Het Petite Amélie bedhuisje

Het Petite Amélie bedhuisje

Afbeelding: Bedhuisje "Maison" Petite Amélie 160x80 cm, naturel massief hout, matras inbegrepen
Goed nieuws: Ons bedhuisje is er weer! Op veler verzoek hebben we ons huisjesbed opnieuw laten produceren. Inmiddels is dit vernieuwde kinderbed weer verkrijgbaar in onze online shop!

Het Petite Amélie bedhuisje is een comfortabel bed en ontworpen met oog voor design. Ideaal voor designliefhebbers, die willen ontsnappen aan de meer traditionele kinderbed ontwerpen. Door de eenvoud in vormgeving heeft dit huisjesbed een groots effect in de algehele look en styling van de kinderkamer. Doordat het bed laag bij de grond is, zorgt dit voor een gemakkelijke toegang voor je kleine man of vrouw. Ontdek meer hierover in dit artikel en in onze webshop!

Een comfortabel bedhuisje van 160 x 80 cm

Het bed "Maison" is een comfortabel kinderbed met aangename afmetingen. Het is ideaal voor kinderen van ongeveer 2 tot 9 jaar oud. Het matras rust niet direct op de vloer, maar op een lattenbodem die geïntegreerd is in het bed. Gebruik in dit originele bed een matras van dezelfde afmetingen, (160x80cm), met een dikte van 15 of 20 cm voor optimaal comfort.
Let op: In onze webwinkel verkopen we het "Maison" bedhuisje mét en zónder matras (naturel en wit).

Een instap-bed voor uw kind

Het bed is laag bij de grond, om te voorkomen dat je kindje ‘s nachts hard uit bed valt. Is je kindje ‘s nachts erg beweeglijk, dan is een universeel bedhekje een optie. Deze steek je onder het matras. Een andere optie; plaats een rolkussen of foam-zwembad-slang ónder het hoeslaken. Dit klinkt misschien gek, maar het werkt echt!

Het bed is breed genoeg om samen een verhaaltje (voor) te lezen voor het slapen gaan. Maar dit bed is nog veel meer, het kind is volledig vrij om zelfstandig toegang te krijgen tot zijn/haar huisjesbed, dat een echte cocon wordt..een ware speelhut met gratis toegang tot dromenland.

Een kinderbed met een clean ontwerp, gemakkelijk te stylen

Dit kinderbed met een slank en strak design past gemakkelijk in een moderne, minimalistische Scandinavische stijl. Het bedje is verkrijgbaar in wit of natuurlijk hout, al naar gelang de inrichting van de kinderslaapkamer.

Kleed het eens aan met een guirlande van lampionnetjes of vlaggetjes, of romantische bloemen, een lief leeslampje, stylish beddengoed en gezellige kussens. Of denk eens aan een doek, om zo een tentje te maken. Je kindje voelt zich veilig, het is dan net een mini-huisje waar het kan lezen, spelen en natuurlijk heerlijk slapen. Samen kom je misschien op nóg leukere styling ideetjes. Laat je fantasie de vrije loop!

Europese productie

Het Petite Amélie huisbed is gemaakt in Europa, van Gerectificeerd Europees hout, dat komt uit bossen die op een verantwoordelijke en gecontroleerde manier worden beheerd. Zo dragen we direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Het huis bed, een Montessori bed?

De Montessori Pedagogie is toegewijd aan het helpen van het kind om een klein autonoom wezen te worden. Het babybedje van Montessori is een bed op de vloer, wat het kind toestaat om zelf de slaap te bepalen: door zelf het bed in te gaan en daar weer uit te komen wanneer het niet meer moe is. Daarom vergelijken we ons bedhuisje “Maison” ook wel met de Montessori-pedagogie.

Het is laag bij de grond, heeft een makkelijke in- en uitstap en voelt door de dakconstructie als een eigen plek. Door deze vorm is het bedhuisje speels en esthetisch, maar creeërt het ook een eigen universum voor je kind: een klein huis in een groot huis. Het geeft je kind zelfvertrouwen, doordat het op zijn/haar eigen hoogte is. Dit is een manier om aan tonen hoe belangrijk het is je omgeving aan te passen aan je kind, door elementen op hun eigen hoogte neer te zetten.

Het "Maison" Petite Amélie kinder- en peuterbed is het ideale bed voor ouders die de motoriek van hun kinderen willen stimuleren. Ontdek het bedje in onze winkel: verkrijgbaar in wit en naturel hout!

huisjesbed-maison-unisex-peuterkamer-kinderkamer-jongen-meisje-wit-hout-petite-amelie

Afbeelding: Petite Amélie "Maison" hut bed 160x80 cm, wit hout, matras inbegrepen
Wij hopen dat dit Petite Amélie blogartikel je geïnspireerd heeft. We zien je graag op www.petiteamelie.nl!