Unicorn kleurplaat - Ontdek de magische wereld van Unicorn Lara

Unicorn kleurplaat - Ontdek de magische wereld van Unicorn Lara

We laten je hieronder graag kennis maken met onze unicorn Lara collectie en je vindt er ook twee unicorn Lara kleurplaten die je kindje zelf kan versieren!

Unicorn Lara – Ons model voor onze eigen unicorn kleurplaat

Wij zijn bij Petite Amélie ook grote unicorn fans en daarom is unicorn Lara toegevoegd aan onze collectie. Lara heeft een prachtig goudkleurig hoorntje op haar hoofd en speelse kleurrijke manen. Dit vormde dan ook het uitgangspunt voor een gehele ‘Unicorn Lara collectie’ We laten je hieronder graag de items zien en aan het einde kan je ook twee mooie unicorn Lara kleurplaten downloaden, zodat je kindje zelf zijn of haar versie van unicorn Lara kan maken!

Magisch dromen - unicorn dekbedovertrekset van 100% katoen

Het bedlinnen van eenhoorn Lara zorgt voor magische dromen, niet alleen omdat Lara erop staat, maar we hebben er ook nog regenboogjes en sterretjes aan toegevoegd voor extra magie. Wedden dat je kleintje er zo onder in slaapt valt? We hebben dekbedovertreksets in de maten 120x150 en 140x200 en bijpassende hoeslakens.

Magisch unicorn kindervloerkleed

Een kindervloerkleed is echt een musthave voor elke baby- en of kinderkamer en daarom mocht een unicorn Lara kinderkleed hierbij natuurlijk ook niet ontbreken. We hebben gekozen voor een mooie ronde vorm met een offwhite buitenrand. Het kleed is heerlijk zacht en kleine ongelukjes kunnen zo worden weggetoverd doordat je hem in de wasmachine kunt doen. Je kunt hem natuurlijk ook perfect in de speelhoek of in de woonkamer neerleggen, want door een dun laagje anti slib spray aan de onderkant, blijft hij goed op zijn plek liggen.

Magische avonturen – unicorn speelgoed

Naast onze vloerkleed en bedlinnen, hebben we ook eenhoorn als speelgoed. Voor de allerkleinsten hebben we een super zachte velvet knuffel van unicorn Lara ontworpen.

Verspreid de magie - unicorn decoratie items

Unicorn Lara houdt ervan om haar magie overal te verspreiden, dus we hebben een mooie pluche dierenkop voor aan de muur ontworpen. Door het lusje aan de achterkant, kan je hem gemakkelijk aan de muur bevestigen. Ook ideaal zijn onze mooie XL stoffen opbergmanden in een unicorn Lara print in een grote en kleine variant om alle spulletjes of speelgoed in op te bergen. En je kindje kan ook zelf hier gemakkelijk mee leren opruimen.

Unicorn kleurplaat

Je kunt niet voldoende kleurplaten in huis hebben, want het is altijd een leuke activiteit om met kindjes te doen. Niet alleen kunnen kindjes de kleurplaten zelf lekker inkleuren, maar ze ook nog eventueel versieren naar eigen wens. Als klein cadeautje, hebben wij twee verschillende versies van een eenhoorn kleurplaat gemaakt om te downloaden. Klik op link en sla met je rechtermuisknop de afbeelding op je computer op en print hem vervolgens uit!

Heel veel knutselplezier en we vinden het altijd leuk om een foto van het eindresultaat te zien via #mypetiteamelie

Eenhoorn kleurplaat Versie 1
Hier downloaden


Eenhoorn kleurplaat Versie 2
Hier downloaden