Welkom bij Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

WINKELMAND : 0item(s) € 0,00 Afrekenen

Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

Klantenservice: 08 500 20510 - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
Bezoek ook onze concept store - Kerkstraat 6 Bussum

Bekijk de aankleedkussen / waskussen collectie van Petite Amélie | Aankleedkussens

Een aankleedkussen, ook wel waskussen genaamd, gebruik je op de commode voor het verschonen of wassen van je baby. Petite Amélie heeft een aantal originele aankleedkussens in het assortiment. Let op: al onze waskussens zijn OEKO-TEX gecertificerd en uitgerust met een solide, houten bodem en hebben drie opstaande randen in plaats van de gebruikelijke twee.. Op die manier blijft het aankleedkussen altijd stabiel liggen. Dit betekent extra veiligheid en kun je het kussen ook gebruiken op een zachtere ondergrond zoals een bed of een bank. 

Aankleedkussen voor je baby | Petite Amélie Aankleedkussens

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Aankleedkussen Croissance met handig meetlint in kleur turquoise  | Petite Amélie

Aankleedkussen «Croissance»

€ 24,90

Aankleedkussen «Croissance»

€ 24,90

Aankleedkussen 'Croissance' van Petite Amélie in de maat 50 x 70cm heeft een handige meetlat waarmee je van dag tot dag kunt volgen hoe je kindje groeit als kool! Het waskussen is uitgerust met een harde bodemplaat die het geheel stevig maakt.

Waskussen 50x70 Foret | Petite Amélie

Aankleedkussen «Forêt»

€ 24,90

Aankleedkussen «Forêt»

€ 24,90

Aankleedkussen 'Forêt' van Petite Amélie in de maat 50 x 70cm. Het waskussen heeft een verzwaarde bodem voor extra stevigheid en stabiliteit. 

Aankleedkussen Beer van Petite Amélie | 50x70cm

Aankleedkussen / waskussen Beer

€ 24,90

Aankleedkussen / waskussen Beer

€ 24,90
Aankleedkussen 'Beer' van Petite Amélie heeft een afmeting van 70 x 50 centimeter en is zacht maar toch stevig door de verzwaarde bodemplaat die aan de onderkant zit. Het waskussen heeft drie opstaande randen in plaats van de gebruikelijk twee.
Aankleedkussen 50x70 Konijn | Petite Amélie

Aankleedkussen / waskussen Konijn

€ 24,90

Aankleedkussen / waskussen Konijn

€ 24,90

Dit Petite Amélie aankleedkussen 'konijn' is 50cm breed en 70cm lang. Het waskussen heeft één extra opstaande rand aan het hoofdeinde voor extra veiligheid en comfort en daarbij nog twee opstaande randen aan de zijkanten.  

Aankleedkussen Vosje 50x70  | Petite Amélie aankleedkussens

Aankleedkussen / waskussen Fox

€ 24,90

Aankleedkussen / waskussen Fox

€ 24,90
Dit aankleedkussen 'Vosje' van Petite Amélie heeft een afmeting van 50x70 en een stevige bodemplaat. Het kussen heeft twee opstaande randen aan de zijkant en nog eentje extra aan het hoofdeinde voor extra comfort en veiligheid.
Verschoonkussen voor je baby in de kleur rose | Petite Amélie baby verschoonkussens

Verschoonkussen Rose

€ 24,90

Verschoonkussen Rose

€ 24,90

Zacht rose verschoonkussen met verstevigde bodem in de maat 50x70cm. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Waar op te letten bij aanschaf van een aankleedkussen?

Kies bij voorkeur voor een aankleedkussen dat bestaat uit veilig, OEKO TEX gecertificeerd, vochtafstotend materiaal. Luxere aankleedkussens hebben een verstevigde bodem die extra stabiliteit en veiligheid biedt. De bodem heeft in zulke waskussens een blad van hard materiaal zoals hout. De meeste verschoonkussens hebben aan weerszijden twee opstaande randen. De betere kussens hebben een extra, derde opstaande rand aan het hoofdeinde die de kans op het stoten van het hoofdje verkleint.

Wel of geen aankleedkussenhoes?

Petite Amélie aankleedkussens hebben - zoals je van ons gewend bent - een leuk, eigen ontwerp. Je kunt ze daarom gebruiken zonder aankleedkussenhoes. Als je de aankleedkussen gebruikt in combinatie met een hoes dan is het belangrijk dat je goede verlichting hebt als je jouw kindje aankleedt. Een baby lampje is dan hartstikke handig om erbij te hebben. De aankleedkussens zijn zacht, maar toch buitengewoon stevig. Mocht je gebruik willen maken van een hoes, kies dat voor ook voor zacht, waterafstotend materiaal. Voor wat extra warmte kun je evt. een hydrofiele luier op het aankleedkussen leggen. 

De afmetingen van een waskussen

De aankleedkussens van Petite Amélie hebben een afmeting van 50 x 70 cm en passen dus op iedere commode. De waskussens zijn gemaakt uit OEKO TEX gecertificeerde materialen en zijn vriendelijk voor zelfs de meest gevoelige babyhuidjes. Het materiaal aan de onderkant zorgt ervoor dat het kussen altijd stevig op de commmode blijft liggen en niet schuift zodat je je baby altijd makkelijk kunt verschonen en aankleden. Naast de aankleedkussen verkopen wij ook de wandrek die de babykamer helemaal afmaakt.