Kan ik van te voren een tijd of dagdeel inplannen?BIj Petite Amélie kun je in de winkelmand zelf een voorkeursleverdag opgeven. ..Wel zo makkelijk!
Hieronder lees je meer over het inplannen van een aflevertijdstip op de dag van levering:

 

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL Pakketservice

 

Indien de bezorging van je bestelling wordt verzorgd door PostNL Pakketservice (dit geldt bijvoorbeeld voor peuterbedden), dan is er voor de meeste postcodes een mogelijkheid om te kiezen voor de optie 'avondlevering'.  Je bestelling wordt dan na 18:00 afgeleverd. Indien deze mogelijkheid er is, wordt de optie 'avondlevering' automatisch aangeboden in het betaalscherm. Je hoeft hem dan alleen maar aan te vinken. Op zaterdagen is er geen avondlevering mogelijk.

 

Verder ontvang je van te voren via email een verzendbevestiging met daarin een PostNL track&trace link. Via deze link kun je de geplande aflevertijd van te voren inzien. (Let op: op drukke dagen kan de geplande tijd die PostNL geeft soms afwijken van de werkelijke aflevertijd. Ook kan het voorkomen dat er voor een levering helemaal geen tijdvak bekend is van te voren. De track & trace informatie is een indicatie en geeft geen absolute garanties.)

 

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL Extra@Home

 

Bestellingen van grotere producten, zoals babykamer- of tienerkamermeubelen worden bezorgd door Extra@Home, een speciale bezorgservice van PostNL. In dit geval is het niet mogelijk om van te voren een dagdeel in te plannen. 

 
Op de dag van levering voor 7:30 ontvang je wel een email en een sms van PostNL Extra@Home met daarin een precieze, geschatte aflevertijd. Gedurende de dag kun je de status van de bezorging volgen via de link in de email. Dus in geval van vertraging door bijvoorbeeld file, schuift ook de aflevertijd door. Je kunt zo van uur tot uur volgen wanneer de bezorger precies op jouw adres zal arrriveren.
 
 
Zorg dat er iemand aanwezig is!
Let op: Het is van belang dat er iemand aanwezig is om de zending in ontvangst te nemen zodat het transport niet voor niets rijdt. 
 
 
Wat als ik op de dag van levering nog geen verzendbevestiging ontvangen heb?
Mocht je 's ochtends na 10:00 op de dag van levering geen verzendbevestiging hebben ontvangen, neem dan direct contact op met Petite Amélie.
 
 
 
PostNL bezorgt bestellingen in opdracht van Petite Amélie
 
 
 
 
Terug naar faq overzicht

over petite amélie


tijdloos & eenvoud

kijk naar de kinderkamers van dit jonge merk en je ziet het meteen. hier is over nagedacht! het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie.

uniek & origineel

petite amelie ontwerpt en ontwikkelt haar eigen collectie de neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke ruimte voor je kind te creëren.

hoogwaardige kwaliteit

onze collectie wordt met veel zorg vervaardigd uit hoogwaardige materiaal en gaat uiteraard ook lang mee