Shopping Warranty

Commode – wit kopen? Voor 21:00 besteld = volgende werkdag in huis

Je zoekt een mooie witte commode en bent je aan het oriënteren voor modellen en thema’s. Een klassiek model of toch liever modern? Neem de tijd om op je gemak rond te kijken of Petite Amélie de witte baby commode en accessoires heeft waar jij blij van wordt. Je wilt er graag zeker van zijn dat je iets goed koopt. Onze webshop staat vol met duurzame en kwalitatief hoogstaande artikelen. Europees fabricaat, solide materiaal. Bestel hier en reken op topkwaliteit. Levering van witte commodes aan huis is gratis!
 • Commode kopen

  Verzorgingstafel / Commode «Vintage» | Wit

  159,00
 • Baby commode met 4 laden | Petite Amélie

  Design Commode «Céleste» | Wit

  229,00
 • Commode Bocca van Petite Amélie met bladvergroter

  Aanbieding

  Commode voor Baby Wit «Bocca»

  Reguliere prijs: 329,00

  279,00

 • Baby commode voor babykamer Maxime van Petite Amélie

  Commode «Maxime» incl. bladvergroter | Wit

  169,95
 • Commode uit de Ivoire Babykamer serie van Petite Amélie

  Aanbieding

  Commode «Ivoire»

  Reguliere prijs: 399,00

  349,00

 • Commode Élodie | by Petite Amélie

  Aanbieding

  Commode «Élodie»

  Reguliere prijs: 399,00

  279,00

Commode wit of andere tint? 

Het lijkt erop dat een witte commode een echt blijvertje is. Klassiek, dat wel, maar duidelijk onder invloed van allerlei trends en moderne uitstapjes. Soms is het ook gewoon leuk om een klassiek model in huis te hebben en de rest van het meubilair hierop af te stemmen. 

 

Beetje stoere witte commode met houtkleurige details

Vandaar dat heel veel aanstaande vaders en moeders een witte commode kopen. Liefst met een beetje stijl en wat originele accenten. Tegenwoordig bestaan de commodes vaak uit veel wit met hier en daar een houten element. Dat geeft een wat natural look en geeft je tevens de gelegenheid een beetje te combineren met andere stijlen en kleuren dan het klassieke wit. Een witte commode met houtkleurige pootjes of handgrepen krijgt meteen een al wat stoerdere look. Nog steeds heel lief maar wel met iets meer body.

 

Vrolijk een witte baby commode op met frisse kleuren

Wit is een prima basis en om de commode niet te saai te maken, kun je allerlei accessoires aanschaffen. Een vrolijk gekleurd aankleedkussen doet wonderen en ook de kleuren in de babykamer bepalen voor een groot deel de vrolijkheid van de ruimte. Een groot voordeel van een commode die wit is, is dat het lekker lang meegaat en dus gemakkelijk past bij welke kleur of thema dan ook. Dus misschien wil je bij je eerste baby alles met vrolijk geel combineren, en heb je straks bij een tweede kind zin om die tijdloze commode onder te dompelen in een blauwe babykamer waar alles in het teken staat van de zee en het strand.

 

Bezoek Petite Amélie in Bussum – conceptstore vol met inspiratie en kindermeubels!

Wil je echt zeker zijn van je keuze op onze website, dan raden we je aan om eens een bezoekje te komen brengen aan de meest inspirerende conceptstore van heel Nederland! Midden in ons land, tussen het Gooise groen, staat onze spetterende ‘kijk en beleef’-shop in Bussum. Hier staan mooie kinderkamers met ook die commode in wit of een andere kleur opgesteld. Neem de tijd om zeker te zijn van je aankoop. Kijken is vaak ook zin krijgen om te gaan kopen!