Shopping Warranty

Bespaar ruimte door een hoogslaper met kast én bureau te kiezen!

Als je een echte ruimtewinner zoekt ga dan voor een hoogslaper met kast en bureau. Alles in één en je hebt maar een paar vierkante meter nodig. Petite Amélie biedt volop keuze in kindermeubelen en dus ook in hoogslapers! Je kunt op je gemak shoppen in onze webshop. Alles wat op voorraad is en je voor 21:00 uur bestelt, wordt de volgende dag al bij je bezorgd. Of op een andere dag als je dat beter uitkomt. 

 • Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

  Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

  499,00
 • Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

  Aanbieding

  Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

  Normale prijs: 648,00

  Special Price 619,00

 • Hoogslaper met bureau - grijs | Petite Amélie

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Grijs

  319,00
 • Halfhoogslaper WIT - 200x90 - Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» wit

  229,00
 • Halfhoogslaper grijs 200x90xm | Petite Amélie

  Halfhoogslaper 200x90 «ARBRE» grijs | Petite Amélie

  229,00
 • Hoogslaper inclusief bureau

  Hoogslaper met bureau 200x90 «SOMMET» | Wit

  319,00

Veel méér ruimte in de kinderkamer met Hoogslaper – met kast & bureau

Voor je kind wil je natuurlijk een fijne plek om te slapen. Een hoogslaper is voor veel kinderen toch wel een bijzondere manier om de nachten door te brengen. Op de een of andere manier geeft het een plezierig gevoel om hoger te liggen. Prima om mee te gaan in de wensen van je kind en jijzelf ziet ook wel de voordelen: meer vloerruimte en een combinatie van hoogslaper met kast is een uitkomst voor als je slaapkamer niet zo heel groot is. Ga wel voor een hoogslaper van een degelijke kwaliteit, gemaakt van stevige materialen waardoor de veiligheid van je kind geen zorgen oplevert.

 

Alles in één; lekker veel plek!

Petite Amélie heeft verschillende modellen hoogslapers. Stuk voor stuk gemaakt van degelijk materiaal waardoor je kind veilig kan slapen. Een kwaliteitsproduct dat langere tijd meegaat en de veiligheid van je dreumes garandeert. Uiteraard is een hoogslaper met kast en bureau alleen geschikt voor wat grotere kinderen: vanaf een jaar of zes kan het, mits je kind een redelijk rustig slaappatroon heeft en geen moeite heeft het bed in- en uit te klimmen.

Let op matrasdikte hoogslaper

Houd met het kopen van een hoogslaper ook rekening met het soort matras. Deze moet zeker niet te dik zijn zodat hij boven het bedhekje uitsteekt. Het hekje zit er niet voor niets op. Zelfs grote kinderen of volwassenen draaien in hun slaap en kunnen dus over de rand kieperen als dit hekje niet hoog genoeg is. Even op letten dus als je een hoogslaper aanschaft én er een matras bij wilt kopen.

Veilige hoogslaper voor klein behuisden

Als je dan eenmaal de hoogslaper op de slaapkamer van je zoon of dochter hebt neergezet, dan begint het inrichten. Je zult versteld staan van de ruimte die je opeens hebt omdat de hoogslaper met kast en bureau op maar een paar vierkante meter van de slaapkamer staat. Er is nog heel veel ruimte over om allerlei andere dingen neer te zetten.

Mooiste kinderkameraccessoires in de conceptstore van Petite Amélie

Voor iedereen die heel graag meubels en kinderslaapkamers kijkt hebben we de mooiste spullen bij elkaar in onze conceptstore weten te verzamelen. Midden in Nederland, in Bussum, staat onze uitgebreide winkel waar je vooral inspiratie zult opdoen voor de inrichting van een babykamer of kinderkamer bij je thuis. Lekker kijken en genieten van kinderbedden, kinderbureaus en bijzondere accessoires? Dat kan allemaal in onze conceptstore! Kom snel een keer langs!