Verhaaltje van de maand...de BOCCA commode !

BOCCA COMMODE

Na het verschonen van 4.340 luiers en het wassen van 1.320 rompertjes, zei de moeder van Amélie dat het tijd was dat er een commode op de markt zou komen die praktisch en aangenaam is. Hét meubelstuk dat ze graag had willen hebben voor de komst van Amélie!

Ze besloot het heft in eigen hand te nemen om zelf de ideale commode te ontwerpen. Als eerste nam ze alle veiligheidsnormen uitvoerig door, om een product te kunnen ontwerpen dat 100% veilig zou zijn voor alle baby’s.

Altijd was ze al aangetrokken tot neutrale kleuren en strakke lijnen, daarom koos ze voor wit en houtaccenten voor een Scandinavische stijl in bij elk interieur past.. Haar handelsmerk!

Maar hoe creëer je de perfecte commode?

Ze herinnerde zich het gebrek aan ruimte toen de baby eenmaal gearriveerd was en maakte een verlengstuk aan de BOCCA-ladekast, zodat dit een veilige, ruime commode zou worden. Lang leve deze 2-in-1 optie! Uiteindelijk besloot ze haar nieuwe creatie uit te rusten met 3 grote lades, waar alle babyspulletjes makkelijk in passen. Hierbij dacht ze natuurlijk ook aan een soft close systeem, zodat er geen vingertjes tussen de lades konden komen.

Goedgekeurd door het team van Petite Amélie- moeders, was de BOCCA commode geboren!