Grey Love:

Grey Love:

Als ouder van een opgroeiende dochter, komt er een moment dat je kleine meid toch niet meer zo klein is en aan een tienerkamer toe is. Voor een teenage girl is haar slaapkamer veel meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een plek om te leren en studeren, een plek om samen te zijn met haar vriendinnen en om zich even terug te kunnen trekken.

Naarmate ze ouder wordt, wordt haar slaapkamer meer een eigen plek en staat dit gelijk aan een stukje eigen identiteit. Dit wil ze in deze belangrijke periode van haar leven dan ook graag tot uiting brengen. Over smaak valt niet te twisten ;-), maar als de basis goed is, kunnen jij en je tienerdochter er samen een heel mooi geheel van maken. Grijs is dan een hele goede basis om mee te beginnen! Het is een neutrale kleur, die goed te combineren valt met verschillende kleuren en stijlen.


Combineer roze met grijs

Roze en grijs gaan hand in hand samen. Het is de perfecte balans tussen stoer en zacht. Je kunt kiezen om een grijze basis te nemen en hier roze accenten aan toe te voegen, of juist andersom. Evenveel van iedere kleur gebruiken kan natuurlijk ook, voeg bijvoorbeeld ook nog een andere kleur toe (denk aan wit of turquoise). Het maakt eigenlijk niet uit hoe je deze twee kleuren combineert, vrijwel alles kan! Bij dit roze-grijze palette passen zoveel kleuren, je kunt bijna niet fout gaan.

tienerkamer-meisje-bureau-grijs-petite-amelie-loree


Inrichting van deze stylish en toch stoere meidenkamer

Zoek je leuke en hippe meubels voor de tienerkamer van je dochter? Dan kun je met onze nieuwste Lorée serie goed van start! Iedere jonge meid heeft een éénpersoonsbed nodig om fijn in weg te dromen. Houdt je dochter van lezen? Op een bijpassend nachtkastje naast haar bed kun je een leeslampje neerzetten voor net dat beetje extra licht.Is je teenager een echte fashionista? Dan zorgt de twee-deurs kledingkast Lorée ervoor, dat ze met het grootste gemak al haar kleding en schoenen kwijt kan.

Voor het maken van huiswerk, is een tienerbureau een echte must. Kies hiervoor een in hoogte te verstellen bureaustoel, voor optimaal comfort tijdens het studeren. Als je naast het bureau nog plek hebt voor een boekenkast, dan zouden we zeggen: doen! Ze kan er haar school- en leesboeken in kwijt, maar ook kleine spulletjes. Deze kun je in een aantal hippe opbergdozen aan het zicht onttrekken, zodat de kamer er netjes uit blijft zien.

Wil je weten hoe we de afgebeeldde kamer hebben samengesteld?
Hieronder vind je een collage met de items die we gebruikt hebben voor de kamer Lorée.
collage-tienerkamer-petite-amelie-grey-love

Een tienerkamer maak je cool, door hippe accessoires en decoratiestukken te gebruiken. Deze kun je heel goed samen met je tienerdochter (online) shoppen. Sierkussens met een hippe print of een kek kleurtje en wat mooie fotolijstjes erbij, et voilá, je dochter zal helemaal in haar nopjes zijn met haar eigentijdse stekkie!

Heb je nog geen enkel idee wat je met de kale wanden aan moet? Door bijvoorbeeld een dit unieke, houten lampje aan de wand te bevestigen en grote, ingelijste posters op te hangen, wordt de kamer meteen een stuk gezelliger. Uiteraard kunnen alle meubels uit deze grijze Lorée serie ook voor een jongenskamer gebruikt worden, simpelweg door stoere materialen en blauwtinten te gebruiken.
In ons assortiment hebben we ook andere tienerkamers, voor zowel jongens als meiden.

Klik hier voor meer inspiratie