Het Petite Amélie bedhuisje

Het Petite Amélie bedhuisje

Afbeelding: Bedhuisje "Maison" Petite Amélie 200x90 cm, naturel massief hout, matras inbegrepen

Goed nieuws: Ons bedhuisje is er weer! Op veler verzoek hebben we ons huisjesbed opnieuw laten produceren. Inmiddels is dit vernieuwde kinderbed weer verkrijgbaar in onze online shop!

Het Petite Amélie bedhuisje is een comfortabel bed en ontworpen met oog voor design. Ideaal voor designliefhebbers, die willen ontsnappen aan de meer traditionele kinderbed ontwerpen. Door de eenvoud in vormgeving heeft dit huisjesbed een groots effect in de algehele look en styling van de kinderkamer. Doordat het bed laag bij de grond is, zorgt dit voor een gemakkelijke toegang voor je kleine man of vrouw. Ontdek meer hierover in dit artikel en in onze webshop!

Een comfortabel bedhuisje van 160 x 80 cm

Het bed "Maison" is een comfortabel kinderbed met aangename afmetingen. Het is ideaal voor kinderen van ongeveer 2 tot 9 jaar oud. Het matras rust niet direct op de vloer, maar op een lattenbodem die geïntegreerd is in het bed. Gebruik in dit originele bed een matras van dezelfde afmetingen, (160x80cm), met een dikte van 15 of 20 cm voor optimaal comfort. Het bed is ook beschikbaar in 200x90cm in dezelfde kleur.
Let op: In onze webwinkel verkopen we het "Maison" bedhuisje mét en zónder matras (kleur: naturel).

Een instap-bed voor uw kind

Het bed is breed genoeg om samen een verhaaltje (voor) te lezen voor het slapen gaan. Maar dit bed is nog veel meer, het kind is volledig vrij om zelfstandig toegang te krijgen tot zijn/haar huisjesbed, dat een echte cocon wordt..een ware speelhut met gratis toegang tot dromenland. 

Afbeelding: junior huisjesbed MAISON 80 x 160 cm

Een kinderbed met een clean ontwerp, gemakkelijk te stylen

Dit kinderbed met een slank en strak design past gemakkelijk in een moderne, minimalistische Scandinavische stijl. Het bedje is verkrijgbaar in natuurlijk massief hout, al naar gelang de inrichting van de kinderslaapkamer.

Kleed het eens aan met een guirlande van lampionnetjes of vlaggetjes, of romantische bloemen, een lief leeslampje, stylish beddengoed en gezellige kussens. Of denk eens aan een doek, om zo een tentje te maken. Je kindje voelt zich veilig, het is dan net een mini-huisje waar het kan lezen, spelen en natuurlijk heerlijk slapen. Samen kom je misschien op nóg leukere styling ideetjes. Laat je fantasie de vrije loop! 

Een Montessori bed of een bed met onderschuiflade?

De Montessori Pedagogie is toegewijd aan het helpen van het kind om een klein autonoom wezen te worden. Het babybedje van Montessori is een bed op de vloer, wat het kind toestaat om zelf de slaap te bepalen: door zelf het bed in te gaan en daar weer uit te komen wanneer het niet meer moe is. 

De Voordelen van een Montessori Bed:

  1. Zelfstandigheid en Vertrouwen: Een Montessori bed is laag bij de grond en biedt je peuter de vrijheid om zelf in en uit bed te stappen. Dit stimuleert de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van je kind.
  2. Veiligheid: Door het lage ontwerp van het bed, is er minder kans op verwondingen als je kind uit bed valt. Dit biedt ouders vaak veel geruststelling.
  3. Aansluiting bij de belevingswereld van het kind: Montessori meubels zijn ontworpen om in de wereld van jouw kind te passen. Ze moedigen aan tot interactie met de omgeving en leren jouw kind het belang van orde en zelfstandigheid.
  4. Lange Levensduur: Montessori bedden zijn vaak ontworpen om met het kind mee te groeien. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijden en ontwikkelingsfasen, waardoor ze een duurzame investering zijn.

De Voordelen van een Kinderbed met Opberglade:

  1. Extra Opslagruimte: Een bed met een bedlade biedt extra opbergruimte, wat handig is voor het opbergen van beddengoed, speelgoed en andere items. Dit kan helpen om de kinderkamer opgeruimd te houden.
  2. Gemakkelijk Verrijdbaar: De opberglade is uitgerust met vier wieltjes, waardoor deze moeiteloos kan worden verplaatst. Dit maakt het makkelijk om toegang te krijgen tot al jouw spullen, zelfs voor kleine handjes.
  3. Organisatie: Het opbergen van spullen onder het bed helpt bij het organiseren van de kinderkamer en maakt het gemakkelijk om speelgoed en kleding binnen handbereik te houden.
  4. Eenvoudig Te Openen: Dankzij de twee handige uitsparingen aan de voorkant van de lade, is deze eenvoudig te openen. Zelfs jonge kinderen kunnen de bedlade gemakkelijk openen en sluiten, wat de zelfstandigheid van jouw kind stimuleert.

Opberlade voor huisjesbed  160x80 cm en Opberlade voor huisjesbed 200x90 cm


Wij hopen dat dit Petite Amélie blogartikel je geïnspireerd heeft. We zien je graag op www.petiteamelie.nl!