Onze top 5 - vloerkleed kinderkamer

Onze top 5 - vloerkleed kinderkamer

Een vloerkleed in jouw baby- en of kinderkamer geeft niet alleen sfeer, maar maakt het ook extra gezellig. Je kunt onze vloerkleden ook op meerdere plekken gebruiken: bijvoorbeeld eerst een tijdje in de peuterkamer en daarna in de speelhoek. Al onze vloerkleden zijn gemaakt van 100% katoen en daardoor heerlijk zacht voor handjes en voetjes. Ze houden goed hun grip op de grond, door de anti-slip spray zijde (kindervriendelijk) aan de onderkant. En als ze vies zijn, dan stop je ze zo in de wasmachine.

1. BEESTENBOEL

Hoe leuk is het om een meisjeskamer of jongenskamer te stylen met een dieren kleed? Onze dierenhoofd vloerkleden zijn zeer knuffelbaar en geven een knusse sfeer aan elke kinderkamer. Ontmoet unicorn Lara, kat Kitty, panda Bo en leeuw Leo.
vloerkleed kinderkamer roze kat

2. ROUND, ROUND, ROUND

Dit blauwe, ovale vloerkleed geeft een speels effect aan jouw baby of kinderkamer. Leuk om een rond kleed met rechte vormen te combineren, dat zorgt voor een mooi geheel. Ook verkrijgbaar in een roze en een neutrale variant.
vloerkleed kinderkamer ovaal blauw

3. KONIJNTJE, WAAR BEN JE?

Met dit leuke konijnen kleed, kan jouw kleintje lekker spelen en al wat vormen leren kennen. Want hoe leuk is het om samen het konijntje te zoeken!
vloerkleed kinderkamer konijn grijs

4. EEN PEERTJE VOOR DE DORST

Dit vrolijke perenkleed geeft een ‘fruitige’ touch aan jouw baby of kinderkamer. Door zijn neutrale kleur kan hij bijna overal bij gecombineerd worden en creëer je toch een mooie, subtiele look.
peren kleed kinderkamer neutraal

5. NATURAL LOOK

Dit leuke grijze steenvormige kleed zorgt voor een natuurlijke touch. Ideaal voor als je geen heel groot vloerkleed in je baby of kinderkamer wilt.
vloerkleed steenvorm grijs peuterkamer


WASTIP
Onze vloerkleden blijven het langste mooi, als je ze niet te vaak en apart wast. Liefst op een temperatuur van 40 graden. Daarna kan je ze kort in de droger doen op een lage temperatuur zodat ze weer lekker ‘fluffy’ worden Vervolgens buiten de droger verder laten drogen.