Ontdek onze 100% katoenen dekbedovertrekken

Ontdek onze 100% katoenen dekbedovertrekken

Een nieuwe collectie dekbedovertreksets bij Petite Amélie! Als je op zoek bent naar mooie dekbedovertrekken voor je kleintje moet je onze website zeker weer eens even goed doorspitten.


De patronen op de dekbedovertrekken zijn speciaal voor Petite Amélie ontworpen en zijn super gevarieerd. Zo hebben we bijvoorbeeld een schattig wit kinder dekbedovertrek met unicorns en regenbogen en hebben we ook een stoer dino dekbedovertrek in een mooie grijs groene kleur. Enkele collectienamen in het assortiment zijn: Sorbier, Dino, Lara en Forêt . We verkopen nu ook bijpassende hoeslakens, zodat je het bed van je kleintje echt helemaal compleet kan maken!


Ons beddengoed is verkrijgbaar in verschillende maten. We verkopen dekbedovertrekken van 120x150 cm en 140x200 cm en hoeslakens van 40x90 cm, 55x90 cm, 70x140 cm, 160x80 cm en 90x200 cm. Ons beddengoed is dus niet alleen geschikt voor een peuterbed, maar ook voor een ledikant een juniorbed en zelfs voor een eenpersoonsbed. Zo kan elk kind van elke leeftijd genieten van onze dekbedovertrekken.


De dekbedovertrekken en de hoeslakens zijn van 100% katoen en zijn vrij van schadelijke stoffen (GOTS keurmerk). Lekker luchtig in de zomer en warm in de winter. Ons beddengoed is ook wasbaar en zal niet snel krimpen of vaal worden in de wasmachine. Dit is superbelangrijk als je kind af en toe nog ongelukjes in bed heeft.


We hebben ook sinds kort een mooi all round anti-allergisch dekbed en kussen in het assortiment. Deze zijn van goede kwaliteit voor een voordelige prijs zoals je van ons gewend bent!