Scandinavische kast: Kies zelf een afleverdag!

Het valt niet mee om een beetje overzicht te houden in een kinderkamer. Een ruime Scandinavische kast zal zonder twijfel een beetje orde scheppen. Een kast Scandinavische stijl in neutrale kleuren en waar alle kleren en spullen van je kind zonder moeite in zullen passen. Laat je inspireren door de uitgebreide website van Petite Amélie en verwonder je over het trendy aanbod. Een Scandinavisch design kast vandaag voor 21:00 uur besteld? Dan heb je de bestelling morgen in huis. Of kies zelf een leverdatum.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Kinderkledingkast Bocca wit van Petite Amélie

Kinderkast wit | «Bocca»

399,95
Kinder boekenkast Bocca wit van Petite Amélie voor kinderkamer en tienerkamer

Boekenkast wit voor Kinderkamer | «Bocca»

219,95
Kinderkamer kledingkast wit | Nuit by Petite Amélie

Kinderkamer Kledingkast «Nuit» met lade | Wit

Speciale prijs 199,98 Normale prijs 399,95

Veel bergruimte in een Scandinavische kast

Een beetje opruimen is wel wenselijk in een kinderkamer. Als het aan je kind ligt heeft hij het liefst alle spulletjes en kleren onder handbereik. “Heb ik vandaag nog een keer nodig” of “die kleren doe ik morgen weer aan” zijn veel gehoorde commentaren als je ze aanspoort hun kamer op te ruimen. Een mooie Scandinavische kast met veel bergruimte is een oplossing voor iedereen. Voor jou, omdat de kamer niet meer vol ligt met spullen en voor je kind omdat al zijn kleren en spullen een plekje krijgen in de kast Scandinavische stijl. Overzichtelijk natuurlijk, zolang het duurt….

Stoere en landelijke stijl van een kast Scandinavisch

Een Scandinavische kast in een helderwitte kleur is perfect voor een kinderkamer. Misschien had je al Scandinavische meubels aangeschaft en past zo’n Scandinavische design kast daar perfect bij. In dezelfde lichte kleur en in dezelfde stoere en landelijke stijl die je zo mooi vindt. Als je de kast in elkaar hebt gezet en op z’n plek hebt gezet lijkt het een enorme kast. Heel veel ruimte. Je zult er versteld van staan hoe snel de kinderkledingkast vol zit! Het hang- en leggedeelte van de Scandinavisch design kast is zo gevuld met alle kleren van je kind en als er nog ruimte over is voor andere spullen, zijn ook die plekjes zo gevuld. Nog maar een mooie Scandinavische kast uitzoeken dan?

Scandinavisch design kast met laden

Als je een Scandinavische kast gaat uitzoeken voor je kind, houd dan ook rekening met zijn wensen. Is je kind nog klein maar vindt hij of zij het wel leuk om mee op te ruimen of zelf zijn of haar kleren uit te zoeken, is een kast, Scandinavisch in wit of licht grijs, met laden, een prima keuze. Zo kan je kind zelf kleding uit de onderste laden uitzoeken en voelt hij zich heel zelfstandig. Het is fijn als ze dit zelf kunnen en het scheelt ’s morgen in de huishoudelijke spits flink wat tijd.

Kies Scandinavische kast uit in conceptstore Petite Amélie

Wil je zelf zien of de Scandinavische kast met veel legplankruimte voldoet aan je verwachtingen? Plan een gezellig dagje uit en breng een bezoek aan onze conceptstore in Bussum. In de conceptstore van Petite Amélie vind je mooie kinderkasten, hoogslapers en nachtkastjes in Scandinavische stijl. Parkeren is bij ons geen enkel probleem: plek zat. Onze shop is centraal gelegen aan de A1 dus goed te bereiken. Zin om wat inspiratie op te doen voor de kinderkamer? Laat je verrassen door onze kinderkamer accessoires en onze vakkundige medewerkers. Voor advies, inspiratie en een vers kopje koffie ga je naar Bussum. Bekijk hier alle Scandinavische meubels waaronder dus de Scandinavisch design kast, maar ook de Scandinavische commode, Tot snel!