Kan ik achteraf betalen, na ontvangst van mijn bestelling?


Vind je het prettiger om achteraf te betalen?  Bijvoorbeeld wanneer je nog even moet wachten op de levering van je bestelling ? ..Dat kan bij Petite Amélie.

 

Betaal na ontvangst is een betaalmethode waarmee je achteraf kunt betalen zonder risico. ..Dus eerst je product thuis ontvangen en daarna pas betalen!

Wat wel belangrijk is om te weten, is dat als je kiest voor een achteraf betaling, jouw verzoek tijdens kantooruren door ons wordt goedgekeurd of afgewezen. Indien je bestelling dan in de avond plaatst, kunnen we deze niet meer dezelfde dag verzenden en de volgende werkdag bij je leveren. 

Indien je achteraf wilt betalen kies dan de optie 'Betaal na Ontvangst' in de check out. Pas na ontvangst van je bestelling ontvang je een uitnodiging tot betalen via email en heb je 14 dagen de tijd om je aankoop af te rekenen. 

 

Voor de optie 'Betaal na Ontvangst' wordt € 2,95 in rekening gebracht.

 

Wordt de betaal na ontvangst optie geweigerd of lukt de betaling om een andere reden niet? Neem dan voor meer infomatie contact op met Multisafepay op telefoonnummer 020-8500 500. Let op: Petite Amélie verzorgt de facturatie niet zelf! Om privacy redenen hebben wij nooit inzage in de status van een betaling of reden voor weigering.

 

PayPal biedt eveneens een mogelijkheid een uitgestelde betaling te doen. Om hiervan gebruik te maken kies je de optie PayPal in de checkout. Wanneer je 'uitgestelde betaling' juist hebt ingesteld in je PayPal account kun je deze vervolgens selecteren in je PayPal scherm. Voor meer informatie over uitgestelde betalingen van PayPal verwijzen we naar de website van PayPal.

Achteraf betalen bij Petite Amélie

Terug naar faq overzicht

over petite amélie


tijdloos & eenvoud

kijk naar de kinderkamers van dit jonge merk en je ziet het meteen. hier is over nagedacht! het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie.

uniek & origineel

petite amelie ontwerpt en ontwikkelt haar eigen collectie de neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke ruimte voor je kind te creëren.

hoogwaardige kwaliteit

onze collectie wordt met veel zorg vervaardigd uit hoogwaardige materiaal en gaat uiteraard ook lang mee