Tienerkamer jongen kopen? kies zelf een afleverdag!

Petite Amélie heeft een aantal stoere tienerkamers voor jongens ontwikkeld. Hieronder vind je ons aanbod. Laat je inspireren en kies de mooiste tienerkamer jongen! Vandaag besteld vóór 21:00 uur  = volgende werkdag in huis.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Complete tienerkamer bestaande uit kinderbed, kinderbureau en kinderkast | Bocca serie van Petite Amélie

Complete Tienerkamer «BOCCA» | Bed, Bureau & Kast

749,95 Normale prijs 969,85
Complete tienerkamer bestaande uit kinderbed, kinderbureau | Bocca serie van Petite Amélie

Tienerkamer set «BOCCA» | Eenpersoonsbed & Kinderbureau

479,95 Normale prijs 599,90
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85

Geen houden meer aan: de tienerkamer jongens moet anders!

Hoe ziet een ideale tienerkamer voor jongens eruit? Daar is niet één antwoord op te geven. Ieder kind is anders en smaken verschillen, óók die van kinderen. Het moment waarop de babykamer plaats moet maken voor een heuse jongens tienerkamer is wel ongeveer overal hetzelfde; zo rond een jaartje of 9 of 10 is je kind geen kleutertje meer en lijkt het moment van verandering te zijn aangebroken. Een enkeling is niet zo kieskeurig en vindt de wat kinderlijke taferelen in zijn kamer nog heel prima. Maar eenmaal de 10 jaar gepasseerd is er geen houden meer aan: de kamer moet absoluut een nieuw uiterlijk krijgen!

Je kunt natuurlijk voor de gemakkelijkste manier gaan: commode eruit, kinderbureau tienerkamer erin. Zo, klaar! Nou moeder, zo werkt het vaak niet! En de meeste moeders willen dit ook niet. Iedereen gunt zijn zoon toch een leuke plek waar hij zich kan terugtrekken, huiswerk kan maken en kan chillen met zijn vrienden? Dan toch maar de mouwen opstropen en het hoofd flink aan het werk zetten door ideeën te verzamelen over hoe een tienerkamer voor jongens eruit moet gaan zien. Vraag het ook vooral aan je zoon want die heeft vast wel een idee wat hij leuk vindt en wat er zeker niet mag ontbreken in zijn nieuwe jongenskamer tiener.

Hobby of passie

Je hebt geluk als je kind een hobby of passie heeft: het ideale thema voor de aankleding van zijn tienerkamer jongen. Met een beetje mazzel vindt je zelfs een kant-en-klare tienerkamer voor jongens met dit onderwerp of de bijbehorende stijl. Als je een beetje handig bent met het zoeken op internet kom je vast wel voorbeelden tegen die jou misschien weer op nieuwe gedachten brengen. Naast het meubilair, muren en de vloer, zijn er op het gebied van verlichting ook leuke accenten aan te brengen. Een guirlande van lampjes geeft in een hoekje of langs de rand van het plafond een speciaal effect. Of LED-verlichting, in verschillende kleuren verkrijgbaar, zorgt ook voor een bijzondere sfeer in de tienerkamer jongens. In elk geval creëert dit een jongenskamer stoer!

Ruimtewinners doen wonderen

En dan nog bergruimte. Je tiener heeft aardig wat spullen verzameld die een plaatsje moeten krijgen. Je wilt graag een beetje orde stimuleren bij je onstuimige en slordige tiener. Ga op zoek naar slimme ruimtewinners. Er zijn volop mogelijkheden, zelfs voor een kleine kinderslaapkamers, om ruimte te creëren. Uiteraard voor zijn kleren. Maar wat dacht je van zijn schoolspullen, boeken, sportspullen, computer en muziekspullen? En als je niet zorgt voor kasten en laden, liggen al die spullen rond te slingeren. Een ergernis waar je vast nog wel eens tegenaan zult lopen maar met een beetje sturing kom je een heel eind. Een bureau voor in de meisjeskamer of tienerkamer voor jongens doet ook wonderen. Al helemaal als je hier veel opbergruimten mee creëert.

Oh ja, nog één tip: deurposters, muurposters en muurstickers. Er zijn fantastische prints die de jongens slaapkamer een heel speciaal effect geven. Zeker weten dat je kind hier enthousiast van wordt. Past precies bij een coole tienerkamer jongen!

Weet je wat ook super leuk is? Een kinderbed huisje. De bedhuisjes zijn open en zijn als het ware een geraamte in de vorm van een huisje om het bedje heen. Erg leuk voor jonge kindjes.