Babylampje voor zachte verlichting: Kies zelf een aflevermoment!

Je wilt graag zeker weten dat je kleintje veilig in z’n kamertje ligt te slapen. Dus zoek je een babylampje dat precies voldoende licht geeft om in één oogopslag te zien of alles in orde is met je baby. In de webshop van Petite Amélie is er volop keuze in allerlei accessoires voor de babykamer. Ook een mooie lamp voor de babykamer. Kijk rond en kies de mooiste. Bestel je vóór 23:00 uur ’s avonds, dan mag je ervan uitgaan dat de levering de volgende dag een feit is. En om het nog eenvoudiger te maken, kies je eventueel zelf de afleverdag of de optie avondlevering.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
wandlamp kinderkamer sterren lamp | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Ster

24,95
wandlamp kinderkamer wolk goud | Petite Amélie

Kinderkamer wandlamp - led | Wolk

24,95
led lamp maan kinderkamer | Petite Amélie

Wandlamp kinderkamer - led | Maan

24,95
Wandlamp LED kinderkamer ballon goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Ballon

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95
Wandlamp kinderkamer petite goud | Petite Amelie

Kinderkamer wandlamp - led | Petite

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95
Led lamp raket kinderkamer | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Raket

24,95
Wandlamp kinderkamer regenboog lamp | Petite Amelie

Wandlamp kinderkamer - led | Regenboog

Speciale prijs 19,96 Normale prijs 24,95

Zacht licht met babylampen voor de babykamer

Uiteraard is een natuurlijk dag- en nachtritme voor een baby belangrijk. De ene expert zegt dat de gordijntjes overdag open moeten blijven als de baby in bed ligt en een ander adviseert ze dicht te doen. Geen idee wie er gelijk heeft. Het gaat erom dat je baby lekker rustig ligt te slapen, ’s nachts en overdag. Even ontdekken dus wat het beste voor jouw kind werkt. En als het donker wordt wil je misschien liever niet dat je kind in totale duisternis ligt. Zachte verlichting in de vorm van een vrolijk babylamp is ideaal. Dat kan een babylamp aan de muur zijn, of een staande schemerlamp. Kies een vrolijk model in de vorm van een aandoenlijk vosje, een slaperige maan of een sprookjesachtige eenhoorn. Je kunt een babylamp gebruiken voor permanente, zacht verlichting in de babykamer. Maar ook tijdens voeding in de nacht is het natuurlijk ideaal om zacht sfeerlicht te hebben in de buurt van naast de schommelstoel, het ledikant of de commode.

Bijpassende wanddecoraties bij de babylamp!

Het is logisch dat je met de inrichting een beetje in hetzelfde thema wilt blijven en wanddecoratie babykamer zoekt die passen bij de sfeer en stijl van jullie babykamertje. Heb je leuke schilderijtjes van dieren, dan past een babylampje in de vorm van een dier daar perfect bij! Ook kleuren en kleurcombinaties zorgen voor sfeer en warmte in de kinderkamer. Houd bij het zoeken van een babylamp er rekening mee dat verlichting heel veel invloed heeft op de ambiance van een ruimte; het verzacht of versterkt kleuren en kan, mits je een gloeilamp gebruikt met warm licht, bijdragen aan een rustgevende sfeer. Goed voor jou, goed voor je baby!

Wandrekje voor een schemerlampje

Wandlampje, hanglamp, schemerlamp; heb je al een idee welke type babylampen het beste past bij het interieur of je gebruiksgemak? Bedenk dat het aan- en uitdoen van een babylamp gemakkelijk moet gaan. Als je een babylamp geruisloos wilt uitdoen nadat je baby net met héél veel moeite in slaap is geraakt, dan moet het in één vlotte beweging uitgaan. Misschien op de commode, aan de muur vlakbij de deur van de babykamer, of juist op een wandrekje dat je speciaal voor de babylamp hebt opgehangen? ..'t Is even zoeken naar de meest strategische plek voor maximaal gemak.

Babylamp kopen? Kom kijken en vergelijken in onze Petite Amélie conceptstore

Zoek je ideeën en heb je zin om eens uitgebreid inspiratie op te doen voor de babykamer? Kom onze conceptstore in Bussum bezoeken en kijk welke babylampen goed past bij de inrichting van het kamertje van je baby. Of misschien zoek je nog andere accessoires dan verlichting? Naast andere accessoires kun je ook onze andere mooie babykameronderdelen bekijken zoals het meegroeibedje. Onze medewerkers staan klaar om je mooie dingen te laten zien en je te adviseren bij je aankopen. Laat je verrassen!