Shopping Warranty

Houten speelgoed garage ⇒ Vóór 23:00 besteld = morgen in huis

Alle autootjes staan netjes geparkeerd in een degelijke houten speelgoed garage. Een prachtig cadeau voor een kind dat graag met auto’s speelt. ..Succes verzekerd! Petite Amélie ontwerpt en produceert kinderkamers, speelgoed en accessoires gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Gefabriceerd volgens strenge normen en Europese veiligheidvoorschriften.  Hier je bestelling doen? Een houten speelgarage is gegarandeerd een unieke en duurzame aankoop!
 • Houten speelgoedgarage Petite Amélie - Sneak preview

  Houten speelgoedgarage | parkeergarage «Mon premier garage»

  44,95
 • Houten speelgoedkoelkast "Mon premier frigo" van Petite Amélie

  Houten speelgoed koelkast | «Mon premier frigo»

  44,95
 • Houten speelgoed kaptafeltje voor kinderen | Petite Amélie

  Houten kaptafeltje / make-up tafeltje | «Ma première coiffeuse»

  44,95
 • Mini houten speelgoedkeuken Petite Amélie

  Houten speelgoedkeuken met 8 accessoires | «Ma première cuisine»

  39,95
 • Houten poppenhuis wit, grijs en zwart «La maison d'Amélie» van Petite Amélie inclusief 19 meubeltjes

  Houten poppenhuis incl. 19-delige meubelset | «La maison d'Amélie»

  99,95
 • Houten poppenhuis poppetjes 'Ma Petite Famille' van Petite Amélie | Poppenhuispoppetjes uit massief hout

  4-delige set houten poppenhuis poppetjes «Ma Petite Famille»

  12,95
 • Houten poppenhuis meubels | 19 delige set van Petite Amélie

  houten poppenhuis meubels 19-delige set

  29,90

Als je thuis een echte autoliefhebber hebt is een houten speelgarage het perfecte cadeau! Nu staan alle autootjes misschien nog over heel de vloer van de kinderslaapkamer geparkeerd, maar misschien is het praktischer als ze allemaal op één plek bij elkaar staan. Staat opgeruimd en je kleine coureur is dolblij met zo’n mooie houten speelgoed garage. Uiteraard is dat niet alleen bedoeld om de auto’s in op te bergen: urenlang speelplezier verzekerd met deze aankoop!

 

Kun je ook zitten op een speelgoed garage?

Omdat de garage van hout is, mag je ervan uitgaan dat-ie tegen een stootje kan. Stevig hout, speciaal bedoeld voor kinderhanden, heeft een hele lange levensduur. Dat is ook wel nodig, want je coureur is vast ook een jonge onderzoeker en ontdekt veel in zijn leventje spelenderwijs en door het gewoon te doen. Waar speelgoed allemaal wel en niet tegen kan, en ….. kun je ook zitten op een houten parkeergarage? In principe kan alles stuk, maar een beetje degelijk speelgoed is zó gemaakt dat jonge ontdekkers niet per se alles stuk krijgen.

 

Ook mooi in de woonkamer, zo’n design speelgoed garage van hout

En wie zegt dat auto’s en een speelgoed garage van hout alleen voor jongens zijn? Heel veel meisjes spelen graag met autootjes! Of ze spelen er samen mee met hun broertje of vriendje. Bij deze garage zijn al wat leuke accessoires meegeleverd. Houten auto’s die tegen een stootje kunnen en precies in een kinderhand passen. Zachte kleuren gecombineerd met de natuurlijke look van hout. Stijlvol en zelfs een tikkie design. Het is geen straf om deze houten autogarage in de woonkamer te zetten. Ook helemaal niet erg als het een blikvanger wordt, want dit houten speelgoed mag zeker gezien worden! En het is toch heerlijk als je kind zich weet te vermaken terwijl jij andere dingen in de woonkamer te doen hebt?

 

Bijna- alle- dagen- open- conceptstore van Petite Amélie

Eerst nog even kijken en vergelijken voor je een bestelling plaatst bij Petite Amélie? Kom naar onze conceptstore in Bussum. De plek waar ouders ideeën opdoen en zich laten inspireren door de originele kinderkamers en accessoires van Petite Amélie. Bussum ligt centraal in Nederland, parkeerplaatsen genoeg en de store is alle dagen geopend, behalve maandagochtend en zondagen (iedere 1e zondag van de maand koopzondag; dus dan wel!). Kom genieten van al onze mooie kinderkamermeubels.