Hoogslaper met bureau én kast: Kies zelf een afleverdag!

Als je een echte ruimtewinner zoekt ga dan voor een hoogslaper met bureau en kast. Alles in één en je hebt maar een paar vierkante meter nodig. Petite Amélie biedt volop keuze in kindermeubelen en dus ook in hoogslapers met bureau en kast! Je kunt op je gemak shoppen in onze webshop. Alles wat op voorraad is en je voor 21:00 uur bestelt, wordt de volgende dag al bij je bezorgd. Of op een andere dag als je dat beter uitkomt, je kunt bij ons namelijk zelf een afleverdag kiezen voor de hoogslaper bureau kast!

Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95

Veel méér ruimte in de kinderkamer met Hoogslaper met kast en bureau

Voor je kind wil je natuurlijk een fijne plek om te slapen. Een hoogslaper is voor veel kinderen toch wel een bijzondere manier om de nachten door te brengen. Op de een of andere manier geeft het een plezierig gevoel om hoger te liggen. Prima om mee te gaan in de wensen van je kind en jijzelf ziet ook wel de voordelen: meer vloerruimte en een combinatie van hoogslaper met kast is een uitkomst voor als je slaapkamer niet zo heel groot is. Ga wel voor een hoogslaper van een degelijke kwaliteit, gemaakt van stevige materialen waardoor de veiligheid van je kind geen zorgen oplevert. Je kunt de hoogslaper eventueel ook combineren met een Scandinavische kast.

Alles in één; lekker veel plek met een hoogslaper bureau kast!

Petite Amélie heeft verschillende modellen hoogslapersmet bureau en kast. Stuk voor stuk gemaakt van degelijk materiaal waardoor je kind veilig kan slapen. Een kwaliteitsproduct dat langere tijd meegaat en de veiligheid van je dreumes garandeert. Uiteraard is een hoogslaper met kast en bureau alleen geschikt voor wat grotere kinderen: vanaf een jaar of zes kan het, mits je kind een redelijk rustig slaappatroon heeft en geen moeite heeft met de hoogslaper bureau en kast in- en uit te klimmen.

Let op matrasdikte hoogslaper met bureau en kast

Houd met het kopen van een hoogslaper met bureau en kast ook rekening met het soort matras. Deze moet zeker niet te dik zijn zodat hij boven het bedhekje uitsteekt. Het hekje zit er niet voor niets op. Zelfs grote kinderen of volwassenen draaien in hun slaap en kunnen dus over de rand van hoogslapers of halfhoogslapers kieperen als dit hekje niet hoog genoeg is. Even op letten dus als je een hoogslaper met bureau en kast aanschaft én er een matras bij wilt kopen.

Veilige hoogslaper met bureau en kast hout voor klein behuisden

Als je dan eenmaal de hoogslaper met bureau en kast hout op de slaapkamer van je zoon of dochter hebt neergezet, dan begint het inrichten. Je zult versteld staan van de ruimte die je opeens hebt omdat de houten hoogslaper met kast en bureau op maar een paar vierkante meter van de slaapkamer staat. Er is nog heel veel ruimte over om allerlei andere dingen neer te zetten. We hebben een uitgebreid assortiment hoogslapers met bureau en kast. Zo hebben wij genoeg hoogslaper jongens, maar ook een keuze uit meisjes hoogslapers. Het is ook mogelijk om alleen hoogslapers met bureau te bestellen.

Mooiste kinderkameraccessoires in de conceptstore van Petite Amélie

Voor iedereen die heel graag meubels en kinderslaapkamers kijkt hebben we de mooiste spullen bij elkaar in onze conceptstore weten te verzamelen. Midden in Nederland, in Bussum, staat onze uitgebreide winkel waar je vooral inspiratie zult opdoen voor de inrichting van een babykamer of stoere kinderkamer bij je thuis. Lekker kijken en genieten van kinderbedden, stapelbedden, kinderbureaus en bijzondere accessoires? Dat kan allemaal in onze conceptstore! Kom snel een keer langs en bekijk de hoogslaper kast bureau in het echt!