BLACK FRIDAY 22 t/m 29 november | | ZOLANG DE VOORRAAD STREKT | Concept store open zondag 28 nov
Shopping Warranty

Goedkoop ledikant van Petite Amélie: Kies zelf een afleverdag!

Ben je op zoek naar een goedkoop ledikant? Bij Petite Amélie vind je zeker een baby ledikant goedkoop dat precies past bij de inrichting van de babykamer. Voor iedereen die op roze wolkjes loopt omdat een kleintje zich aankondigt, kijk hier op onze website voor de mooiste babymeubeltjes en baby accessoires. Alles voor de babykamer staat hier online en is heel eenvoudig te bestellen. Bijna alles is op voorraad, dus een goedkoop ledikant vandaag bestellen, morgen in huis. Handzaam verpakt in stevige kartonnen dozen. Bepaal zelf het aflevermoment en volg met het track & trace systeem je bestelling van uur tot uur.

 • Prachtig doorgroei ledikant en babybed van Petite Amélie in de maat 140x70 uit de Cerise collectie

  Meegroei ledikant 140x70 «Cerise»

  369,00
 • baby ledikant wit hout 140x70 van Petite Amélie

  Doorgroei ledikant 140x70 «Playwood» | Wit

  369,00
 • Baby ledikant hout zwart donkergrijs 140x70 van Petite Amélie

  Meegroei ledikant 140x70 «Playwood» | Zwart

  369,00
 • baby ledikant hout naturel wit 140x70 van Petite Amélie

  Doorgroei ledikant 140x70 «Playwood» | Naturel

  369,00
 • Meegroeibed wit: Van baby ledikant tot peuterbed (0-5 jaar)

  3 in 1 babybed / Meegroeibed "Evolutif" Aurore 0-6 jaar

  179,00
 • Meegroeiledikant 140x70 van Petite Amélie

  3 in 1 Meegroeibed "Evolutif" Laurent 0-6 jaar

  179,00
 • Doorgroei ledikant wit | te gebruiken vanaf de geboorte tot en met 5 jaar

  Aanbieding

  Evolutif 3-in-1 Meegroeibed Aurore incl 10 cm Premium Foam matras matras 0-6 jaar

  Reguliere prijs: 248,00

  229,00

 • Meegroeibed: Van ledikant tot peuterbed (0-5 jaar) - Let op: onderschuiflade is als optie bij te bestellen

  Aanbieding

  3 in 1 Meegroeibed Evolutif - Laurent 0-6 jaar inclusief 10cm premuim matras

  Reguliere prijs: 248,00

  229,00

 • Wit doorgroeiledikant Maxime 140 x 70 van Petite Amélie | Ledikant en Peuterbed in één!

  Doorgroeibed 0-6 jaar «Maxime» 140x70 | Wit

  289,00
 • Ledikant baby 120x60 wit hout Bocca van Petite Amélie

  Babyledikant 120x60 «BOCCA»

  299,00
 • Doorgroei ledikant 140x70 Bocca wit hout van Petite Amélie

  Doorgroei ledikant wit 140x70 «Bocca»

  349,00

Mooie modellen ledikant baby aanbieding

Heb je al een keuze gemaakt welk babybedje het beste bij jullie past? Wordt het een co-sleeper, ledikant of doorgroei bedje? Voor welke je ook kiest, Petite Amélie heeft voor iedere portemonnee een geschikte ledikant aanbieding. Voor een baby ledikant aanbieding moet je dus onze website scherp in de gaten houden. Wij hebben regelmatige mooie modellen interessant geprijsd zodat je zonder veel moeite een kwaliteits baby ledikant goedkoop kunt aanschaffen.

Ledikant goedkoop bestellen: waar moet je aan denken?

In principe is een baby ledikant goedkoop 1.20 x 60 cm groot. De bodem van deze ledikant baby aanbieding moet verstelbaar zijn en tussen de spijltjes moet minstens 4,5 cm ruimte zitten waarbij de spijlen tot aan de bodem doorlopen. Als je een baby ledikant goedkoop in de aanbieding koopt bij Petite Amélie krijg je er een lattenbodem bijgeleverd: dit is de veiligste bodem omdat deze goed ventileert. Het matrasje blijft droog en de warmte van je baby kan worden afgevoerd. Bedenk ook dat je met een gewoon babybed zeker drie jaar vooruit kunt; zólang kun je dus plezier hebben van een goedkoop ledikant dat je voordelig op de kop tikte!

Voordeliger uit met meegroei ledikant?

En dan is er nog het beddengoed. Dekbedjes worden tegenwoordig afgeraden. Beter is het om een babydekentje met lakens te gebruiken voor een goedkoop ledikant. Zeker voor jonge baby’s is dit de meest veilige manier om te slapen. Als je kiest voor een goedkope meegroei ledikant, zul je op termijn grotere lakens en een ruimere deken moeten aanschaffen. Wel spaar je met een ledikant baby aanbieding de aanschaf uit van een peuterbed, wat weer bijdraagt aan een babykamer goedkoop. Het meegroeibed is eenvoudig om te bouwen tot een groter exemplaar. Maar dat is pas van latere zorg. Voorlopig is het vooral van belang een veilig plekje voor je baby te creëren en dan is het ledikant baby goedkoop wel ongeveer het belangrijkste onderdeel van de kinderkamer.

Conceptstore Petite Amélie: de plek om een ledikant in de aanbieding te scoren

Goed slapen is belangrijk voor een gezond en groeiend kindje. Wil je van te voren advies inwinnen over de aanschaf van een goedkoop ledikant? Heb je meer informatie nodig over waar je precies op moet letten en wat je kindje nodig heeft in de babykamer? Kom kijken in de uitgebreide conceptstore van Petite Amélie en laat je adviseren over co-sleepers, babybedjes, wiegjes en meegroeibedden. Alles wat je wilt weten kom je hier aan de weet en we helpen je desgewenst bij de aankoop van een mooi en functioneel ledikant baby aanbieding. Wij kunnen je ook helpen met een mooie goedkope kinderkamer. Al een dagje Bussum gepland? Kom kijken en wij maken er een gezellig middagje shoppen van voor de babykamer meisje of jongen!