ONS VERHAAL

In Lyon in 2010 kon een aanstaande moeder nergens het droombedje voor haar dochter vinden. Ze nam uiteindelijk het heft in eigen handen, ontwierp zelf een bedje en liet dit maken. Zo werd Petite Amélie geboren!

kinderkamer

Bij Petite Amélie richten we kinderkamers in met de grootste zorg voor detail. Onze tijdloze ontwerpen kenmerken zich door strakke lijnen die meegroeien met je kind. De neutrale kleuren bieden alle vrijheid om een persoonlijke en unieke ruimte te creëren. Elk stuk dat we ontwerpen, is bedoeld om kinderen te inspireren en nodigt uit tot ontdekking en avontuur.

"Een kamer gecreëerd door jouw verbeelding,
voor hun verbeelding."

babykamer

Na het succes van ons eerste ledikant, heeft Petite Amélie haar assortiment geleidelijk uitgebreid. We bieden nu niet alleen complete baby- en kinderkamers, maar ook meegroeibedden, commodes, kledingkasten, beddengoed en houten speelgoed. Elk product is vervaardigd met oog voor detail en ontworpen om tijdloos mee te groeien en de verbeelding van je kind te voeden.

babykamer

Elk kind verdient een magische kindertijd. Bij Petite Amélie maken we tijdloze kinderkamers en klassiek speelgoed dat inspireert. Hier nodigt elk stuk uit tot verbeelding, waardoor kinderen eindeloze mogelijkheden hebben om hun eigen indrukwekkende wereld te verkennen en te ontdekken.

Made by a Mum,
Created for imagination.

Petite Amélie: Made by a Mum, Created for Imagination.

Waar elk ontwerp de wonderen van de kindertijd viert.

Ontdek onze prachtige kinderkamers en uniek speelgoed!