Hoogslaper wit vóór 21:00 uur besteld = morgen in huis!

Eindeloos combineren is mogelijk als je basiskleuren gebruikt. Dus als je die hoogslaper wit zou bestellen heb je alvast een prima basis voor een neutrale inrichting. Bij Petite Amélie houden we van naturel en krachtig. Dus veel Europees hout, wit en grijs in ons assortiment. Is er een peuterkamer waar je helemaal blij van wordt? Hoef je niet lang te wachten want als je kindermeubilair bij ons bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Via onze website is er de optie zelf een bezorgdatum te kiezen voor de nieuwe witte hoogslaper van jouw zoon of dochter.
Lees meer..
Aanbevolen
Prijs (Laag - Hoog)
Prijs (Hoog - Laag)
Opberglade met wieltjes wit hout 90x200 | Petite Amélie

Onderschuiflade voor Stapelbed «NUAGE» 200x90

159,95
Stapelbed met lade | Nuage | Petite Amélie

Stapelbed 200x90 «NUAGE» inclusief 2 matrassen

729,95 Normale prijs 779,85
Opberglade wit voor juniorbed 160x80 Ciel van Petite Amélie

Onderschuiflade voor kinderbed «Ciel» 200X90 | Wit

Speciale prijs 32,48 Normale prijs 64,95
Hoogslaper 'Ombre' van Petite Amélie met kinder bureau en kledingkast

Hoogslaper «Ombre» 200x90 | Kinder bed, bureau & kast in één

Speciale prijs 539,96 Normale prijs 599,95
Voordeelset: Binnenverings matras 200x90 & Hoogslaper Ombre | Petite Amélie

Voordeelset: Hoogslaper «Ombre» & Hoogslapermatras 200x90

629,95 Normale prijs 779,90
Houten halfhoogslaper 200x90 cm in grijs van Petite Amélie

HALFHOOGSLAPER 200X90 «ARBRE II» | GRIJS

Speciale prijs 239,96 Normale prijs 299,95

Geschikt bed nodig voor je kind? Kies voor een witte hoogslaper: duurzame aankoop

De basis voor een gezellige kinderkamer moet niet te schreeuwerig zijn. Felle kleuren en drukke prints hebben niet altijd de voorkeur van je kind. Een witte hoogslaper is al een blikvanger op zich zeker als je daar een mooie dekbedhoes op hebt liggen. Een voordeel van een hoogslaper wit is dat het zich eenvoudig laat combineren met accessoires en andere spullen. De smaak en voorkeuren van je kind zullen in de loop der tijd nogal eens veranderen. Met zo’n basisinrichting kun je steeds opnieuw alle kanten op. Ook als je kind opeens helemaal gek is van felrood of knalgeel.

Opschuiven naar een andere kamer bij gezinsuitbreiding?

Als er gezinsuitbreiding op stapel staat is het vaak een heel werk om iedereen zijn eigen plekje te geven in huis. Een ouder kind schuift van de babykamer op naar een kinderkamer en ook als dat maar een klein kamertje is, moet er het nodige meubilair in kunnen staan. Een hoogslaper wit, is de manier om een kleine ruimte ten volste te benutten. Alleen voor kinderen die zes jaar of ouder zijn, want je moet er toch niet aan denken dat je peuter uit zo’n hoog bed valt. Voor een peuter kies je voor een juniorbed, een peuterbed of misschien een halfhoogslaper en een ouder kind mag voortaan op ‘grote’ hoogte slapen.

Hoogslaper wit met bureau voor tiener of student

Is je puber aan het mopperen over de inrichting van z’n tienerkamer? Misschien is het toch tijd om nog voor de komende jaren, en mogelijk ook nog wel voor zijn studententijd, een hoogslaper wit met bureau aan te schaffen. Een meubelstuk waar je kind heel erg lang mee kan doen en dat precies aansluit bij wat hij nu nodig heeft. Een fijn hoogslaper wit om te slapen en een ruim hoogslaper bureau waaraan hij ongestoord zijn huiswerk kan maken. Ook voor wat extra bergruimte zijn er volop mogelijkheden voor onder de hoogslapers: boekenplanken, ladekast of een bureau-element.

Voor mooie kindermeubels en advies bezoek je de conceptstore van Petite Amélie

Loop je al weken te tobben en te twijfelen over welke kindermeubels en accessoires het beste passen bij de kleuren van de babykamer? Je hebt een aantal ideeën in je hoofd en wilt heel graag veilige en stevige babykamermeubels aanschaffen. Stop met twijfelen en steek je licht op in de conceptstore van Petite Amélie. Onze uitgebreide kijkwinkel in Bussum geeft je een goede indruk van onze producten. Daarnaast mag je rekenen op deskundig advies van onze medewerkers zodat je op al je vragen een antwoord krijgt. Laat je informeren over de wit hoogslaper of over onze stapelbedden en kom naar Bussum!