Shopping Warranty

Meisjes bureau kopen: Betaal veilig, vooraf of achteraf!

Wil je niet meer zo kleine meid een echte meidenkamer? Weg met de schattige schilderijtjes, kom maar op met de coole posters en stoere kleuren. Bij opgroeien hoort ook naar school gaan, een bureau is dan onmisbaar in een meisjeskamer. Het is een plek waar ze zich volledig kan concentreren wanneer ze haar huiswerk maakt of moet leren. Hieronder vind je het aanbod bureaus van Petite Amélie.
 • Wit Kinder buro Bocca van Petite Amélie voor kinderkamer en tienerkamer

  Aanbieding

  Kinderbureau / Kaptafel wit «Bocca»

  Reguliere prijs: 269,00

  239,00

 • Kinderbureau Lorée grijs & hout | Petite Amélie

  Aanbieding

  Tienerbureau «LORÉE» Grijs met naturel houtaccenten

  Reguliere prijs: 239,00

  199,00

 • Houten lade Lorée voor bij nachtkastje of bureau

  Houten lade 42x42 voor bureau en nachtkastje «LORÉE»

  34,95
 • Kinderbureau | Petite Amélie Kinderkamer Stylist

  Bureau «Simple Noir» | Hout / Zwart

  339,00
 • Kinder bureau wit 'Junior' voor de kinderkamer of tienerkamer | Petite Amélie

  Aanbieding

  Tiener- Kinderbureau «JUNIOR» | wit

  Reguliere prijs: 299,00

  289,00

 • Bureau element Junior

  Bureau-element voor dressoir «JUNIOR»

  89,00

Huiswerk = bureauwerk

Kleine meisjes worden groot! Het lijkt nog gisteren dat je de roze T-shirtjes en schattige rokjes opvouwde, tegenwoordig is het een stoere jeans en een fel bedrukte sweater die je in haar kast opruimt. En dat heeft ook gevolgen voor de inrichting van de kinderslaapkamer. Binnenkort komt het hoofdstuk huiswerk aan de beurt en daar hoort natuurlijk een bureau bij!

Misschien is je dochter op dit moment nog niet helemaal toe aan grote pakken huiswerk, maar in de laatste klassen van de basisschool is het helemaal niet zo vreemd dat je kind nu en dan wat taken mee naar huis krijgt. Allemaal ter voorbereiding op het echte werk, straks op de middelbare school. Huh? Wat gaat de tijd snel en ben je daar eigenlijk al aan toe? Of jij dat nu bent of niet, je dochter in elk geval wèl! Die vindt het best wel cool om groter te worden en niet meer bij de kleine ukkies te horen. En huiswerk maken en een eigen meisjes bureau hebben klinken dan al snel heel erg interessant.

Lastige broertjes en zusjes uit de buurt houden

Die commode was toch al lang uit beeld, dus er is plaats om een mooi kinderbureau voor in de tienerkamer neer te zetten. Niet dat haar kamer altijd de enige plek zal zijn waar ze huiswerk maakt, want er zijn kinderen zat die liever aan de keukentafel zitten of in de huiskamer werken met hun dikke boekentas. Maar nu en dan heeft je kind echt de rust nodig om zich te kunnen concentreren. Al was het maar om lastige broertjes of zusjes weg te houden van hun belangrijke schoolwerk.

> Bekijk hier onze tienerkamers voor jongens.

Laptop en computer een plekje geven

Best nog wel wat werk om uit te zoeken welk bureau het beste past op de meisjeskamer. Je kunt kiezen voor een simpel model, gewoon, een bureau met een werkblad met misschien nog een paar laatjes of een kastje. Niks mis mee, maar er is wel heel veel meer te koop dan dat. En soms is een bureau zo ontworpen dat het meteen een praktische oplossing biedt voor ruimteproblemen. Denk alleen al aan alle schoolspullen en boeken die ergens een plekje moeten krijgen. Een computer of laptop is ook niet meer weg te denken en wordt zeker op de middelbare school intensief gebruikt. Dus die moet een plekje krijgen, ergens op het bureau.

Misschien besteed je dochter in eerste instantie nog niet zoveel tijd achter haar meisjeskamer-bureau, maar wanneer dat wel het geval wordt, is een goede bureaustoel ook een aanschaf waar je achteraan moet. Er zijn van die enge verhalen over kinderen die te zware boekentassen moeten zuilen waarbij hun rug teveel belast wordt. Goed zitten is van belang als je wilt dat je kind met een gezonde rug door het leven gaat. Een goede zithouding moet je bij opgroeiende kinderen stimuleren. Neem je kind mee naar de winkel en laat je goed adviseren bij de aankoop van een goede bureaustoel zodat deze perfect past bij de afmetingen van het bureau.

Op zoek naar een hippe of stoere kinderkamer? Bekijk ons exclusieve aanbod.