Stapelbed wit vóór 21:00 uur besteld = morgen in huis!

De oplossing voor gezinnen waar de ruimte beperkt is: een wit stapelbed waar je gezellig met z’n tweeën slaapt. Nooit meer alleen en heel veel plezier! Petite Amélie heeft altijd de beste inrichtingsideeën voor de mooiste kinderkamers. Zoek je trendy en veilige kinderkamer meubels, zoals de stapelbed wit? Bestel ze hier, wanneer je maar wilt. Doe je dit voor 21:00 uur dan kun je de volgende dag al een begin maken met de inrichting. Of bepaal de meest passende afleverdatum en neem de levering zelf in ontvangst!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95

Moderne of romantische inrichting? Stapelbed wit past altijd!

Het is zo ontzettend gezellig om met je broer of zus op één kamer te slapen! Een stapelbed wit van Petite Amélie is echt een droom om te zien. Niets doet denken aan de metalen exemplaren die je vroeger nog wel eens zag waar alles en iedereen mee bewoog als de een zich omdraaide in het bovenste bed. Dit is een stevig wit stapelbed dat er ook nog eens mooi uitziet! Eenvoudig vormgegeven maar met duidelijk een nostalgisch knipoogje. Ideaal als je een beetje creatief moet omgaan met de ruimte in jullie huis en toch een veilige plek om te slapen nodig hebt voor twee kinderen!

Het witte stapelbed is deelbaar in twee aparte bedden

Het fijne van dit stapelbed wit is dat het deelbaar is: je kunt ‘m dus als witte stapelbed gebruiken maar ook als twee aparte eenpersoonsbedden. Zolang je kinderen het leuk en spannend vinden om boven elkaar te slapen is het dikke pret, maar als de omstandigheden nog eens veranderen, is het stapelbed wit in een handomdraai om te toveren tot twee losse bedden. Handig als je gaat verhuizen en dan wel een extra slaapkamer hebt om je kinderen elk hun eigen kamer te geven. Hoef je alvast geen nieuwe kinderbedden aan te schaffen. Bij ons kun je kiezen voor zowel een jongens stapelbed als meisjes stapelbed bestellen.

Lekker veilig in het stapelbed met je grote broer of zus!

Tot die tijd liggen je kinderen gezamenlijk op één kamer, in één wit stapelbed. Dat is helemaal géén straf! Het is een heerlijk idee als je oudere zus of broer altijd bij je in de buurt is. Als je naar gedroomd hebt, is die ander er om wakker te maken. En als je ’s morgens al vroeg wakker wordt in jouw kinder stapelbed, kun je lekker kletsen en grapjes maken met je broertje of zusje. Samen plannetjes maken en samen spelen. Scheelt ook voor jou als ouder: omdat de kleinste zich veiliger voelt met het oudere kind in het witte stapelbed loopt hij ’s nachts minder snel naar jou toe. Heel fijn voor jouw nachtrust!

1000 ideeën voor kinderkamers bij Petite Amélie

Als je nou heel graag eens al onze meubels, waaronder ook de hoogslaper en halfhoogslaper, in het echt wilt zien voordat je een bestelling plaatst: kom naar onze conceptstore in Bussum. De conceptstore van Petite Amélie geeft je een hele duidelijke voorstelling van hoe de kinderkamer er straks bij jullie thuis gaat uitzien. Compleet met beddengoed, decoratie en accessoires. 1000 ideeën voor de baby- of kinderkamer allemaal verzameld onder één dak. Kom je inspiratie bij ons opdoen?