Shopping Warranty

Hoogslaper met bureau: Bezorging in 24 uur!


Wanneer je wat kleiner behuisd bent, is ruimte bijzonder waardevol. Voor de kinderslaapkamer heeft Petite Amélie daarom een hoogslaper met bureau ontworpen. Lees hieronder over de mogelijkheden en de voordelen van een hoogslaper inclusief bureau. Voor 21:00 uur besteld = volgende werkdag in huis!
 • Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

  Aanbieding

  Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

  Normale prijs: 648,00

  Special Price 619,00

 • Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

  Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

  499,00
 • Binnenveringsmatras 200x90 met houten frame voor hoogslaper en halfhoogslaper | Petite Amélie

  Aanbieding

  Binnenveringsmatras 200x90 met houten frame | Ideaal voor hoogslapers

  Reguliere prijs: 149,00

  129,00

Krapte op de ‘slaapkamermarkt’

Lastig als je altijd ruimte tekort komt in je huis. Zeker met kinderen die allemaal een eigen plekje nodig hebben en hun kamer ook graag een beetje gezellig willen inrichten. Gelukkig heb je tegenwoordig allerlei praktische ruimteoplossingen voor als je wat krap behuisd bent. Als je kind van school huiswerk meekrijgt begint het ruimteprobleem vaak zichtbaar te worden. Want, er moet een bureau komen waaraan je kind zijn huiswerk in alle rust kan maken. En….. waar zet je dat ding dan neer als de kinderkamer al helemaal vol staat met spullen en meubilair?

 

Stoer: slapen op hoogte!

Hoera voor de hoogslaper met bureau! Een ideale uitvinding voor iedereen die met z’n handen in het haar zit zodra het woord bureau ter sprake komt! Met dit meubel bespaar je echt superveel ruimte en heb je meteen een stoer kinderkamer meubel in huis. Een hoogslaper is sowieso heel stoer want slapen op grote hoogte doet iets met kinderen. Hoe leuk is dat? Geweldig, de hoogte in dus!

Nu denk je ‘Eureka!’ en de oplossing is binnen handbereik…nou, niet helemaal. Weet je hoeveel verschillende hoogslapers er zijn? Verschillende uitvoeringen, modellen, hoogslaper met bureau, hoogslaper met kast én bureau, van hout of metaal….. Je ziet, er is nog steeds heel veel te beslissen voordat je een hoogslaper kunt gaan kopen of bestellen. En vergeet ook vooral niet dat er nog iemand is die graag wil meebeslissen! Stel je voor dat Meneer of Mevrouw de Kamerbewoner het niet eens is met je keuze.

 

Extra bergruimte met hoogslaper

Kijk vooral eerst eens goed rond voor de mogelijkheden. Laat je informeren, en ook heel belangrijk: schrijf de maten van de kinderkamer goed op. Zo weet je precies hoeveel ruimte er is om het complete meubel te plaatsen. En dat op een manier waarmee je het meest efficiënt met de ruimte omspringt. Soms is het gewoon beter om meubelen die al in kinderkamers staan toch weg te doen en te kiezen voor een ‘all-in’-oplossing van hoogslaper met kast en bureau. Alles praktisch geïntegreerd met een maximum aan comfort en bergruimte. Het is ongelooflijk hoeveel loop- of vloerruimte je kunt winnen met een hoogslaper!

 

Efficiency op de vierkante meter

Andere leuke bijkomstigheid van zo’n hoogslaper waar het bureau onder zit, is dat het een soort knus hoekje creëert voor je kind. Het bed neemt natuurlijk wat licht weg van het bureau maar met een leuke bureaulamp of een guirlande van lichtjes maak je er een gezellig complete kinderkamer van. De muur onder het bed kun je best nog gebruiken voor een extra boekenplank of een groot prikbord. Efficiency op de vierkante meter! En denk ook out of the box: waarom de hoogslaper met bureau niet van de muur af plaatsen, bijvoorbeeld midden in de tienerkamer? Het geeft een ruimtelijk effect waardoor de slaapkamer groter lijkt.