BEKIJK OOK ONZE HOUTEN SPEELGOEDCOLLECTIE | MORGEN IN HUIS
Shopping Warranty
  Houten speelgoedkeukentje

Bekijk onze nieuwe collectie Mini's

Houten speelgoekeuken

incl. 8 accessoires € 39,95

  Houten hobbelpaard, vervaardigd in Europa

Massief houten

Hobbelpaarden

Compleet voor € 69,95

  Houten speelgoedgarage

- Houten speelgoedklassieker -

Houten speelgarage

Inclusief 6 accessoires: € 44,90

  houten poppenhuis met meubles

Inclusief 19-delige meubelset

<< POPPENHUIS >>

€ 99,95

Ontdek
  Knuffels

Knuffels & kussentjes

Origineel kraamcadeau

  Houten poppenwagen wit

Houten hobbelpaard “Bonfire” by Petite Amélie (naturel)

69,95

Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

44,95

Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

44,95

Houten mini speelgoedkeukentje met 8 accessoires | «Ma première cuisine»

39,95

Houten poppenhuis incl. 19-delige meubelset | «La maison d'Amélie»

Normale prijs: 129,85

99,95

4-delige set houten poppenhuis poppetjes «Ma Petite Famille»

12,95

houten poppenhuis meubels 19-delige set

29,90

Houten speelgoed: De Mini's collectie van Petite Amélie

Bij het ontwerpen van onze nieuwe houten speelgoed lijn hadden we drie voorwaarden in ons achterhoofd: 1) Het moesten echte klassiekers worden, die urenlang speelplezier garanderen. 2) De modellen moeten bij elkaar passen en je moet er bij het zien meteen verliefd op worden. 3) Het speelgoed moet van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar. ..Na een maandenlange voorbereiding was het resultaat daar!  ..De Mini's collectie is geboren! Een selectie van toppers zoals een houten poppenwagen, een speelgoedkeukentje, een speelgoedgarage, een kaptafeltjes en een speelgoedkoelkast. Net even anders, net even leuker dan al het groen, blauw en roze waar al zoveel van te vinden is. ..En dat voor een prijs vanaf € 39,95 excl € 6,95 verzendkosten! 

Houten Poppenhuis

Naast de Mini's collectie zijn er een twee prachtig poppenhuizen ieder met een unieke stijl aan de collectie toegevoegd: een klassiek speelpoppenhuis met hééél veel leuke meubeltjes en poppen erbij. ..En een slim, meer functioneel poppenhuis dat je ook als boekenkastje kunt gebruiken. Een andere klassieker die in de kinderkamer niet mag ontbreken is het houte hobbelpaard.

Houten speelgoed is robuust

Volgens mij herinneren we ons allemaal wel het houten speelgoed waar kinderen zich uren mee konden vermaken. Onze ouders en grootouders zijn er vooral mee opgegroeid maar die hang naar authenticiteit, nostalgie… die heeft iedere papa of mama wel een beetje. En we willen graag leuk speelgoed voor onze kleintjes dat bedoeld is voor maar één ding: lekker mee spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het snel stuk gaat.

Hout is een natuurlijk materiaal dat stevig is en lekker lang meegaat. Daarbij geeft hout een uniek karakter aan het speelgoed. Petite Amélie houten speelgoed is waar mogelijk vervaardigd uit FSC hout. Het speelgoed is verder volledig recyclebaar, dus ook een duurzame keuze.


Het ideale cadeau voor Sinterklaas, Kerst of als verjaardagscadeau

Plastic speelgoed - hoe leuk ook - verdwijnt veelal in een grote bak, een lade of onder het kinderbed. Met houten speelgoed heb je dit op de één of andere manier niet. Houten speelgoed heeft karakter. Ook als er niet meer zo vaak mee gespeeld wordt blijft het een prachtig accessoires dat een prominente plaats inneemt op de kinderkamer, de speelkamer of zelfs in de woonkamer. Ook broertjes, zusjes of eventueel familie kun je er weer een plezier mee doen. Simpelweg omdat houten speelgoed normaal gesproken heel lang meegaat. 

Wil je dus aankomen met een bijzonder en origineel kraamcadeau, een verjaardagscadeau, Sinterklaas- of Kerst cadeau voor zowel jongen als meisje? ..Ga dan voor een houten speelgoedklassieker. Succes gegarandeerd!

Houten speelgoed is tijdloos

Iets wat opvalt aan houten speelgoed is dat het eigenlijk heel tijdloos is. Een houten poppenwagen ziet er nog net zo uit als die waar mijn oma mee heeft gespeeld. En een houten schommelpaard is ook niet veel veranderd van vormgeving. Maar het plezier dat kinderen ermee hebben is nog net zo groot! En zeg nou eerlijk; dat houten speelgoed ziet er toch veel mooier en warmer uit dan plastic speelgoed in de peuterkamer van je kindje?

 

Kom langs in de Petite Amélie concept store

Bestellen gaat - mits producten op voorraad zijn - supersnel. Speelgoed op werkdagen 23:00 bestellen, betekent dezelfde dag nog verzenden. Wil je het speelgoed toch nog even in het echt zien? Of wil je gewoon wat inspiratie opdoen voor de kinderkamer of babykamer? ..Breng dan eens een bezoekje aan de Petite Amélie concept store. We zijn gevestigd in Bussum, centraal in Nederland op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.