Welkom bij Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

WINKELMAND : 0item(s) € 0,00 Afrekenen

Petite Amélie | Accessoires en Meubels voor de Kinder- en Babykamer

Klantenservice: 08 500 20510 - ma t/m vr van 10:00 - 17:00
Bezoek ook onze concept store in Bussum

Dressoir / commode laag 'Junior' van Petite Amélie

Meer afbeeldingen

Dressoir / commode laag voor kinderkamer | «JUNIOR»

€ 269,00
Met dit royale, multifunctionele dressoir creëer je veel extra ruimte voor de kinderkamer. Tip: Het dressoir kan met het bijhorende bureau-element worden omgetoverd tot een ruim bureau.

Voor 21:00 besteld, eerstvolgende werkdag in huis.

Productbeschrijving

Deze opbergkast, dressoir of lage commode zoals je wilt is strak vormgegeven en past dus in elk tienerkamer of kinderkamer interieur. Lekker neutraal maar wel met heel veel ruimte. Het dressoir is wit en mat afgewerkt. De laden zijn voorzien van het soft-close systeem; ze gaan lekker soepel dicht en open. Het maakt dat je snel dingen kunt pakken en opbergen en overzichtelijk kunt wegleggen. Beetje orde in een tienerkamer kan geen kwaad!

Let op: Je kunt dit dressoir afbouwen met een speciaal hiervoor bedoeld bijzetelement. Met deze optionele bijzettafel vorm je het dressoir voor de kinderkamer om tot een ruim en stevig bureau. Het extra deel kan haaks geplaatst worden op het dressoir, maar ook in de lengte. Links of recht, het maakt niet uit, dus zo kom je altijd goed uit!

Producteigenschappen dressoir voor kinderkamer

  • Afmeting: B 42 cm / L 120 cm / H 70 cm
  • Onderdeel van de 'Junior' serie
  • Kleur: wit 
  • Laden: 3 (soft close) + 1 kastdeurtje
  • Materiaal: solide plaatmateriaal van zware kwaliteit
  • Gemaakt in Europa 

Plussen en minnen van dit dressoir

  • +  Multifunctineel, kan worden uitgebreid tot ruim bureau 
  • +  Het extra bureau element kan links, rechts, haaks en in de lengte worden geplaatst
  • +  Stevige constructie, solide materialen en scharnieren
  • -  Bureau element niet standaard meegelerd (optioneel te bestellen)

 

Bezorging aan huis

De prijs van het dressoir is inclusief kosten voor bezorging. Bepaal zelf wanneer je het meubel wilt laten bezorgen en geef deze datum door bij het afronden van je bestelling. De medewerkers van PostNL Extra@Home bezorgen je bestelling op de aangegeven dag tot achter de voordeur. Is je voordeur niet hoger dan de derde verdieping terwijl er geen lift in het pand aanwezig is? Dan wordt ook daar netjes afgeleverd. Als er wel een lift aanwezig is maakt het niet uit op welke verdieping je voordeur is. Blijf verder via SMS of e-mail geïnformeerd over de precieze bezorgtijd die dag en de locatie van de chauffeur.

Ideeën opdoen in onze conceptstore?

We hebben alles wat je op de website van Petite Amélie ziet staan hier opgesteld; compleet ingerichte kinder- en tienerkamers met accessoires en aankleding. Zo krijg je een goede indruk van hoe alles staat en bij elkaar kan passen. Ontspannen rondkijken en nadenken over hoe je de meubeltjes straks thuis gaat neerzetten en inrichten. Krijg je van ons een lekker, vers kopje koffie om het feest compleet te maken!

Hoe beoordelen ander klanten Petite Amélie?

Klantenbeoordelingen zijn belangrijk. Voor ons en voor jou! Kiyoh coördineert de beoordelingen van onze klanten. Lees meer over hoe zij onze service en producten ervaren en beoordelen door te klikken op de link boven of onderaan de pagina. Hiermee krijg je goed beeld van de dienstverlening en kwaliteit van Petite Amélie.

 

 

ook leuk!