Is mijn online betaling aan Petite Amélie veilig?


Wij doen er alles aan om het betaalproces zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo loopt alle communicatie tussen de klant, onze webshop en het betaalsysteem over een beveiligde verbinding. 

 

Petite Amélie laat het betalingsverkeer bovendien uitvoeren door de gerenommeerde betalingsprovider Multisafepay. Multisafepay, doet bij al haar winkeliers een uitgebreide veiligheidscheck voordat betalingen worden geaccepteerd en uitbetaald. Zo is ook Petite Amélie aan een uitgebreide betrouwbaarheidsscan onderworpen.

 

De Nederland Thuiswinkelorganisatie, waarbij Petite Amélie is aangesloten, doet bovendien ook regelmatig veiligheidsscans om te testen of onze webshop en ons betaalsysteem wel veilig genoeg zijn. 

 

 

Veilig betalen bij Petite Amélie

 

 

Betaal veilig | Petite Amélie

 

 

 

 

 

 

Terug naar faq overzicht

over petite amélie


tijdloos & eenvoud

kijk naar de kinderkamers van dit jonge merk en je ziet het meteen. hier is over nagedacht! het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie.

uniek & origineel

petite amelie ontwerpt en ontwikkelt haar eigen collectie de neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke ruimte voor je kind te creëren.

hoogwaardige kwaliteit

onze collectie wordt met veel zorg vervaardigd uit hoogwaardige materiaal en gaat uiteraard ook lang mee