Ontdek Ons Nieuwste Speelgoed

Welkom in de betoverende wereld van nieuw speelgoed, waar verbeelding tot leven komt en avonturen wachten om te worden beleefd. Onze nieuwste collectie omvat stijlvolle speelkeukens, poppenhuizen, houten speelgoed sets, hobbelpaarden en nog veel meer. Bij Petite Amélie geloven we dat spelen een kunst is, en we brengen je de nieuwste creaties om de fantasie van je kleintjes te stimuleren en urenlang plezier te garanderen.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Kinderkeuken in roze van hout houten speelgoed van Petite Amélie

Houten Speelkeuken «ROSE» | inclusief 13 accessoires | Roze

119,95
Tipi tent in groen 158 cm hoog van katoen en grenenhout van Petite Amélie

TIPI SPEELTENT «ÉTÉ» | 158 CM HOOG | GROEN

69,95
Stokpaard Arthur bruin van Petite Amélie

STOKPAARD «ARTHUR»

29,95
Tipi tent beige 158 cm hoog van katoen en houten stokken van Petite Amélie

TIPI SPEELTENT «ÉTÉ» | 158 CM HOOG | OFF-WHITE

69,95
Stokpaard Lara wit van Petite Amélie

UNICORN STOKPAARD «LARA»

29,95
Tipi tent van katoen en grenenhout in roze 158 cm hoog van Petite Amélie

TIPI SPEELTENT «ÉTÉ» | 158 CM HOOG | ROZE

69,95

Poppenhuizen: Uren van Magisch Spelen

Ontdek onze betoverende poppenhuizen die een wereld vol verbeelding creëren voor je kinderen. Onze houten poppenhuizen zijn met zorg ontworpen en bieden eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. Laat je kleintjes de levens van hun poppen tot leven brengen.

Stijlvolle Speelkeukens voor Jonge Chef-koks

Stimuleer de culinaire creativiteit van je kind met onze stijlvolle speelkeukens. Deze speelgoedkeukens zijn ontworpen met aandacht voor detail en bevatten alles wat kleine chef-koks nodig hebben om heerlijke maaltijden te bereiden. Kies voor kwaliteit en vermaak met onze speelkeukencollectie.

Houten Speelgoed Sets: Educatief en Leuk

Onze houten speelgoed sets zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Laat je kinderen leren terwijl ze spelen met onze hoogwaardige houten speelgoedsets. Deze sets bieden een scala aan mogelijkheden voor creatief spel en helpen bij de ontwikkeling van essentiële vaardigheden.

Hobbelpaarden en Schommeldieren: Avonturen in Beweging

Laat je kleintje zich uitleven met onze hobbelpaarden en schommeldieren. Deze tijdloze stukken speelgoed bieden fysieke activiteit en plezier terwijl ze de verbeelding van je kind prikkelen. Onze schommeldieren zijn gemaakt met aandacht voor veiligheid en plezier, zodat avonturen in beweging kunnen beginnen.