Shopping Warranty
  Speelgoedkist

Waar laat je alle speelgoed en knuffels?

Speelgoedkist

  Houten hobbelpaarden

Klassieke

Hobbelpaarden

Shop nu €99,-

  Houten speelgoedauto's

In verschillende pasteltinten

Houten speelgoedauto's

Shop nu €14,95

  Houten peutertafeltje en stoeltjes om heerlijk aan te spelen

Om heerlijk aan te spelen

<< Konijnenset >>

€ 129,-

Ontdek
  Handgemaakte knuffels

Handgemaakte knuffels

Origineel kraamcadeau

  Houten bijtringen voor baby's

Houten hobbelpaard “Bonfire” by Petite Amélie (naturel)

89,90

Houten Hobbelpaard “De Sjiem” by Petite Amélie (Wit)

Normale prijs: 89,90

69,90

Speelgoedkist «ivoire»

119,00

Retro poppenwagen roze

59,95

Eco houten bijtring - Tablet

14,95

Eco houten bijtring - Eend

14,95

Eco houten bijtring - Vis

14,95

Houten speelgoed is robuust

Volgens mij herinneren we ons allemaal wel het houten speelgoed waar kinderen zich uren mee konden vermaken. Onze ouders en grootouders zijn er vooral mee opgegroeid maar die hang naar authenticiteit, nostalgie… die heeft iedere papa of mama wel een beetje. En we willen graag leuk speelgoed voor onze kleintjes dat bedoeld is voor maar één ding: lekker mee spelen zonder dat JIJ bang bent dat het snel stuk gaat.

Hout is een natuurlijk materiaal dat lekker in de handjes van een peuter ligt, liefst met robuuste, ronde vormen. Zo’n dreumes gaat nu eenmaal niet altijd even voorzichtig om met z’n speelgoed en dan is een beetje stevig materiaal een aanrader. Je kunt ook een mooie knuffel geven. Deze gaan niet snel kapot en zijn van onschatbare waarde!

Ecologisch en duurzaam speelgoed

Tegenwoordig is bijna al het houten speelgoed gemaakt van degelijk hout, dat niet splintert en voorzien is van verf die veilig is voor kleine kinderen. Houten speelgoed is overigens niet altijd geverfd; juist die natuurlijke kleur van het materiaal is mooi, ecologisch en duurzaam. Deskundigen zeggen dat een eenvoudige vormgeving en kleurgebruik de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleren. Geen idee of dat klopt, maar ze spelen er in elk geval wel leuk mee in hun kinderkamer of babykamer!

Houten speelgoed is tijdloos

Iets wat opvalt aan houten speelgoed is dat het eigenlijk heel tijdloos is. Een houten poppenwagen ziet er nog net zo uit als die waar mijn oma mee heeft gespeeld. En een houten schommelpaard is ook niet veel veranderd van vormgeving. Maar het plezier dat kinderen ermee hebben is nog net zo groot! En zeg nou eerlijk; dat houten speelgoed ziet er toch veel mooier en warmer uit dan plastic speelgoed in de peuterkamer van je kindje?