SHOP NU JOUW KERSTCADEAUS | CONCEPT STORE ZONDAG 5 DEC DICHT
Shopping Warranty

Kan ik achteraf betalen, na ontvangst van mijn bestelling?

Vind je het prettiger om achteraf te betalen?  Bijvoorbeeld wanneer je nog even moet wachten op de levering van je bestelling ? ..Dat kan bij Petite Amélie.

 

Betaal na ontvangst is een betaalmethode waarmee je achteraf kunt betalen zonder risico. ..Dus eerst je product thuis ontvangen en daarna pas betalen!

 

Indien je achteraf wilt betalen kies dan de optie 'Betaal na Ontvangst' in de check out. Pas na ontvangst van je bestelling ontvang je een uitnodiging tot betalen via email en heb je 14 dagen de tijd om je aankoop af te rekenen. 

 

Voor de optie 'Betaal na Ontvangst' wordt € 2,95 in rekening gebracht.

 

Wordt de betaal na ontvangst optie geweigerd of lukt de betaling om een andere reden niet? Neem dan voor meer infomatie contact op met Multisafepay op telefoonnummer 020-8500 500. Let op: Petite Amélie verzorgt de facturatie niet zelf! Om privacy redenen hebben wij nooit inzage in de status van een betaling of reden voor weigering.

 

PayPal biedt eveneens een mogelijkheid een uitgestelde betaling te doen. Om hiervan gebruik te maken kies je de optie PayPal in de checkout. Wanneer je 'uitgestelde betaling' juist hebt ingesteld in je PayPal account kun je deze vervolgens selecteren in je PayPal scherm. Voor meer informatie over uitgestelde betalingen van PayPal verwijzen we naar de website van PayPal.

Achteraf betalen bij Petite Amélie

Terug naar faq overzicht