Shopping Warranty

Stoer stapelbed voor jongens, vóór 21 uur besteld = morgen in huis!

Op zoek naar een stoer stapelbed waar je jongen lekker en veilig in kan slapen? Hier ben je aan het juiste adres voor een stevig en degelijk stapelbed! Met Petite Amélie weet je zeker dat je kwaliteitsproducten koopt die niet alleen heel veilig en degelijk zijn, maar die ook nog eens heel origineel en uniek zijn. Trendy kindermeubelen koop je eenvoudig en snel via onze website. Als je voor 21:00 uur de bestelling aan ons hebt doorgegeven, kun je de volgende dag al een levering verwachten. Of je kunt zelf een andere leverdatum kiezen.
 • Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

  Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

  299,00
 • Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

  Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

  299,00
 • Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

  229,00
 • Halfhoogslaper WIT - 200x90 - Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» wit

  229,00
 • Hoogslaper met bureau - grijs | Petite Amélie

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Grijs

  319,00
 • Hoogslaper inclusief bureau

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Wit

  319,00

Stoere jongens willen het liefst een stapelbed jongen op hun kamer

Is jullie zoon helemaal dol op een stapelbed? Het is ook echt iets voor stoere jongens: een bed dat niet gewoon is maar net even iets meer durf en spanning vraagt. Misschien ben je er zelf achter gekomen dat zo’n bed wel heel erg geschikt is voor jullie persoonlijke situatie. Praktisch als je meerdere kinderen in huis hebt en eigenlijk ook graag een extra logeerkamer wilt overhouden. Dan kan een stapelbed een uitkomst zijn. Twee kinderen op één kamer, in één bed waarbij er voldoende ruimte overblijft om te spelen en alle spulletjes een plekje te geven.

Twee bedden op maar een paar vierkante meter

Creatief omgaan met ruimte in huis is voor veel gezinnen een dagelijkse bezigheid. Uiteraard wil je graag voor al je kinderen een eigen plekje maar soms is de ruimte in je huis beperkt. Zeker op de bovenverdieping is het schuiven en uitmeten hoe je alles en iedereen plezierig onderbrengt. Een junior stapelbed is een meubelstuk dat je zonder twijfel zal inspireren tot creatieve oplossingen. Hup, twee kinderen in één bed op dezelfde hoeveelheid vierkante meters als één apart bed. Scheelt meteen één hele kamer die je ofwel voor een ander kind kunt inrichten ofwel in gebruik neemt als logeerkamer of werkkamer.

Stevig stapelbed voor ‘wilde’ jongens

Petite Amélie levert een stapelbed voor een jongen in wit en grijs: beide kleuren passen gemakkelijk bij elke inrichting. Lekker neutraal en toch een blikvanger door het enigszins klassieke en stijlvolle ontwerp. Omdat het bed aan strenge voorschriften en veiligheidseisen voldoet koop je een stapelbed dat duurzaam is. En die kan héél veel jaren mee, ook als je stoere jongens in huis hebt die af en toe een beetje wild spelen. Koop er meteen mooie dekbedhoezen bij die de bedden een vrolijk accent geven. Twee dezelfde of toch elk een ander dessin?

Neem de tijd om ontspannen kinderkamermeubels te kijken in de conceptstore van Petite Amélie

Voor alle (toekomstige) moeders en vaders die heel graag een mooi babykamertje willen inrichten en een beetje keuzemoe zijn geworden: kom naar de conceptstore van Petite Amélie in Bussum. Hier kun je rustig en op je gemak onze kinderkamermeubels bekijken zonder dat je meteen moet kopen. Kijk, vergelijk, combineer artikelen en laat je vooral rustig informeren door onze geduldige medewerkers. Zij kunnen je uitleggen waar je op moet letten en wat handig is bij de dagelijkse verzorging van je kind. Kom voor een ontspannen shopmiddag naar Bussum!