Halfhoogslaper kopen? Kies zelf de dag van bezorging

Je kind heeft je overtuigd: je bent op zoek naar een halfhoogslaper voor de kinderkamer van je kleine spruit. Petite Amélie weet hoe leuk het is om in een gezellige kinderkamer te slapen en te spelen en heeft een uitgebreid assortiment aan kindermeubels. Gemaakt in Europese uit solide materialen en conform Europese veiligheidsnormen. Bestel halfhoogslapers bij Petite Amélie en sta versteld over onze bijzondere service. Op werkdagen voor 21:00 uur bestellen, morgen in huis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 32,48 Normale prijs 64,95
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

Speciale prijs 539,96 Normale prijs 599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

629,95 Normale prijs 779,90
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95

Halfhoogslaper voor spelen met veel fantasie

Je hebt je kind tot een jaar of zes nog in zijn gewone bed kunnen houden maar nu is het hek van de dam: meneer of mevrouw wil in een halfhoogslaper slapen! Gezien bij een vriendje of vriendinnetje en nu denkt het alleen nog maar aan zo’n mooi bed. Heerlijk om in weg te dromen, zo op hoogte en super praktisch als je lekker wilt spelen in je kamertje. Eronder, of er bovenop; het bed krijgt opeens een belangrijke rol in het spel toebedeeld. Het is waar dat halfhoogslapers een hele nieuwe dimensie geven aan een kinderkamer. Het ziet er uitnodigend en origineel uit. Mooie tent of hut onder de halfhoogslaperWat je kind hier allemaal mee denkt te gaan doen? Laat het lekker fantaseren en kijk waarmee je kleine zelf mee komt. Veel kinderen zien in de ruimte onder het bed een mooie tent of een hut. Met oude lakens is dat zo te versieren! En een knusse tent onder je bed is al snel een wigwam of een huisje waarin je vriendjes kunt uitnodigen. Spannend in het donker met een zaklamp, de ideale plek om enge spookverhalen te vertellen of voor te lezen en nog interessanter als je er zitjes en kussens maakt. Je ziet, volop mogelijkheden om, naast het slapen, je te vermaken met zo’n kinderbed halfhoogslaper.

Logeerpartijen veel eenvoudiger

Wat ook een groot voordeel is van een halfhoogslaper is, is dat je er zo een matrasje onder legt. Ideaal wanneer er nichtjes, neefjes en vriendjes komen logeren. Geen gedoe met moeilijke logeerbedden of een stapelbed, gewoon een matras op de vloer leggen en de kinderen kunnen beiden lekker comfortabel slapen. Als ze tenminste gààn slapen, want zo samen op één kamer en onder elkaar is wel heel erg spannend en gezellig! Tè gezellig misschien? Zie je nu eindelijk ook de vele voordelen van zo’n kinderbed? Niet meer langer wachten en ga een trendy halfhoogslaper kopen!

Halve hoogslaper accessoires

De halfhoogslaper, ook wel halve hoogslaper genoemd, heeft verschillende accessoires waarmee je het bed kunt opleuken. Denk aan accessoires zoals:

  • Trapjes
  • Glijbanen
  • Bankjes
  • Bureautjes
  • Stoeltjes

Er zijn genoeg mogelijkheden om de hallfhoogslapers ontzettend leuk te maken voor jouw kindje!

Wat is een halfhoogslaper precies?

Tegenwoordig zie je zo overal wel, een halfhoogslaper. Ook wel bekend als een halve hoogslaper. Deze bedden kenmerken zich door het feit dat je kindje zijn of haar bed zia een trap moet betreden. Een halfhoogslaper is dan ook ideaal om veel ruimte in de kamer te besparen. Je kunt er accessoires in kwijt of juist spullen onder opbergen. Je creëert juist ruimte met een halfhoogslaper. Daarnaast is het voor jou als ouder zijnde ook nog eens makkelijker om het bed op te maken. Het bed is namelijk hoog genoeg om dit staand te doen. Een halfhoogslaper maakt het leven ook nog eens eenvoudiger, zeker in een kleine kinderkamer!

Kijken en voelen in onze conceptstore – Petite Amélie laat graag zien wat ze te bieden heeft!

Geen idee hoe de kindermeubels van Petite Amélie in jullie kinderkamer zullen staan? Geen paniek, spoed je naar onze inspirerende conceptstore in Bussum waar je versteld zult staan van alle mooie kindermeubels die dààr allemaal staan. Hoogslapers, tienerbureaus, stapelbedden en halfhoogslapers in wit en grijs ingericht met hip beddengoed. Ook kun je er onze bijhorende matrassen aan de tand voelen en de meest trendy accessoires en opvallendste laatste nieuwtjes bekijken. Heerlijk om zo op je gemak te kijken wat er allemaal te koop is. Kom kijken en laat je adviseren over het assortiment en de vele opties.