Shopping Warranty

Hoogslaper meisje van Petite Amélie: direct leverbaar!

Kies voor je kleine meisje een stevige en veilige hoogslaper! Petite Amélie heeft degelijke hoogslapers voor kinderen vanaf 6 jaar. Heb je gevonden waar je naar op zoek was en heb je de online bestelling gedaan? Weet dan dat we je bestelling met de grootst mogelijke zorg behandelen. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt verpakt in solide dozen. 
 • Hoogslaper inclusief bureau

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Wit

  319,00
 • Hoogslaper met bureau - grijs | Petite Amélie

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Grijs

  319,00
 • Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

  Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

  499,00
 • Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

  Aanbieding

  Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

  Normale prijs: 648,00

  Special Price 619,00

 • Halfhoogslaper WIT - 200x90 - Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» wit

  229,00
 • Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

  229,00

Veilige hoogslaper – meisje: stevig bed voor zorgeloos slapen

Tijd om de kinderkamer eens goed onder handen te nemen en een praktische hoogslaper voor een meisje aan te schaffen. Met al je plannen voor de nieuwe inrichting wil je ook graag het gewone bed van je kind vervangen door een hoogslaper. Goed idee want met dit meubelstuk win je niet alleen veel ruimte in de kinderkamer maar je kunt er op rekenen dat je kind helemaal enthousiast wordt van dit idee. Spannend om én in een nieuw bed te slapen én om dit op een hoger ‘niveau’ te gaan doen.

 Knus hoekje onder de hoogslaper maken

Het geeft ook opeens allemaal nieuwe mogelijkheden. Onder de hoogslaper voor de meidenkamer kun je bijvoorbeeld een knus hoekje maken met een leuk bankje, kussen en een gezellig tafeltje. Of een opruimplek voor het speelgoed. En als je kiest voor een meisjes hoogslaper met bureau heb je meteen de plek waar je dochter lekker kan gaan knutselen of straks haar huiswerk kan maken. Misschien is er ook nog wel ruimte voor een kast waar alle knutselspullen in passen of straks alle schoolspullen een plekje moeten krijgen.

Veilig slapen in hoogslaper

Belangrijk is dat je op zoek gaat naar een stevige en veilige hoogslaper voor een meisjeskamer. Gemaakt van degelijk materiaal, stevig hout bijvoorbeeld waar je kind de komende jaren veilig in zal slapen. Uiteraard is een hoogslaper niet bedoeld voor kleine kinderen; voordat je kind een jaar of zes is, is het geen goed idee om hem in een hoog bed te laten slapen. Zelfs met een bedhekje maak je zo’n slaapavontuur niet veiliger. Beter is het te wachten tot je kind soepel en zonder moeite in- en uit een hoogslaper kan stappen. Als dat het geval is weet je zeker dat je kind veilig slaapt en lig jij ’s nachts niet wakker omdat je iets in de kinderkamer hoort stommelen.

 

Genoeg parkeerruimte bij onze conceptstore Petite Amélie in Bussum

Als je een bezoek brengt aan de conceptstore van Petite Amélie kom je terecht in een echt kinderkamerparadijs. Er is hier zoveel te zien! Alles waarmee je van jullie kinderkamer de mooiste maakt, staat hier uitgestald. Compleet met mooie accessoires en met de grootst mogelijke zorg aan je gepresenteerd. Kinderbedden, beddengoed en kinder bureaus: keuze te over! Met de auto? Geen probleem! Direct tegenover onze winkel in Bussum is een parkeergarage waar altijd voldoende plaats is. Kom je kijken?