Anti-allergisch kinderdekbed kopen? vóór 23.00 uur besteld = morgen in huis

Alle kinderdekbedden van Petite Amélie zijn geschikt voor alle 4 de seizoenen. Bovendien zijn onze dekbedden voor kinderen zeer goed ademend. De all-round dekbedden zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat het minder snel allergische reacties veroorzaakt en dat je het op hoge temperaturen kan wassen.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Mooi vol peuterdekbed met kussen in de maat 150x120 | Geschikt voor 140x70 Peuterbedden | Petite Amélie

Anti-allergisch peuterdekbed 150x120 met kussen

49,95
Dekbed voor een peuterbed 120x150 | Petite Amélie

All-round anti-allergisch Peuterdekbed 150x120cm

34,95
Anit allergisch peuterkussen - 50x60cm

Anti-allergisch kussen | 50x60cm

19,95
4 Seizoenen dekbed 120x150 cm deken en kussenset van Petite Amélie

4-SEIZOENEN PEUTERDEKBED MET KUSSEN ANTI-ALLERGISCH | 120 x 150 CM

74,95
4 seizoenen dekbed 140x200 cm gemaakt van polyester van Petite Amélie

4-SEIZOENEN EENPERSOONSDEKBED ANTI-ALLERGISCH| 140 x 200 CM

79,95
1 persoons dekbed 140x200 cm gemaakt van polyester van Petite Amélie

EENPERSOONSDEKBED ANTI-ALLERGISCH | 140 x 200 CM

49,95
4 Seizoenen dekbed 120x150 gemaakt van polyester van Petite Amélie

4-SEIZOENEN PEUTERDEKBED | 120 x 150 CM

59,95

Dekbed kind: hoe kies je de juiste maat?

Een kinderdekbed maat van 150x120 is perfect voor junior- en kinderbedjes van 140 tot 160cm lang. De Petite Amélie peuterdekbedset 150x120cm past perfect bij alle junior- en peuterbedden in het assortiment. Voor kindjes die in een bed met een peutermatras van 120x60 slapen is een afmeting van 135x100cm een beter passende maat. Let op:Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 maanden!

Kinderdekbed uitkiezen: heeft mijn kindje een kinderkussen nodig?

Tot een jaar of twee slapen peuters doorgaans nog zonder kussen in hun ledikantje. Op een gegeven moment merk je wellicht dat je kindje het prettig begint te vinden om iets onder of bij het hoofdje te hebben liggen, bijvoorbeeld een knuffel. Kies vanaf dat moment dan nog niet direct voor een dik, volwaardig kussen. Een plat peuterkussen is een betere en veiliger keuze waarop je kleine heerlijk kan slapen.

Welke warmteklasse moet ik kiezen voor het kinderdekbed?

De warmte van dekbedden, en dus ook dekbedden voor kinderen, wordt meestal weergegeven aan de hand van warmteklassen met nummer 1 t/m 4. Hoe hoger de klasse, hoe minder warm het dekbed is. In klasse 1 vind je de echte, dikke winterdekbedden. In klasse 2 en 3 vallen de all-year dekbedden. Zoek je een dun dekbedje voor in de zomer, ga dan voor een klasse 4.

De keuze die je maakt hang af van persoonlijke voorkeur en natuurlijk de temperatuur in de kinderkamer. In goed geïsoleerde, matig verwarmde slaapkamers is een all-round kinderdekbed doorgaans een prima keuze. In hete zomernachten kun je je kindje eventueel alleen onder een dekbedovertrek of laken laten slapen. Wordt het in de wintermaanden echt wat kouder in de slaapkamer, leg er dan een dekentje bij of ga voor een extra winter- of 4 seizoenendekbed in je zoontjes of dochters peuterbed.

Help, mijn juniordekbed is gemaakt van polyester, ..dit ademt toch helaas niet!?

Dit is een vraag die regelmatig gesteld wordt en berust op een misverstand. De structuur van een moderne, goede polyesterstof is zo gemaakt dat kleine gaatjes juist zorgen voor een zeer goede doorademing. Ook innovatieve, gepatenteerde vullingen zoals bijvoorbeeld Amball® hebben uitstekende ademende eigenschappen. Tegelijkertijd heeft polyester als voordeel dat het transpiratievocht niet opneemt, maar juist afstoot. ..Het is niet voor niets zo dat bijvoorbeeld hardloopkleding gemaakt wordt uit polyester. Polyester is verder een materiaal dat makkelijk te reinigen is en niet snel allergieën oproept.

Andere aandachtspunten bij aanschaf van een peuterdekbed

Hier nog een laatste tip.. Veiligheid is altijd een belangrijke factor. Wanneer een peuter dekbed en kinderkussen zijn voorzien van een veiligheidscertificaat zoals bijvoorbeeld OEKO-TEX 100, weet je zeker dat het product geen gevaarlijke stoffen bevat en bovendien brandveilig is.

Kinderdekbed even zien en voelen?

Op de webshops zie je het totale aanbod aan kinderdekbedden. Wil je het kinderdekbed toch liever eerst even zien en voelen? Kom dan langs in onze concept store in Bussum voor advies over de peuterkamer en al zijn onderdelen zoals bijvoorbeeld het bed of een kindertafel en stoel. Of kom gerust langs voor een kopje koffie! Liever persoonlijk advies via de telefoon? Bel dan gerust even naar 085 00 20 510.

Van welk materialen zijn jullie kinderdekbedden gemaakt?

Onze kinderdekbedden zijn gemaakt van ademende materialen en geschikt voor alle seizoenen.

Welke warmteklassen zijn er?

Kinderdekbedden bestaan in 4 verschillende klassen waarbij klasse 4 het meest dun is.

Vanaf welke leeftijd kies je voor een kinderdekbed?

Vanaf ongeveer de 2e verjaardag van je kind kun je een kinderdekbed aanschaffen.