Peuterbureau kopen? Vóór 23.00 uur besteld = morgen in huis!

Je kleine peuter kijkt op naar zijn oudere broer of zus die al een echt bureau op zijn kamer heeft. ‘Ikke ook’ is wat je op het idee brengt ook voor die kleine een leuk peuterbureau aan te schaffen! Petite Amélie heeft de leukste peuterkamers en alles wat daarbij komt kijken. Onze handgemaakte 'konijnenstoeltjes' en tafeltje zijn ideaal als peuterbureau. Niet te hoog, lekker stevig en met twee stoeltjes kan ook nog een vriendje of vriendinnetje aanschuiven. Mits in voorraad zijn de peuterbureau en -stoeltjes direct leverbaar. Voor 23:00 besteld is dan volgende werkdag in huis!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Kindertafel en stoeltje van hout in wit van Petite Amélie

Set van tafel en stoel voor peuter «Cerise» | naturel hout & wit

89,90
Kindertafel Brise wit afgebeeld met peuterstoel van Petite Amélie

Kindertafel Brise Wit

Speciale prijs 39,96 Normale prijs 49,95
Kindertafel en stoeltjes die multifunctioneel zijn in een naturel kleur van Petite Amélie

Multifunctionele set van een kindertafel en twee stoeltjes «Playwood»

179,95
Peuterstoel Cerise wit hout naturel van Petite Amélie

Peuterstoel «Cerise» | naturel hout & wit

Speciale prijs 23,96 Normale prijs 29,95
Houten kinderbureau Cerise wit naturel van Petite Amélie

Kinderbureau / Kindertafel «Cerise» | Wit

Speciale prijs 39,96 Normale prijs 49,95
Kindertafel met stoeltjes | Petite Amélie

2 Konijnenstoeltjes met Tafeltje - Wit | Peuterstoeltjes

119,95

Geen lijm en stiften op het bed!

Voor je kleintje is zijn peuterkamer één grote speelkamer. Er is nog veel te ontdekken en naast slapen besteedt je kindje hier vele uurtjes spelend door. Alleen of met vriendjes of broertjes en zusjes. Gezellige hoekjes, lieve knuffels en een lekker bed. En omdat het ook graag lekker knutselt en kleurt, zoek je een peuterbureau waaraan peuters lekker kunnen zitten. Alle teken- en kleurspullen op één plek bij elkaar. Ook duidelijk voor je kind: dít is de plek waar je mag kleuren, tekenen en knutselen. Niet op het bed, op het vloerkleed of in de speelhoek. Zeker als er lijm en stiften om de hoek komen kijken, wil je niet dat deze overal rondslingeren en gebruikt worden.

Bureau peuter wordt ‘mooi-maak’- kaptafel

Een mooi bureau peuter is echt wel een praktische aankoop. Misschien wordt het peuterbureau nog niet meteen intensief gebruikt, maar je peuter zal er toch wel veel plezier aan beleven. Voor meisjes wordt zo’n peuterbureau ook vaak gebruikt als kaptafel: een plek waar alle ‘mooi-maakspullen’ een plekje krijgen en als je er een elegante spiegel op zet of achter hangt is het helemaal ‘echt’. Alle make-up, kapsterspulletjes en parfummetjes kunnen uitgestald worden en samen met vriendinnetjes beleeft je kind urenlang plezier! Hang rondom de spiegel ook nog een slinger met leuke LED-lampjes en je creëert een sfeervolle kapsalon voor je kind. Een bureau peuter kan een plaatsje krijgen in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer is het een geweldige aanwinst!

Extra bergruimte voor nu en straks

Wanneer je kleine toe is aan een eerste peuterbureau, is meestal ook de tijd daar om een stap te maken vanuit een babyledikant naar een nieuw bedje. Maak de peuterkamer samen met het kindertafeltje compleet met een peuterbed al dan niet met onderschuiflade voor extra bergruimte. Vergeet bij het peuterbed niet om een goed peutermatras uit te zoeken! Het is ook belangrijk om de juiste hoogte peuterbureau te kopen. De hoogte van het bureau is afhankelijk van de lengte van uw kind. Neem gerust contact met ons op voor advies over de bureau peuter hoogte!

Misschien besteedt je peuter nu nog niet zoveel tijd achter zijn peuterbureau, maar de kleurpotloden en stiften krijgen met de aanschaf van een praktisch bureau voor peuter nu ook meteen een eigen plekje. En als je kind straks het eerste vriendenboekje van school mee naar huis krijgt, staat het peuterbureau alvast klaar!

Kom rondkijken in gezellige conceptstore van Petite Amélie

Vind je het moeilijk je een voorstelling te maken van onze peuterkamers? Kom dan een keer naar Bussum en breng een bezoek aan onze conceptstore. Een plek waar je ongestoord kunt rondkijken en jezelf een beeld vormt van onze meubels en accessoires. Je kunt hier zowel de mogelijkheden voor een jongens peuterkamer als een meisjes peuterkamer bekijken. Meestal krijg je dan goede ideeën! ..En we hebben altijd een rolmaat bij de hand zodat je kunt of dat wat je bij ons ziet straks ook in de peuterkamer past! Dan weet je zeker dat je een goede aankoop zult doen. Kom bij ons je licht opsteken!