4 SEIZOENEN ANTI-ALLERGISCH EENPERSOONSDEKBED KOPEN?

Ontdek onze eenpersoonsdekbedden, ideaal voor alle seizoenen en eenvoudig te reinigen. Ze zijn perfect voor optimaal comfort het hele jaar door en voorzien van het OEKO-TEX keurmerk. Dit garandeert veiligheid en zachtheid voor de gevoelige huid. Combineer ze met onze levendige dekbedovertrekken en hoeslakens om de slaapkamer van je kind te verrijken.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
4 seizoenen dekbed 140x200 cm gemaakt van polyester van Petite Amélie

4-SEIZOENEN EENPERSOONSDEKBED ANTI-ALLERGISCH| 140 x 200 CM

79,95
1 persoons dekbed 140x200 cm gemaakt van polyester van Petite Amélie

EENPERSOONSDEKBED ANTI-ALLERGISCH | 140 x 200 CM

49,95

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE DEKBED 140x200CM VOOR DE SLAAPKAMER VAN JE KIND?

Onze kinderdekbedden 140x200cm zijn ontworpen om in elk seizoen comfort te bieden, zodat je kind lekker warm blijft, of het nu winter of zomer is. Met een OEKO-TEX STANDARD 100-certificering zijn ze getest op schadelijke stoffen om de gezondheid van je kleintje te beschermen. Hun anti-allergische eigenschappen maken ze ideaal voor kinderen die gevoelig zijn voor allergieën. Bovendien zijn ze makkelijk te reinigen in de wasmachine. De leuke ontwerpen zorgen ook voor creativiteit in de keuze van beddengoed, waardoor het naar bed gaan een spannend onderdeel van de dag wordt.

VANAF WELKE LEEFTIJD ZIJN KINDERDEKBEDDEN AANBEVOLEN?

Onze kinderdekbedden zijn geschikt vanaf het moment dat je kind overstapt van een ledikant naar een normaal bed. Dit is meestal rond de leeftijd van 2 jaar, maar onze dekbedden zijn ontworpen om gebruikt te worden tot ver in de tienerjaren. Onze 1 persoons dekbedden passen zich namelijk aan de groei en comfortbehoeften van je kind aan

HOE KUN JE EEN EENPERSOONS DEKBED STIJLVOL COMBINEREN MET JE BEDDENGOED?

Combineer onze één persoons dekbedden met onze levendige collectie dekbedovertrekken en hoeslakens om een gehele look te creëren in de kinderkamer. Of je kind nu van de ruimte, dinosaurussen of sprookjes houdt, ons assortiment heeft iets dat de verbeelding van je kind zal prikkelen en de kinderkamer in een prachtig paradijs zal veranderen

ZOWEL COMFORTABEL ALS VEILIG

Comfort en veiligheid staan voorop. Daarom zijn onze 1-persoons dekbedden niet alleen zacht en warm, maar voldoen ze ook aan de hoogste veiligheidsnormen. De OEKO-TEX STANDARD 100-certificering betekent dat elk eenpersoons dekbed vrij is van stoffen die de huid of gezondheid van je kind kunnen schaden. Zo kan zowel kind als ouder heerlijk slapen.

DE JUISTE DEKBEDMAAT KIEZEN VOOR VERSCHILLENDE BEDDEN

Voor peuterbedden van 70x140 cm is een dekbed van 120x150 cm ideaal. Het zorgt voor zowel comfort als een optimale dekking zonder dat het bed wordt overweldigd. Wat betreft eenpersoonsbedden, vooral die van 160 cm lengte of meer, is een dekbed van 140x200 cm precies wat je nodig hebt. Het biedt genoeg gemak en warmte voor een rustgevende nachtrust.

HOE WAS JE HET DEKBED VAN JE KIND

Als het op onderhoud aankomt, is het volgen van de wasvoorschriften een must. Vaak betekent dit wassen op 60°C om huisstofmijt effectief te bestrijden. Luchtdrogen of gebruikmaken van een droger op een lage temperatuur verlengt niet alleen de levensduur van het dekbed, maar helpt ook zijn hypoallergene eigenschappen te behouden.

HOE LANG MOET JE HET DEKBED VAN JE KIND BEWAREN?

Een dekbed van hoge kwaliteit kan tussen de 3 tot 5 jaar meegaan. Het is echter cruciaal om het te vervangen bij de eerste tekenen van aanzienlijke slijtage of als het lijkt zijn warmtebehoudende capaciteiten te verliezen. Goed en regelmatig onderhoud zal de levensduur van je dekbed verlengen, zodat je kind (of jijzelf) kan genieten van een gezonde en comfortabele slaapomgeving.