Een nieuwe serie dekbedovertreksets bij Petite Amélie! Als je op zoek bent naar hippe dekbedovertrekken voor je kindje moet je onze website zeker weer eens even goed doorspitten.

De patronen op de dekbedovertrekken zijn speciaal voor Petite Amélie zijn ontworpen. Op de foto’s zie je hoe een ontwerp begint als schets en eindigt op een Petite Amélie dekbed. Enkele namen in het assortiment zijn: Mr. Lama, Mr. Vos, Blaireau. Mr. Rabbit en Mme. Renard. Een lekker internationaal gezelschap bij elkaar dus!

De dekbedovertrekken bestel je in verschillende maten. Niet alleen voor het Petite Amélie peuterbed 140x70, maar ook voor babyledikantjes of een juniorbed van 160 lang. De hoezen zijn bovendien van 100% katoen. Lekker luchtig in de zomer en warm in de winter.Daarbij houden zich goed in de was zodat de stof niet snel krimpt of vaal wordt. Superbelangrijk, want met een ongelukje verdwijnen de hoes en het laken natuurlijk regelmatig hup! ..in de wasmachine.

Met de overtreksets hebben we sinds kort ook een mooi, all round anti-allergisch dekbed en kussen in het assortiment in dezelfde maten als de overtreksets. Een mooie kwaliteit met een leuk prijskaartje zoals je van ons gewend bent!

 

Dekbedovertrekset Lama | Petite Amélie