Inspiratie jongenskamer

Inspiratie jongenskamer

Wil je een graag een gezellige en fijne jongenskamer voor jouw kindje creëren en weet je niet direct waar je moet beginnen? Wij helpen je graag en geven je hieronder tips om een echte mooie jongenskamer te maken. Je kunt zelf ook al aan de slag met onze moodboard tool om een eigen jongenskamer te ontwerpen.
Ben je op zoek naar de jongenskamer van jouw dromen? Bekijk hieronder onze tips en laat je inspireren!

JONGENSBED & BEDLINNEN

Voor een fijne jongensslaapkamer is een bed essentieel. We hebben diverse kinderbedden in onze collectie en heel handig zijn onze doorgroeiledikantjes. Dit specifieke ledikantje kan je heel gemakkelijk ombouwen naar 2-jarig peuterbedje, waardoor je kindje er nog langer van kan genieten. We hebben verschillende modellen in neutrale kleuren zoals het Cerise bed met wit en hout accenten, maar ook ons Plume peuterbed in zwarte uitvoering. Kies voor de warme nachten voor een kinderdekbed en een kussen die geschikt zijn voor het kinderbed. Ook is het handig om twee kinderdekbedovertrekjes aan te schaffen, zodat je deze kunt omwisselen in geval van kleine ongelukjes. Ontdek onze mooie dekbedovertrekken zoals « Space », met leuke raketschepen of ga voor « Leo » met een grappige leeuwen print.

JONGENSKAMER OPRUIMEN

Zorg ervoor dat je veel opbergruimte voor jouw kindje creëert, want zo blijft de kamer niet alleen netjes, maar kan jouw kleine mannetje ook weer alles terugvinden. Om de kleding te ordenen, werkt een grote kledingkast toch het allerbeste om overzicht te houden.Een andere oplossing, die tevens heel gezellig staat, is om gebruik te maken van onze XL stoffen opbergmanden set. Deze set, bestaande uit een grote en een kleine opbergmand, kan je heel gemakkelijk gebruiken om speelgoed te ordenen, door bijv. het zachte speelgoed in de kleine mand te doen en het grote speelgoed in de grote mand. Zo leer je je kindje ook meteen om zelf zijn speelgoed op te ruimen.

JONGENSKAMER VLOERKLEED

Qua decoratie mag een leuk vloerkleed niet ontbreken! Het maakt jouw jongenskamer echt compleet. Heb je ons Leo de leeuw vloerkleed al gezien? Dit staat super leuk bij ons mooie Leo pluche dierenhoofd voor de muur. Beide zullen brullen van plezier als ze samenzijn!

JONGENSSPEELGOED

Een jongenskamer is niet compleet zonder speelgoed! Wij houden van ons kleine houten theater circustheater « Théâtre du Soleil » met mooie zwarte accenten. Als jouw kleine mannetje daarna klaar is met spelen, kan hij meteen alles opbergen in onze bijpassendeCircus’ opbergmanden.

DECO INSPIRATIE VOOR 3-JARIGE JONGEN

Als je voelt dat je jouw jongetje behoefte heeft aan eigen plekje waar hij zich kan verstoppen, spelen of lezen, dan is onze Tipi tent daarvoor heel geschikt. De Tipi tent heeft een neutrale kleur en is gemaakt van cotton canvas. Met de tipi geef je dé finishing touch aan de inrichting van de jongenskamer voor jouw 3-jarige!
We vinden het super leuk als je jouw gedeeltelijke of volledige make-over met ons zou willen delen! Dus deel vooral jouw mooie, grappige foto's via #mypetiteamelie Wie weet zie je ze op onze social terug en inspireer je daarmee anderen!