Tiener bureau: besteld vóór 21:00 uur = volgende werkdag in huis!

Een schoolgaande tiener besteedt meer en meer tijd aan huiswerk maken en leren. Een bureau voor je tiener is daarbij onmisbaar. Bekijk het assortiment kinderbureaus en tienerbureaus van Petite Amélie hieronder!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Wit Kinder buro Bocca van Petite Amélie voor kinderkamer en tienerkamer

Kinderbureau / Kaptafel wit «Bocca»

269,95
Kinder bureau wit 'Junior' voor de kinderkamer of tienerkamer | Petite Amélie

Tiener- Kinderbureau «JUNIOR» | wit

299,95
Bureau element Junior

Bureau-element voor dressoir «JUNIOR»

89,95

Leren en spullen opruimen

Je kind wordt een echte bolleboos? Huiswerk maken en serieus bezig met school? Dan is het belangrijk dat hij een goed tiener bureau heeft. Eentje waar al zijn spullen gemakkelijk een plaatsje vinden en hij ongestoord kan zitten leren. Tot nu toe ging het nog wel aan de keukentafel maar het zou fijn zijn als hij op zijn eigen kamer een tiener bureau heeft. Heb je al rondgekeken wat er allemaal mogelijk is? Voor je een keuze maakt voor een bureau tiener is het verstandig een beetje inspiratie op te doen.

Een tiener bureau is één ding maar soms lijkt de aanschaf ervan een goede aanleiding om ook andere meubels aan te schaffen. Omdat blijkt dat zo’n tiener bureau toch wel aardig wat ruimte inneemt, zeker als je de huidige meubels zou laten staan. Een tiener bureau dat onder een hoogslaper zit scheelt dan al snel veel loopruimte. Of eentje waaraan allerlei kastruimte, ladekasten of boekenplanken vast zitten. Handig om alle spullen in de tienerkamer jongen onder handbereik te hebben en overzichtelijk bij elkaar te kunnen neerzetten.

Goede werkhouding tiener bureau

Omdat je tiener de komende tijd behoorlijk wat tijd gaat doorbrengen aan zijn bureau in de kinderkamer is een goede werkhouding belangrijk. De hoogte van het werkblad is essentieel. Maar ook de bureaustoel die daarbij hoort moet passend worden afgesteld. Dat lijkt allemaal wat overdreven maar veel kinderen krijgen door een verkeerde werkhouding pijn in hun nek, schouders en rug. Precies wat je niet wilt, want zo’n kinderrug is in de groei en moet niet vergroeien. Voorkomen is beter dan genezen. Let daar dus op als je een bureau voor je tiener aanschaft. Vraag ook naar advies op maat. Een verkoper moet je kunnen adviseren over waar je op moet letten. Er bestaan ook tabellen waar je aan de hand van de lichaamslengte kan aflezen hoe hoog het bureaublad moet staan.

Hoogslaper als ruimtebespaarder

De hoogslaper met een tiener bureau onder het bed is bij veel tieners favoriet. Het ziet er ook heel gezellig uit en zeg nou eerlijk: het is een superpraktisch meubel toch? Zo hoog slapen heeft wel iets. Het is veruit de grootste ruimtebespaarder die je je kunt voorstellen. Slapen en leren op een paar vierkante meter vloerruimte. Niet voor niets dat studenten ook vaak voor deze oplossing kiezen. Je kunt de ruimte onder het bed helemaal inrichten als bureaublad maar als je ook nog graag bergruimte wilt dan zijn er veel mogelijkheden om economisch om te springen met de ruimte.

We hebben het nog niet over de verschillende stijlen tiener bureaus gehad. Volop keuze, altijd een model dat past bij de rest van de meubels of de stijl van je tiener:

  • Steigerhout
  • Vintage
  • Industrieel
  • Brocante

Er is altijd een exemplaar waar je tiener iets bij voelt. Laat hem daar ook over meebeslissen; weet je zeker dat hij op z’n gemak is als hij zit te blokken op z’n hippe kinderkamer!

Tiener bureau kopen: Kom eens langs!

Als je een aantal tiener bureaus in het echt wilt bekijken, dan kun je er ook voor kiezen om eens langs te komen in onze concept storen. Centraal gelegen in Bussum, vlak bij de A1 en het treinstation kun je ons eenvoudig bezoeken. Bekijk alle accessoires kinderkamer en bekijk ook eens het populaire bedhuisje in het echt. Onze medewerkers voorzien je graag van persoonlijk advies voor het maken van de juiste keuze met een tiener bureau voor jouw kinderen.