HOGE KINDERSTOEL – EEN ABSOLUTE MUSTHAVE VOOR ELKE BABY

Met een kinderstoel kan je kleintje aan de tafel zitten met het gezin en iedereen en alles lekker observeren. Een kinderstoel maakt het voeden van je baby een stuk makkelijker en zorgt voor een veilige en gezonde zithouding.

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Milo kinderstoel voor je baby of peuter in wit van Petite Amélie

KINDERSTOEL «MILO» | WIT

Speciale prijs 39,98 Normale prijs 79,95
Milo kinderstoel voor je baby of peuter in een naturel kleur van Petite Amélie

KINDERSTOEL «MILO» | NATUREL

Speciale prijs 55,97 Normale prijs 79,95
Houten kinderstoel (milo) in zwart van Petite Amélie

KINDERSTOEL «MILO» | ZWART

Speciale prijs 39,98 Normale prijs 79,95

EEN HOUTEN KINDERSTOEL - VANAF WANNEER

Als je kindje zelfstandig rechtop kan zitten, is het tijd voor een kinderstoel! Dit is meestal vanaf ongeveer 6 maanden. Een kinderstoel zal het voeden een stuk makkelijker maken. Je kleintje heeft tegelijkertijd een vaste plek aan tafel en kan alles goed observeren. Kinderstoelen zijn geschikt voor kinderen tot 3 jaar, met een maximaal gewicht van 15 kg.

KINDERSTOEL - PAST IN ELK INTERIEUR

De «MILO» kinderstoel heeft een klassiek ontwerp is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden. De stoel is beschikbaar in wit, zwart en naturel. Door het klassieke ontwerp en de toegankelijke kleuren past de houten kinderstoel perfect in elk interieur. Inbegrepen bij de levering is een verstelbare veiligheidsgordel, zo kan je kleintje altijd veilig eten. Het stoeltje is gemaakt van hoogwaardig massief hout, waardoor de stoel duurzaam en stevig is.

KINDERSTOELEN - HET MATERIAAL

Onze kinderstoelen zijn gemaakt van massief beukenhout en zijn daarom bijzonder robuust en duurzaam. Bovendien heeft een houten kinderstoel het voordeel dat het door het gewicht ook minder snel omvalt dan plastic kinderstoelen. Als je graag advies wilt voordat je een aankoop doet en in de buurt van Bussum of Amsterdam bent, kom dan eens langs in onze concept store in Bussum. Onze collega's kijken al uit naar je bezoek.

KINDER STOEL - COMBINEREN MET ANDERE PRODUCTEN

We verkopen ook andere producten die misschien handig zijn om toe te voegen aan je aankoop. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar ons houten speelgoed en ons baby speelgoed. Hiermee kan je kleintje heerlijk spelen terwijl hij in zijn kinderstoel aan tafel zit. Ben je ook op zoek naar een kinder stoel voor wanneer je kindje wat ouder is? Bekijk dan onze peuterstoelen die goed te combineren zijn met een kinderbureau.