Houten vormenstoof | Uitstekend voor de ontwikkeling van een kind

Een vormenstoof helpt kleintjes vanaf een jaar oud om spelenderwijs vormen en kleuren te leren herkennen. Door figuren in de juiste passende vormen te plaatsen wordt het ruimtelijk inzicht gestimuleerd. ..En het is ook nog eens heel erg leuk om doen! De vormenstoofjes van Petite Amélie hebben figuurtjes zoals «Bao» de Koalabeer die je ook terugvindt in de andere collecties. Zo is er van Bao ook een vloerkleed en een trekdier. Hoe leuk is dat!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten vormenstoof | Lapin

Houten vormenstoof | Lapin

Speciale prijs 6,48 Normale prijs 12,95
Houten vormenstoof bos | Foret

Houten vormenstoof | Foret

Speciale prijs 6,48 Normale prijs 12,95

Spelen en leren tegelijk met een houten vormenstoof

Kindjes zijn natuurlijk gek op spelen. Hoe fijn is het dan als zij er ook nog iets van kunnen leren? Een vormenstoof is daar een prima voorbeeld van! Zo’n vormstoof helpt je kind om spelenderwijs vormen en kleuren te leren herkennen. Daarnaast stimuleert het ook de fijne motoriek van je kindje.

Cadeau voor kind 1 jaar: vormenstoof hout!

Op zoek naar een cadeau voor een kind van 1 jaar? Een vormenstoof is het perfecte cadeau om het kindje en de ouders blij mee te maken. Vanaf 1 jaar zijn kindjes in staat om de vormen en kleuren te leren herkennen en deze in het juiste vakje te plaatsen.

Houten vormenstoof van Petite Amélie

Wij van Petite Amélie hebben er bewust voor gekozen een houten vormenstoof te maken. Hout gaat namelijk langer mee dan plastic én is een stuk duurzamer. Daarnaast geven wij altijd de voorkeur aan houten speelgoed in lichte kleuren, die goed in je woonkamer passen. Ook heeft Petite Amélie gekozen voor een ‘stille vormenstoof’, heel anders dan een vormenstoof met geluid dus. Wel zo fijn, voor de ouders! Wil je onze vormenstoven eerst uitproberen? Je bent van harte welkom in onze concept store in Bussum. En hier nog de meest gestelde vragen over vormenstoven op een rij:

Wat is een vormenstoof eigenlijk?

Een vormenstoof is speelgoed waarbij jonge kinderen de juiste vorm in het juist gat moeten zien te krijgen.

Voor welke leeftijd is een vormenstoof geschikt

Een houten vormenstoof stimuleert het ruimtelijk inzicht en is daarom zeer geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Wat maakt vormenstoven van Petite Amélie bijzonder?

Petite Amélie vormenstoven hebben kenmerkende, zachte pastelkleuren. De diertjes zoals Bao de Koalabeer vind je ook terug in de overige collecties zoals vloerkleden.