CONCEPT STORE | VANDAAG GEOPEND TOT 16:00
Shopping Warranty

Stapelbed meisjes: vandaag besteld = morgen in huis!

Heel erg praktisch, een stapelbed meisje als je dochter nogal eens een vriendinnetje te logeren heeft en graag samen op één kamer wil slapen. De ideale manier om logeetjes gemakkelijk onder te brengen. De webshop van Petite Amélie staat bomvol met mooi kindermeubilair om van elke kinderkamer of babykamer een klein paradijsje te maken. Heb je iets gevonden waar je helemaal weg van bent? Bestel dan eenvoudig via de website en plan een datum waarop onze bezorger het pakket bij je komt afleveren.
 • Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

  Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

  369,00
 • Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

  Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

  369,00
 • Halfhoogslaper WIT - 200x90 - Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» wit

  279,00
 • Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

  279,00
 • Hoogslaper inclusief bureau

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Wit

  399,00
 • Hoogslaper met bureau - grijs | Petite Amélie

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Grijs

  399,00

Alle dagen een feest om te slapen in een stapelbed meisje

Bijna ieder kind slaapt graag in een stapelbed. Op vakantie is dit te merken: menig vakantiehuisje is voorzien van dit type bed en het is altijd ruziën wie er boven mag liggen. Als je dan een meisjes stapelbed op je eigen slaapkamer mag, is het alle dagen feest! Het ligt zo lekker, zo hoog en helemaal anders. En onder ligt het vooral veilig en knus. Echt gezellig als je met z’n tweeën in bed ligt. Als het meisje stapelbed alleen bedoeld is voor regelmatige logees, kun je de rest van de tijd het onderste bed als knusse lees- en speelplek gebruiken. Alle knuffels krijgen hier een plaatsje!

Stevig meisjes stapelbed met veilige uitvalbescherming

Het stapelbed meisje van Petite Amélie is bijzonder stijlvol en gemaakt van stevig materiaal. Hout met veilige en oersterke verbindingen. Je mag ervan uitgaan dat je dochters rustig kunnen slapen in een meisjes stapelbed zonder dat je bang hoeft te zijn dat er ongelukjes gebeuren. Ook omdat het zo stevig is, hebben ze weinig last van elkaar. Als de een zich omdraait, beweegt een meisje stapelbed niet mee en wordt de ander niet automatisch wakker. Het bovenste bed is voorzien van een uitvalbescherming: een hoge bedrand waar je zeker niet over heen kunt rollen. Wil je liever starten met een wat lager bed? Dan is een halve hoogslaper ook een mogelijkheid!

Plafond hoog genoeg?

Voordat je een stapelbed meisje aanschaft, bekijk dan eerst de hoogte van het plafond in de slaapkamer. De hoogte van het bovenste bed is 1 meter 50. Dan moet er ook nog voldoende ruimte méér zijn zodat je dochter eenvoudig en veilig het bovenste bed in en uit kan. Ga ervan uit dat je dochter zoveel ruimte boven zich nodig heeft dat zij nog rechtop in haar bed kan zitten. Je moet er niet aan denken dat je dochter tijdens een nachtmerrie plotseling omhoog schiet en haar hoofd stoot aan het plafond omdat de stapelbed meisjes te hoog is. Ben je trouwens ook op zoek naar een stapelbed jongen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben voor iedereen een kinder stapelbed!

Conceptstore Petite Amélie: centraal in Bussum met voldoende parkeerruimte

Een dagje vrij en zin om lekker wat rond te shoppen? Kom naar Bussum en laat je inspireren door onze unieke en originele kindermeubels. Alles in onze ‘kijkshop’ is ingericht om jou op goede ideeën te brengen voor de inrichting van de kinderkamer bij jullie thuis, want misschien wil je wel toch wel een hoogslaper kinderbed voor je dochter? Er is voldoende parkeerruimte voor de deur van de conceptstore van Petite Amélie, de koffie staat klaar en onze medewerkers staan te trappelen om jou te voorzien van bruikbaar advies bij je eventuele bestellingen. Al zin gekregen in een middagje onbezorgd genieten? Kom naar Bussum en laat je verrassen!