Eerste verjaardag:

Eerste verjaardag:

Image by @fishertwinsphotograpy
Over enkele weken wordt je kleintje één jaar en je hebt nog geen idee wat je wat je moet kiezen voor deze belangrijke mijlpaal in het leven van je kindje. Om deze specifieke dag perfect te laten zijn, zijn we vaak op zoek naar het ideale cadeau.

Om je hier bij te helpen, hebben we een selectie gemaakt met de allerleukste verjaardagscadeaus. Ontdek hieronder onze items en wat tips voor dit prachtige moment!

Tip # 1: Samen op avontuur

Voor de eerste verjaardag van je kleintje ben je vaak op zoek naar een cadeau wat blijvend is en altijd herinnerd zal worden. Denk dan bijvoorbeeld aan houten speelgoed, wat tijdloos en duurzaam is zoals ons houten trekdier. Een houten trekdier is het perfecte speelgoed voor kindjes vanaf 12 maanden. Het helpt je kindje niet alleen om dieren en vormen te herkennen, maar stimuleert ook zijn of haar motoriek op een speelse manier. Daarnaast staat een houten trekdier ook nog eens heel leuk in de kinder- of woonkamer. Ontdek hieronder onze vier varianten:

1. Grr met Leo de leeuw!

Met houten trekdier Leo de leeuw is het elke dag feest. Hij gaat graag samen met jouw kindje op avontuur, want hij ziet het liefst veel van de wereld om zich heen. Leuk om Leo ook met de andere items van Leo de leeuw te combineren, waaronder ons pluche dierenkop Leo de leeuw, het wasbare dierenkop vloerkleed Leo de leeuw en het Leo de leeuw bedlinnen.

2. Lekker rustig aan met Ponchoo de luiaard

Houten trekdier Ponchoo de luiaard houdt van avontuur, maar wel op zijn tempo, want hij doet het het liefst rustig aan. Zo kan hij nog beter de omgeving in zich opnemen en daarna vooral veel slapen.

3. Magische avonturen met Coco de eenhoorn

Met haar betoverende aanwezigheid steelt houten trekdier COCO de eenhoorn graag de show! Ze houdt ervan om op pad te gaan en ook vindt ze het niet erg om achteraan te rijden, want zo kan ze nog meer indruk maken op alle knuffels en het speelgoed. Voor een extra magisch effect, is het super leuk om COCO ook met onze andere eenhoorn items te combineren, waaronder ons bedlinnen, pluche eenhoorn dierenhoofd en wasbare unicorn dierenhoofd vloerkleed.

4. Stapje voor stapje met Koala Bao

Houten trekdier koala Bao vindt nieuwe dingen altijd een beetje spannend, dus hij wordt graag bij de hand genomen. Daardoor kan Bao rustig bekijken of hij iets wel of niet leuk vindt en daarna wordt hij graag geknuffeld. Bao voelt zich op zijn gemak als zijn andere dierenvriendjes of andere Bao items, waaronder zijn pluche dierenkop en dierenhoofd vloerkleed aanwezig zijn.


Houten trekdier luiaard Ponchoo

Tip # 2: Lekker puzzelen

Een vormenstoof is eigenlijk de allereerste 'puzzel' voor je kindje. Je kleintje leert op spelenderwijs vormen en kleuren te herkennen en daarnaast wordt ook zijn of haar ruimtelijk inzicht gestimuleerd. Door de vrolijke figuurtjes, blijft dit speelgoed aantrekkelijk voor je kindje en zal hij of zij er lang speelplezier van hebben. Onze vormenstoofjes zijn er in drie verschillende varianten:
Vormenstoof Foret:
Deze prachtige vormenstoof geinspireerd op het bos, heeft allerlei verschillende soorten blaadjes en eikeltjes, uitgevoerd in zachte bruin-groene tinten. Leuk om deze vormenstoof in een kamer met een bos thema te gebruiken.
Vormenstoof Lapin:
Een mooie stijlvolle vormenstoof met schattige konijntjes, beren, driehoekjes en wolkjes. Leuk om te combineren met onze andere 'konijnen' items, waaronder onze konijnenstoeltjes en tafeltje, wasbare 'Lapin' vloerkleed en de XL opbergmanden.
Vormenstoof Leo:
Met Leo en zijn vriendjes haal je echt een dieren vormenstoof in huis. Weet jij in welke vakje Leo de leeuw, zijn vriendje zebra kaola Bao en ponchoo de luieraard moeten? Deze dierenvriendjes vind je ook terug in andere items van onze collectie, waaronder onze wasbare vloerkleden, stoffen XL opbergmanden, pluche dierenhoofden voor aan de muur.


Houten vormenstoof Leo de leeuw