Nachtkastje kinderkamer kopen | Bestel voor 23:00

Voor de wat grotere kids is een nachtkastje kinderkamer naast een tienerbed of eenpersoonsbed een echte must! Handig voor een glas water, een leesboek of de alarmklok. Nachtkastjes voor kinderen van Petite Amélie zijn bovendien stevig en solide en hebben altijd 1 jaar garantie. Bekijk hier ons aanbod en laat je inspireren.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Nachtkastje van MDF in zwart van Petite Amélie

NACHTKASTJE KINDERKAMER MET OPBERGRUIMTE «PLUME» | ZWART

49,95
Nachtkastje van MDF in wit van Petite Amélie

Nachtkastje kinderkamer met opbergruimte «PLUME» | Wit

49,95
Nachtkastje van MDF in roze van Petite Amélie

Nachtkastje met lade meisjeskamer «PLUME» | Roze

49,95
Nachtkastje van MDF in grijs van Petite Amélie

Nachtkastje voor kinderbed met lade | «PLUME» | Grijs

49,95
nachtkastje

Nachtkastje «JUNIOR» | Wit

99,95
Kinder nachtkastje Bocca voor kinderkamer en tienerkamer | Petite Amélie nachtkastjes voor de kinderkamer

Nachtkastje / ladenblok voor Tienerbed & Bureau «Bocca»

99,95

Waar kan je op letten bij de aanschaf van een kinderkamer nachtkastje?

Wanneer je kindje oud genoeg is voor een eenpersoonsbed, dan hoort daar natuurlijk ook een handig kindernachtkastje bij! Het nachtkastje voor kinderen is een meubel dat je graag naast je bed zet. Het is ruim, staat stevig en je kunt er veel spulletjes in kwijt.Het is niet alleen handig om kleine dingen op te zetten die je binnen handbereik wilt hebben zoals een leeslampje, een glas water, een alarmklok of een mobiele telefoon of tablet. In de lade van de kinderkamer nachtkastje stop je voorwerpen die niet stoffig mogen worden, bijvoorbeeld: (voor)leesboeken, zakdoeken, een knuffel maar bijvoorbeeld ook verzorgingsproducten. Een horloge of een paar oorbelletjes kun je hier ook prima in of op bewaren, in een mooi bakje. En dan is het nachttafeltje ook nog eens heel mooi en stijlvol om te zien! Een aanwinst in elke kinder- of tienerslaapkamer. Hieronder lees je een aantal handige tips om in acht te nemen wanneer je voor je kind een nachtkastje wilt aanschaffen.

Nachtkastje kinderkamer kopen: bepaal de juiste hoogte

Wanneer je een kinderkamer nachtkastje voor een tienerbed of eenpersoonsbed van 90x200 cm aan wilt schaffen, let er dan op dat deze even hoog is als het bed. Sommige kindernachtkastjes zijn iets hoger, een maximaal verschil van 10cm is nog goed te overbruggen, maar hoger wordt wat lastig. De kinderkamer nachtkastjes van Petite Amélie zijn speciaal afgestemd met de hoogte van onze bedden. We hebben ook Scandinavische kasten.

Bijzondere nachtkastjes: kwaliteit & functionaliteit vs. stijl

Twee elementen die uiterst belangrijk zijn voor een "gezellig en stijlvol" nachttafeltje. Vaak sta je hier niet direct bij stil. De bijzondere nachtkastjes voor de kinderkamers van Petite Amélie worden met de grootste zorg vervaardigd. Alle nachtkastjes voor zowel jongens- als meisjeskamers hebben een solide constructie en kunnen tegen een stootje, daarnaast geven ze de kinderkamer een stijlvolle aanblik. Onze kindernachtkastjes worden gemaakt van degelijke materialen, zoals HDF en massief hout, waardoor deze heel stevig zijn en dus niet zomaar omvallen wanneer je kind eens een onrustige nacht heeft. We hebben een witte variant op massief houten pootjes, die past bij de Bocca tienerkamer. Tijdloos en met een vriendelijke uitstraling. Voor een wat modernere uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor het wat strakkere nachtkastje kinderkamer wat past bij de Junior serie.

Kindernachtkastjes met lade voor peuters hebben we eveneens onze collectie in de kleuren wit, zacht grijs en zacht roze. Wil je liever een uitgesprokener bijzetkastje voor naast het bed? Kies dan voor het granietgrijze nachttafeltje uit onze Lorée serie, deze is strak en heeft een moderne uitstraling door het gebruik van houten details. Wat natuurlijk ontzettend mooi zou staan naast het kinder nachtkastje is natuurlijk een boekenkast voor je kind waarin alle mooie kinderboeken bewaard kunnen worden.

De lade van een kindernachtkastje

Nog een noemenswaardig punt om op te letten wanneer je een nachtkastje voor de kinderkamer wil aanschaffen, maar waar niet direct bij wordt stilgestaan: een lade! Wanneer je kind na het lezen klaar is voor de nodige nachtrust, dan is het super fijn wanneer het boek in een handige lade gestopt kan worden. Uit het zicht, dus direct opgeruimd! Een kastdeurtje is ook fijn, maar toch minder praktisch als je kind in bed ligt, horen we van veel klanten. De lades van onze grotere topmodellen zijn bovendien voorzien van een soft-close systeem, zo voorkom je pijnlijke kindervingertjes. Heb je naast een nachtkastje kind ook een plek nodig waar ze huiswerk kunnen doen? Dan is een kinderbureau ook een belangrijk onderdeel van de kinderkamer die niet mag ontbreken.

Meer vragen of wil je onze nachtkastjes in het echt zien? Bezoek onze concept store

Onze concept store bevindt zich in een heerlijk licht en ruim pand, centraal gelegen in het mooie Bussum. Bekijk hier onze bijzondere nachtkastjes in het echt. We verwelkomen je graag met een kop koffie, om je vervolgens van het benodigde advies te voorzien en met je mee te denken over de invulling van de kinderslaapkamer.