Inspiratie babykamer

Inspiratie babykamer

Voordat jouw baby komt, wil je de babykamer natuurlijk klaar hebben. Maar weet je niet waar te beginnen met het kiezen van meubels, verf en leuke decoratie-items? Wij helpen je graag. Met onze moodboard tool kan je onze suggesties voor een mooie babykamer bekijken, die je zelf nog verder kunt personaliseren. Voor de inrichting van de babykamer voor een meisje of jongen, heeft onze collectie vaak zachte en neutrale kleuren die schommelen tussen beige, wit, lichtgrijs en natuurlijke hout accenten.

Babybed of doorgroeiledikant

Wij raden je aan om te beginnen met een babybedje of een doorgroei ledikantje. We hebben daarvoor diverse mogelijkheden in onze collectie. De babybedjes zijn verkrijgbaar in de maat 60x120 en onze doorgroeiledikantjes in de maat 70x140cm zoals ons mooie Brise ledikant.

Babykamer ordenen

Belangrijk? Nee, essentieel! Want je krijgt zoveel extra spullen als jouw kindje er is. Niet alleen kleding, maar ook luiers, verzorgingsproducten etc. Dan is het wel fijn als je dit allemaal kunt opbergen. Dankzij onze witte Brise ladenkast , kan je niet alleen in de lades al veel spullen kwijt, maar je kunt hem ook, heel handig, met een extra bladvergroter als commode gebruiken! Voor grotere slaapkamers is onze Brise complete babykamer inrichting ideaal, want daarbij zitten een babybedje, een ladekast en een kledingkast al inbegrepen. Onze Brise kast is ook fijn, want deze kledingkast heeft maar liefst 7 planken, dus geen excuses meer om niet georganiseerd te zijn!

Babykamer meisjes inspiratie

Onze babykamers zijn uniseks met neutrale en tijdloze kleuren, waar je gemakkelijk decoratie-items naar je eigen smaak mee kunt combineren om een specifieke meisjes babykamer te creëren.

Egel knuffel
Roze deken met pompons
Gebreide aankleedkussenhoes roze

Babykamer jongens inspiratie

Met mooie decoratie geef je echt een finishing touch aan je jongens babykamer. Heb je onze vloerkleden al gezien? Ons Ted de beer vloerkleed is niet alleen heerlijk zacht, hij geeft jouw jongens babykamer ook meteen een gezellige uitstraling. En voor een echte beren themakamer, hebben we ook een pluche variant van Ted voor aan de muur en ook leuk om meerdere pluche dierenvriendje bij elkaar te hangen. Wedden dat je baby zich meteen thuis voelt? En voor de allereerste kruipbewegingen, kan baby heerlijk oefenen op ons speelkleed ‘Biscuit’.

Babyspeelgoed opbergen

Mis je nog een item om al het speelgoed van jouw baby in op te bergen? Wij hebben diverse soorten opbergers in onze collectie. Onze XL stoffen opbergmanden zijn ideaal en met hun speelse prints, staan ze gewoon ook erg leuk in de babykamer. Wil je liever een iets steviger variant, dan is bijv. onze Brise houten speelgoedkist zeer geschikt. Je kunt er al het speelgoed goed in kwijt en extra handig: als je kindje wat ouder is, kan je er ook met uitbreiding van de Brise kindertafel, een bureautje van maken.
Wij zijn benieuwd hoe jouw prachtige babykamer eruit zal komen te zien. Dus deel vooral jouw foto via #mypetiteamelie en inspireer ook weer anderen!