Houten hoogslaper van Petite Amélie: Vóór 23u besteld = morgen in huis!

Zeg nou eerlijk, een houten hoogslaper is toch het einde in elke kinderkamer? Misschien heeft je kind het er met je over gehad en is dat nu het liefste wat hij zou willen. Het is niet alleen heel cool maar ook praktisch. Je bespaart lekker veel ruimte met een hoogslaper van hout. Alles waarmee je van een kinderkamer een paradijsje maakt kun je online bestellen bij Petite Amélie. Honderden goede ideeën vind je hier en bestellen gaat zo eenvoudig en snel dat je in no-time de spullen in huis hebt. Maak je keuze, vul het beste aflevermoment in en laat je verrassen door onze supersnelle bezorging. Bestelling verstuurd? Houd je voordeur in de gaten voor jouw nieuwe hoogslaper hout!
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Stapelbed met lade Nuage 200x90 - Wit | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE»

419,95
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

299,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

749,95 Normale prijs 779,90
Multifunctioneel stapelbed Jumeaux 200x90 - GRIJS | Petite Amélie

Multifunctioneel stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» - Grijs

399,95
Deelbaar stapelbed wit 200x90 - WIT | Petite Amélie

Deelbaar Stapelbed 200x90 DUO «JUMEAUX» | Wit

399,95

Een ruimtewinner van formaat: de houten hoogslaper voor de kinderkamer

In de meeste Nederlandse huizen is ruimte schaars. Zeker op de bovenste verdieping waar iedereen een eigen plekje wil om te slapen en te spelen. Een houten hoogslaper is een absolute aanrader wanneer je de ruimte zo efficiënt mogelijk wilt indelen. Als je kind zijn peuterbed is ontgroeid is zo’n hoogslaper hout een gouden tip. Meteen een ‘grote mensen’-bed en op hetzelfde moment een ruimtewinner van jewelste in de slaapkamer. Je hebt de houten kinderbed hoogslaper in verschillende hoogtes en maten waardoor er nog voldoende te kiezen is. Het absolute pluspunt van iedere hoogslaper hout is dat je flink wat vloerruimte bespaart en een soort van dubbele bestemming creëert voor die paar vierkante meters.

Hoogslaper hout waar nog van alles onder past!

Je combineert simpelweg slapen, spelen, werken en chillen op diezelfde hoeveelheid vierkante meters. Dus als je kiest voor een houten hoogslaper kun je kiezen voor een model zoals de hoogslaper met bureau, of een kast of een ladekast of een combinatie van deze kindermeubels. En dat hoeft echt geen saai, donker plekje te worden. Laat je inspireren door de modellen die Petite Amélie op de website heeft staan. Kijk ook op blogs met tips en ideeën voor de ruimte onder een hoogslaper hout. Misschien heeft je kind zelf ook wensen over hoe hij de ruimte onder zijn bed wil inrichten.

Zet een babybedje of peuterbed onder de houten kinderbed hoogslaper om samen te slapen

Als je echt een beetje weinig ruimte boven hebt en je moet meerdere kinderen op één slaapkamer te slapen leggen, is een hoogslaper hout een heel handige oplossing. In plaats van een bureau of kastruimte onder de houten hoogslaper, kun je er ook voor kiezen om er een babybedje of peuterbed onder te zetten. Voorwaarde is wel dat de hoogslaper op z’n minst 1.80 meter is. De ruimte die overblijft kun je nog benutten met een ladekastje voor babyspullen of een kinderkast voor speelgoed voor het oudere kind.

Kom kijken naar een hoogslaper van hout in de conceptstore van Petite Amélie

Een houten hoogslaper kopen is een behoorlijk avontuur voor kinderen én ouders. Logisch dat je op zoek bent naar informatie en voorbeelden voordat je er een gaat bestellen. Om echt een goede indruk te krijgen kun je het beste eens een bezoekje brengen aan de conceptstore van Petite Amélie, midden in het groene hart van Nederland: Bussum. Lekker centraal langs de A1. Parkeerruimte te over en geniet van een ontspannen sfeer. Maak kennis met onze hele collectie kinderkamers, peuterbedden, kinderkasten, halfhoogslapers en houten speelgoed. Wij geven je graag ideeën en advies. Kom langs; wij verzorgen de koffie en zorgen voor een gezellige middag shoppen.