Hoogslaper meisje van Petite Amélie: Kies zelf je leverdag!

Kies voor je kleine meisje een stevige en veilige hoogslaper meisje! Petite Amélie heeft degelijke hoogslapers meidenkamer voor meisjes vanaf 6 jaar. Heb je gevonden waar je naar op zoek was en heb je online eeen meisjes hoogslaper besteld? Weet dan dat we je hoogslaper met de grootst mogelijke zorg behandelen. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt verpakt in solide dozen zodat jullie de hoogslaper meidenkamer goed ontvangen.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Kinderbed met lades Ciel wit hout 160x80cm | Petite Amélie

Juniorbed / Halfhoogslaper «Ciel» | Wit & hout 160x80

Speciale prijs 139,97 Normale prijs 199,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor juniorbed «Ciel» 160X80 | Wit

Speciale prijs 38,47 Normale prijs 54,95
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 45,47 Normale prijs 64,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95

Veilige hoogslaper meisjes: stevig bed voor zorgeloos slapen

Tijd om de meidenkamer eens goed onder handen te nemen en een praktische hoogslaper meisje aan te schaffen. Met al je plannen voor de nieuwe inrichting wil je ook graag het gewone meisjesbed van je kind vervangen door een hoogslaper meisjeskamer. Goed idee want met dit meubelstuk win je niet alleen veel ruimte in de meidenkamer maar je kunt er op rekenen dat je kind helemaal enthousiast wordt van dit idee. Spannend om én in een nieuw hoogslaper meidenkamer te slapen én om dit op een hoger ‘niveau’ te gaan doen.

Knus hoekje onder de meisjes hoogslaper maken

Een meisjes hoogslaper geeft ook opeens allemaal nieuwe mogelijkheden. Onder de hoogslaper meidenkamer kun je bijvoorbeeld een knus hoekje maken met een leuk bankje, kussen en een gezellig tafeltje. Of een opruimplek voor het speelgoed. En als je kiest voor een meisjes hoogslaper met bureau heb je meteen de plek waar je dochter lekker kan gaan knutselen of straks haar huiswerk kan maken. Misschien is er ook nog wel ruimte onder de hoogslaper meisjes voor een kast waar alle knutselspullen in passen of straks alle schoolspullen een plekje moeten krijgen. Deelt je dochter de kamer met haar zusje of broertje? Misschien is een stapelbed dan ook wel een hartstikke leuke keuze om de kinderkamer in te richten!

Veilig slapen in meisjes hoogslaper met bureau

Belangrijk is dat je op zoek gaat naar een stevige en veilige hoogslaper meisjeskamer. Gemaakt van degelijk materiaal, stevig hout bijvoorbeeld waar je dochter de komende jaren veilig in zal slapen. Uiteraard is een hoogslaper met bureau niet bedoeld voor kleine meiden; voordat je dochter een jaar of zes is, is het geen goed idee om haar in een hoogslaper te laten slapen. Zelfs met een bedhekje maak je zo’n slaapavontuur in een hoogslaper meisje niet veiliger. Beter is het te wachten tot je dochter soepel en zonder moeite in- en uit een hoogslaper meisje kan stappen. Als dat het geval is weet je zeker dat je dochter veilig slaapt en lig jij ’s nachts niet wakker omdat je iets in de kinderkamer hoort stommelen. Je kunt er ook voor kiezen om te starten met een halfhoogslaper. Deze bedden zijn wat lager bij de grond en daar je kan dochter wat makkelijker in klimmen.

Genoeg parkeerruimte bij onze conceptstore Petite Amélie in Bussum

Als je een bezoek brengt aan de conceptstore van Petite Amélie kom je terecht in een echt kinderkamerparadijs. Er is hier zoveel te zien! Alles waarmee je van jullie kinderkamer de mooiste maakt, staat hier uitgestald. Compleet met mooie accessoires en met de grootst mogelijke zorg aan je gepresenteerd. Kinderbedden, beddengoed en hoogslaper met kast en bureau: keuze te over! Met de auto? Geen probleem! Direct tegenover onze winkel in Bussum is een parkeergarage waar altijd voldoende plaats is. Kom je kijken?