Stoer jongens bureau van Petite Amélie

Vind een mooi bureau jongen voor je zoon die graag knutselt en straks huiswerk moet maken. Onderzoek de mogelijkheden voordat je een bureau jongens koopt en bedenk wat er allemaal aan en op moet zitten. Afgestemd op de behoeften van je kind. Petite Amélie heeft een prachtige collectie bureau jongenskamer. Heb je iets gevonden wat precies past in de kinderkamer? Bestel in een paar klikken en geef aan wanneer je de bestelling wil ontvangen. Dankzij het track & trace-systeem kun je jouw jongenskamer bureau vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur volgen.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Kinder bureau wit 'Junior' voor de kinderkamer of tienerkamer | Petite Amélie

Tiener- Kinderbureau «JUNIOR» | wit

299,95
Bureau element Junior

Bureau-element voor dressoir «JUNIOR»

89,95
Wit Kinder buro Bocca van Petite Amélie voor kinderkamer en tienerkamer

Kinderbureau / Kaptafel wit «Bocca»

269,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95

Neem jongens bureau met opties voor bergruimte

Als je toch bezig bent de kinderkamer van je zoon te veranderen, schaf dan meteen een mooi jongens bureau aan. Misschien zit hij nu nog op de basisschool maar over een paar jaar krijgt hij zijn eerste huiswerk mee en heeft hij een eigen bureautje hard nodig. Om nog maar niet te spreken over de jaren die hij straks op het middelbare doorbrengt; dan is een bureau voor jongens dagelijkse kost. Kijk hoe je een bureau jongen kunt combineren met berg – en kastruimte. Veel jongens bureaus zijn verkrijgbaar met opbergelementen zoals boekenplanken en bureaukastjes. Meet de kinderkamer goed op zodat je je niet vergist in de afmetingen en de beschikbare ruimte.

Met een jongens bureau koop je een meubel voor nu en straks

Een mooi bureau voor jongens is een aanwinst voor de jongenskamer. Het is de plek waar je kind lekker kan knutselen, tekenen en schrijven. Of gewoon spelen, als hij nog niet kan lezen. Het is een meubelstuk voor nu en later. Een hoogslaper met een jongens bureau eronder is ook praktisch. Hiermee vang je twee vliegen in één klap. Slapen en studeren nemen zo maar een paar vierkante meters in beslag. Ideaal voor kleine kamertjes en perfect voor als er meer kinderen op één kamer slapen. Groot voordeel: het bureau is megagroot dus er is voldoende ruimte voor het opruimen van allerlei schoolspullen.

Fraai jongens bureau voor studentje in de dop

Studentje in de dop in huis? Koop een fijn bureau jongens waar je kleine Einstein zich helemaal thuis gaat voelen. Al zijn schoolspulletjes overzichtelijk bij elkaar en jij blij dat het kamertje netjes opgeruimd blijft. Kijk voor een leuk model bureau jongen - of meisjesbureau bij Petite Amélie. Bestel een houten jongens bureau, in wit of grijs, met bureau-element waar heel veel boeken en schriftjes in passen. We hebben ook een bureau in Scandinavische stijl.

Conceptstore Petite Amélie heeft volop keuze – ook voor leuk jongens bureau!

Geen idee waar je moet je beginnen voor de aanschaf van een jongens bureau? Plan een dagje Bussum en bezoek de conceptstore van Petite Amélie. Bij ons ontbreekt het nooit aan inspiratie en zeker niet aan keuze! Er is hier zoveel te zien en te beleven dat je zeker op een goed idee komt. Bestellen kan meteen, bij ons in de conceptstore en mooie accessoires kopen is ook mogelijk. Het is heel moeilijk om hier de deur uit te lopen zonder dat je iets leuks koopt. Al kriebels gekregen? Pak de auto en rijdt naar Bussum voor een paar gezellige uurtjes shoppen!