Commode hout van Petite Amélie: Vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis!

Een veilige en ruime houten commode is belangrijk in de babykamer. Een meubelstuk waar je lang mee zult doen en die voorzien moet zijn van een optimaal gebruiksgemak. Houd je van naturel en natuurlijke materialen? Kies dan voor een commode hout met houten accenten zoals knoppen, poten en houtkleurige elementen. Heb je haast met bestellen? Plaats je bestelling vandaag voor 21:00 uur en als commode baby hout op voorraad is heb je de bestelling morgen al in huis.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Babycommode wit Bosque babykamer van Petite Amélie

Baby commode «Bosque» | Wit

Speciale prijs 449,95 Normale prijs 499,95
Commode baby hout Bosque babykamer compleet van Petite Amélie

Baby commode «Bosque» | Hout

499,95
Commode-babykamer-met-bladvergroter-vintage-vox-petite-amelie

Commode babykamer | «Vintage» | Wit

449,95
commode-babykamer-vintage-naturel-vox-petite-amelie

Commode babykamer | «Vintage» | Hout

449,95
commode grijs hout vox milenne 2

Commode voor Baby «Milenne» | Licht grijs

549,95
Bladvergroter-hout-zoom-vintage-vox-petite-amelie

Bladvergroter «Vintage»

59,95
Commode baby zwart hout design van Petite Amélie

Commode voor baby «Playwood» | Antracietgrijs

Speciale prijs 164,98 Normale prijs 329,95
Luiertafel van hout in wit en naturel van Petite Amélie

Baby luiertafel / verzorgingstafel «Brise»| Wit & naturel hout

139,95
Baby commode met 4 laden | Petite Amélie

Design Commode «Céleste» | Wit

Speciale prijs 164,98 Normale prijs 329,95
Grijze Commode Céleste met 4 laden | Petite Amélie

Commode «Céleste» met vier laden | Grijs

Speciale prijs 164,98 Normale prijs 329,95
Baby commode Bocca wit hout van Petite Amélie

Commode voor Baby Wit «Bocca»

349,95
Commode Brise | wit

Commode «Brise»

349,95

Creëer natuurlijke stijl met een houten commode

Als je een commode bestelt wil je natuurlijk wel dat dit meubel helemaal voldoet aan je wensen. In de eerste plaats moet je een houten commode mooi vinden. Het moet passen bij de rest van het houten interieur. Beetje landelijk, in een natuurlijke stijl zonder al te veel tierelantijnen. De overige criteria richten zich vooral op het gebruiksgemak en de praktische indeling van de baby commode hout. Zijn de laden groot genoeg, gaan ze eenvoudig open en zit er een praktische handgreep op? Stel je voor dat je heel veel handelingen met de commode massief hout met één hand moet kunnen uitvoeren. Eén hand houdt je baby namelijk altijd vast.

Houten vlakken of houten accenten op een commode hout

Steeds meer ouders zijn een beetje uitgekeken op de standaard kleuren voor een kinderkamer. Meer en meer kiezen ouders voor een landelijke sfeer waar natuurlijke materialen en kleuren de boventoon voeren. Hout is een warm materiaal en verveelt niet snel. Een houten commode, grenen houten commode of een commode van blank hout krijgen steeds vaker de voorkeur. Hout is met elke kleur te combineren, ook met een witte commode. Het ontwerp van een commode hout baby kan ook bestaan uit houten vlakken, houten onderdelen, zoals poten of handgrepen. Kleine houten accenten die toch warmte uitstralen.

Accessoires in natuurlijke materialen passen perfect bij houten commode

Accessoires in en op een commode hout geven ook de zo gewenste landelijkheid en warmte in een kinderkamer. Als je kiest voor een massief houten commode baby waar ook planken in zitten, kun je met manden of opbergbakken van hout of riet een bijzonder natuurlijke sfeer creëren. Riet en bamboe zijn natuurlijke materialen die heel goed passen bij een commode hout. En deze opbergmanden dragen bij aan een opgeruimde babykamer. Ook handig dat je zo alles in een oogopslag kunt zien of in één keer kunt pakken.

Ervaar de warmte van een houten commode bij conceptstore van Petite Amélie

Ben jij iemand die materialen moet kunnen voelen en ervaren? Kom dan naar de conceptstore van Petite Amélie en maak kennis met onze prachtige commode hout, in verschillende uitvoeringen waaronder de commode Scandinavisch design. Je krijgt een perfect beeld van de gebruikte materialen en natureltinten waarmee een kinderkamer zo’n warme sfeer krijgt. En zeg nou eerlijk, het is fijn om lekker te shoppen voor je kleintje en grappige accessoires, baby beddengoed en schattige dekentjes bij elkaar te zien toch? Haal je moeder over om bij ons een middagje te komen shoppen. Zorgen wij ervoor dat de koffie voor jullie klaar staat!