Worden meubels ook op de verdieping bezorgd?


Kindermeubels worden bij je thuis afgeleverd tot achter de voordeur. Grotere meubels voor in de babykamer of tienerkamer worden bovendien bij je thuisbezorgd door Extra@Home, een speciale bezorgservice van PostNL. Extra@home biedt meer afleverservice zoals je mag verwachten bij de aankoop van meubels. Zo ontvang je regelmatig updates over de status bezorging via SMS en email zodat je niet voor niets thuis zit te wachten. Ook via hun klantenservice die tot 20:00 's avonds bereikbaar is kun op de dag van levering je direct informatie opvragen over de status van je bezorging.

 

De meubels worden bezorgd - in gebouwen zonder lift - tot achter de voordeur tot en met de 3e verdieping. In gebouwen met lift maakt het niet uit op welke verdieping je voordeur is.

 

Tijdens het bestelproces wordt je geïnformeerd over de leverservice die hoort bij jouw bestelling. Ook na bestelling ontvang je per email duidelijke instructies over de aflevering.

 

 

 

 

 

 

Terug naar faq overzicht

over petite amélie


tijdloos & eenvoud

kijk naar de kinderkamers van dit jonge merk en je ziet het meteen. hier is over nagedacht! het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie.

uniek & origineel

petite amelie ontwerpt en ontwikkelt haar eigen collectie de neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke ruimte voor je kind te creëren.

hoogwaardige kwaliteit

onze collectie wordt met veel zorg vervaardigd uit hoogwaardige materiaal en gaat uiteraard ook lang mee