Houten garage speelgoed ⇒ Vóór 23:00 besteld = morgen in huis

Alle autootjes staan netjes geparkeerd in een degelijke houten garage speelgoed. Een prachtig cadeau voor een kind dat graag met auto’s speelt. Succes verzekerd! Petite Amélie ontwerpt en produceert kinderkamers, speelgoed en accessoires gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Gefabriceerd volgens strenge normen en Europese veiligheidvoorschriften. Hier je bestelling doen? Een houten garage speelgoed is gegarandeerd een unieke en duurzame aankoop!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Houten garage speelgoed van Petite Amélie

Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

44,95
Houten kaptafeltje mini van Petite Amélie

Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

39,95
Houten speelkeukentje van Petite Amélie

Houten speelgoedkeukentje met 8 accessoires | «Ma première cuisine»

39,95
Houten poppenhuis poppetjes 'Ma Petite Famille' van Petite Amélie | Poppenhuis poppetjes uit massief hout

4-delige set houten poppenhuis poppetjes «Ma Petite Famille»

14,95
Houten meubels voor poppenhuis | 19-delige set

Houten poppenhuis meubels 19-delige set WIT / HOUT

29,95
Roze poppenhuis meubels | Petite Amélie

Houten poppenhuis meubels 19-delige set POEDERROZE

29,95
Houten poppenhuis meubels grijs | Petite Amélie

Houten poppenhuis meubels 19-delige set MINT GRIJS

29,95
Klassiek houten poppenhuis uit naturel, massief hout van Petite Amélie | Made by a Mum

Klassiek naturel houten poppenhuis | «La Parisienne»

99,95
poppenhuis lyonaise

GROOT HOUTEN POPPENHUIS | INCL. POPPENMEUBELS | «LA LYONAISE» | 80CM

109,95
Poppenhuis van hout in wit en zwart van Petite Amélie

XL Houten poppenhuis incl. 19-delige meubelset | «La maison d'Amélie»

109,95

Als je thuis een echte autoliefhebber hebt is een houten speelgarage het perfecte cadeau! Nu staan alle autootjes misschien nog over heel de vloer van de kinderslaapkamer geparkeerd, maar misschien is het praktischer als ze allemaal op één plek bij elkaar staan. Staat opgeruimd en je kleine coureur is dolblij met zo’n mooie houten speelgoed garage. Uiteraard is dat niet alleen bedoeld om de auto’s in op te bergen: urenlang speelplezier verzekerd met deze aankoop!

Kun je ook zitten op een speelgoed garage?

Omdat het een houten speelgoed garage is, mag je ervan uitgaan dat-ie tegen een stootje kan. Stevig hout, speciaal bedoeld voor kinderhanden, heeft een hele lange levensduur. Dat is ook wel nodig, want je coureur is vast ook een jonge onderzoeker en ontdekt veel in zijn leventje spelenderwijs en door het gewoon te doen. In principe kan alles stuk, maar een beetje degelijke speelgoed garage hout is zó gemaakt dat jonge ontdekkers niet per se alles stuk krijgen.

Ook mooi in de woonkamer, zo’n design speelgoed garage van hout

En wie zegt dat auto’s en een speelgoed garage hout alleen voor jongens zijn? Heel veel meisjes spelen graag met autootjes! Of ze spelen er samen mee met hun broertje of vriendje. Bij deze garage zijn al wat leuke accessoires meegeleverd. Houten auto’s die tegen een stootje kunnen en precies in een kinderhand passen. Zachte kleuren gecombineerd met de natuurlijke look van hout. Stijlvol en zelfs een tikkie design. Je kunt de houten speelgoed garage ook combineren met een houten poppenwagen of naast de houten kaptafel voor je kindje te zetten. Het is geen straf om deze houten garage speelgoed in de woonkamer te zetten. Ook helemaal niet erg als het een blikvanger wordt, want dit houten speelgoed mag zeker gezien worden! En het is toch heerlijk als je kind zich weet te vermaken met een houten garage speelgoed terwijl jij andere dingen in de woonkamer te doen hebt?

Bijna- alle- dagen- open- conceptstore van Petite Amélie

Eerst nog even kijken en vergelijken voor je een bestelling plaatst bij Petite Amélie? Kom naar onze conceptstore in Bussum. De plek waar ouders ideeën opdoen en zich laten inspireren door de originele kinderkamers en accessoires van Petite Amélie. Bussum ligt centraal in Nederland, parkeerplaatsen genoeg en de store is alle dagen geopend, behalve maandagochtend en zondagen (iedere 1e zondag van de maand koopzondag; dus dan wel!). Kom genieten van al onze mooie kinderkamermeubels, waaronder de halfhoogslaper en de kinder stapelbed.