Hobbelpaarden voor Kinderen - Klassiek en Educatief Speelgoed

Hop, paardje, hop! Met onze handgemaakte houten hobbelpaarden galoppeert jouw peuter binnen no time zijn of haar eigen fantasiewereld binnen. Ideaal als geboorte- of eerste verjaardags cadeau. Maak de babykamer compleet met een schommelpaard: Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Hobbelpaard in hout en bruin van Petite Amélie

HOBBELPAARD «ARTHUR»

79,95
Eenhorn hobbeldier speelgoed van Petite Amélie

UNICORN «LARA»

79,95
Hobbelpaard houten Alpaca van Petite Amélie

HOBBELDIER «ALPACA»

79,95

LEKKER HOBBELEN OP EEN HOUTEN HOBBELPAARD

Een hobbelpaard is niet alleen een geweldig stuk speelgoed voor je kleintje, maar het kan ook dienen als een prachtig accessoire in de babykamer. Het roept een gevoel van nostalgie op en herinnert ons aan onze eigen kindertijd. Vroeger konden we urenlang genieten van een spannend ritje vol avontuur op ons denkbeeldige paard. Het schommelen op een schommelpaard biedt een kalmerende en plezierige ervaring. Tegenwoordig bestaat er een uitgebreid assortiment aan hobbelpaarden, van traditionele houten exemplaren tot schattige schommeldieren en kunststof hobbelpaarden voorzien van allerlei extraatjes zoals geluidseffecten, muziek en interactieve speelgoedelemente.

DE VOORDELEN VAN EEN SCHOMMELPAARD

  • Urenlang speelplezier met een houten hobbelpaard: Veel ouders hebben een voorkeur voor een mooi, klassiek houten hobbelpaard. Deze hobbelpaarden zijn niet alleen een lust voor het oog in de kinderkamer, maar ze zorgen ook voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen zich vaak lange tijd vermaken met dit speelgoed.
  • Jezelf in slaap wiegen: Sommige kinderen wiegen zichzelf rustig in slaap op hun schommelpaard. Dit kan handig zijn als je even je handen vrij wilt hebben voor huishoudelijke taken terwijl je kleintje rustig in slaap schommelt.
  • Een mooie accessoire in de kinderkamer: Onze houten hobbelpaarden zijn echte klassiekers, met de hand vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout en voorzien van manen van 100% katoen. Ze zijn niet alleen speelgoed, maar ook prachtige eyecatchers voor de kinderkamer.
  • Educatief speelgoed: Een hobbeldier helpt je kindje om evenwicht en balans te ontwikkelen en te behouden. Het stimuleert de verbeeldingskracht van je kind terwijl hij of zij fantaseert over spannende avonturen op zijn of haar hobbelpaard.
  • Duurzaam cadeau: Onze hobbelpaarden worden gemaakt van Europees beukenhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen (PEFC gecertificeerd). Als je op zoek bent naar een ecologisch verantwoord cadeau, kies dan voor een onbehandeld houten hobbelpaard. Voor een meer decoratieve optie is er een wit geschilderde variant met 100% veilige verf. Hoe dan ook, een houten hobbelpaard is een tijdloos en duurzaam cadeau dat jarenlang plezier garandeert.

Pluche Hobbeldier

Naast klassieke houten hobbelpaarden zijn er ook pluche hobbeldieren beschikbaar. Deze zachte en knuffelbare hobbeldieren bieden een ander soort hobbelpret voor je kleintje. Ze zijn comfortabel om op te zitten en zorgen voor extra speelplezier.

Veilig spelen met een hobbelpaard

Veiligheid staat voorop als het gaat om het spelen met een hobbelpaard. Zorg ervoor dat het hobbelpaard stabiel staat en dat je kindje goed wordt ondersteund terwijl het speelt. Houten hobbelpaarden zijn over het algemeen stabiel en veilig, maar het is altijd belangrijk om toezicht te houden tijdens het spelen.

Hobbeldier

Hobbelpaarden zijn slechts een voorbeeld van hobbel speelgoed. Er zijn ook andere varianten beschikbaar, zoals hobbeldieren in verschillende vormen en maten. Ontdek welk hobbelspeelgoed het beste bij de voorkeur van je kind past.

Hobbelpaard kopen

Als je overweegt om een hobbelpaard te kopen, nodigen we je graag uit om onze concept store in Bussum, Nederland te bezoeken. Hier kun je onze hobbelpaarden en ander houten speelgoed in het echt bekijken. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte hobbelpaard voor je kindje. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail, Facebook, telefoon of het contactformulier op onze website. We helpen je graag bij het vinden van het ideale hobbelpaard voor je kleintje. Ontdek ook onze prachtige houten speelgoedgarage en kaptafel om de kinderkamer compleet te maken. Een houten hobbelpaard is een tijdloos en duurzaam cadeau dat perfect is voor de geboorte van je kleinkind of de eerste verjaardag van je neefje of nichtje. Urenlang speelplezier gegarandeerd!