Combineer en varieer

Combineer en varieer

Vanaf eind februari stel je met het nieuwe babykamerconcept "Vintage" van Petite Amélie zelf je babykamer samen! Met meubeltjes die in elke babykamer passen en waarmee je nog volop kan variëren en combineren. De kleur van onderdelen of de meubels in zijn geheel, kun je zelf bepalen; grijs, wit of houtstructuur. Je bent helemaal vrij om de babykamer Vintage samen te stellen zoals jij dat graag wilt.


Het inrichten van de babykamer is leuk om te doen. Het is spannend om op zoek te gaan naar ideetjes en spullen om jouw ideeën vorm te geven. Je wilt graag dat de inrichting helemaal past bij je smaak en je wilt van het kamertje een gezellig en warm plekje maken. En dat betekent goed zoeken naar originele inrichtingsideeën. De babykamer Vintage is zo samen te stellen dat het een subtiele achtergrond vormt voor jouw verdere invulling en decoraties. Het is een stijlvolle babykamer maar met ruimte om je creativiteit op los te laten! Roze en lichtblauw zijn uit; een beetje stoer, opvallende details en uitgesproken kleuren of prints zijn de sfeermakers van nu.

Design & shine met Babykamer Vintage van Petite Amélie

Warm plekje met babykamer Vintage

En zeg nou eerlijk, alles verven en aanschaffen in één en dezelfde kleur is een beetje saai. Volgens ons zijn de steekwoorden voor een gezellige kinderkamer vooral: lief, origineel, warm, knus, grappig en praktisch. Dus is het prima om op zoek te gaan naar leuke muurschilderingen of muurstickers, opvallende babykameraccessoires, schilderijtjes, catchy raamdecoraties en babybeddengoed. Alles kan en mag, mits jij er een warm welkom voor je kleintje mee creëert en dat kun je alleen zelf bepalen toch? De babykamer Vintage helpt je daar alvast een beetje mee. Door verschillende kleuren te combineren kun je alle kanten uit. Je legt je niet vast met één kleur in de babykamer. Laat je inspireren, fantaseer en geniet van het inrichten van het mooiste babykamertje van Nederland!

Babykamer Vintage van Petite Amélie | afgewerkt in natuurlijk beukenhout