Nieuw binnen:

Nieuw binnen:

Ben je op zoek naar een nieuw, trendy dekbedovertrek voor je kleine meid of jongen? Ontdek het 'Bliksems' dekbedovertrek van Petite Amélie. Grafisch, modern en tijdloos zwart-wit, met een fraai bliksempatroon voor een trendy touch in de kinderkamer. Onze unieke collectie kinderdekbedovertrekken is verkrijgbaar in de Petite Amélie webshop.
Of je nu op zoek bent naar zachte kleurtjes of juist liever een dekbedovertrek met meer contrasterende patronen in gedachten hebt, Petite Amélie heeft voor iedere kinderkamer wel iets van je gading.
Onze dekbedden en -overtrekken zijn geschikt voor bedjes en ledikantjes van 60x120 cm en 70x140 cm. Als je kind te groot is om nog in een trappelzak te slapen, dan is het vaak gebruikelijk om een kinderbedje te introduceren aan je kindje.Voor meer inspiratie kun je hier onze collectie peuter- en juniorbedden bekijken.

Nieuw: “Bliksems” dekbedovertrek van Petite Amélie!

Een grafisch en eigentijds motief van kleine zwarte bliksemflitsjes op een omslag met witte achtergrond, nu verkrijgbaar is de webshop van Petite Amélie. Dit kindvriendelijke dekbedovertrek is ideaal voor moderne en hedendaagse kinderkamers, echt iets voor designliefhebbers. Het 'Bliksems' dekbedovertrek is verkrijgbaar in 120 x 150 cm. Ideaal voor kinderbedden in 70 x140 cm (en soms zelfs voor peuter- of juniorbedden tot 80x160 cm). Als je op zoek bent naar een bijpassend dekbed voor dit dekbedovertrek, neem dan een kijkje bij de sectie kinderbedden op de Petite Amélie webshop. Al onze dekbedovertrekken zijn van kwalitatief hoogwaardig katoen vervaardigd. Ieder kinder- en baby dekbedovertrek komt met een bijpassende kussensloop. Het dekbedovertrek en de kussensloop zijn beiden voorzien van een onzichtbare ritssluiting voor extra veiligheid.

dekbedovertrek-bliksems-zwartwit-petite-amélie-ledikant

Om te onthouden: Welk formaat dekbed kies ik voor mijn kind?

Om het juiste dekbed te kiezen voor je kindje, ongeacht de grootte van het bed, is het goed om een lengte te kiezen die tenminste gelijk is aan de lengte van het bed en om een breedte van minimaal 20 cm aan elke zijde toe te voegen.

Dat is minstens 40 centimeter meer dan de breedte van het kinderbed! Dus, voor een bedje van 70x140 cm, raden wij een kinderdekbed van 120x150 cm aan. Voor een bedje van 60x120 cm, raden we een babydekbed aan van 100x135 cm. Nu kun je heel eenvoudig het juiste dekbedovertrek kiezen, om zo de kinderkamer helemaal op en top af te kunnen stylen! Om de volledige collectie kinderkamers, beddengoed en dekbedovertrekken van Petite Amélie te ontdekken, klik hier! We wensen je een mooie dag en hopen je snel te zien op www.petiteamélie.nl!