CO SLEEPER – NU KUNNEN ZOWEL OUDERS EN KIND RUSTIG EN VEILIG SLAPEN

Onze co-sleepers bieden een veilige en comfortabele slaapplaats voor je baby, vlakbij mama en papa! De baby kan zo de aanwezigheid van zijn ouders voelen en daardoor beter slapen. Je hoeft ook niet meer op te staan om 's nachts je kindje te voeden of te kalmeren! Geniet van de voordelen van een co sleeper!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten aanschuifbedje voor baby wieg in wit en naturel van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WIT EN NATUREL

149,95
Co-sleeper van hout in naturel van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | NATUREL

149,95
Houten wieg aan bed voor baby's in walnoot van Petite Amélie

2-IN-1 CO SLEEPER / AANSCHUIFBEDJE «NUAGE» | WALNOOT

149,95
Co-sleeper strap om het ledikant aan het bed te bevestigen van Petite Amélie

BEVESTIGINGSRIEM CO-SLEEPER «NUAGE» | VOOR BOXSPRINGS | 400 cm | WIT

14,95
co sleeper strap bevestigingsband baby ledikant wieg aan bed beige Petite Amélie

BEVESTIGINGSRIEM CO-SLEEPER «NUAGE» | VOOR BOXSPRINGS | 400 cm | BEIGE

14,95

DE JUISTE CO SLEEPER VINDEN

Bij het kiezen van een co sleeper is veiligheid het belangrijkst. Let er daarom op dat de co sleeper de juiste hoogte heeft. Onze co-sleeper kan op negen verschillende hoogtes worden ingesteld, zodat deze geschikt is voor elk regulier bed. De co sleeper is ook te gebruiken met een boxspring. Je hoeft hiervoor alleen onze co-sleeper bevestigingsriem te bestellen en je kan hiermee dan heel gemakkelijk de co-sleeper bevestigen aan je boxspring.

CO SLEEPER BABY - WELKE ACCESSOIRES HEB IK NODIG?

Net als bij een ledikant, heb je ook voor een co-sleeper een ademend babymatras nodig. Let er wel op dat het matras de juiste afmetingen heeft. We raden het ook aan om een zachte, ademende matrasbeschermer te gebruiken. Deze zal comfort en hygiëne garanderen. Je kunt hier ons aanbod van babymatrassen en matrasbeschermers bekijken.

HOUTEN CO SLEEPER - VOORDELEN

Een houten co sleeper heeft verschillende voordelen die je leven een stuk gemakkelijker zullen maken. Je kind slaapt lekker dicht bij jou en zal door jouw aanwezigheid beter slapen. Jouw baby zal ook veiliger slapen in een co sleeper dan in het ouderlijk bed. Met een co-sleeper is je baby ook lekker dichtbij en hoef jij je bed niet uit wanneer je jouw baby 's nachts wilt kalmeren of voeden.