concept store in Bussum

Meer kinderkamer inspiratie nodig? ..Bezoek ook onze concept store in Bussum. Je vind er alles voor de kinder- en babykamer van peuterbedden tot de leukste accessoires en speelgoed.